Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOBRA PISZĘ 1 POST W TYM TEMACIE !

1. START GODZINY WIECZORNE DLA DEBILI ! ( RANO 04:00 - 11:59 POŁUDNIE 12:00 - 12:59 PO POŁUDNIE 13:00 17:59 WIECZÓR 18:00 23:59 NOC 24:00 03:59)

WIĘC KUR"CENZURA" START JEST O ??? INDYWIDUALNIE ODPOWIEDZIEĆ SOBIE

2. JEŻELI WIDZICIE ŻE KUR"CENZURA" RANKING WYGLĄDA TAK JAK WYGLĄDA TO START NIE BĘDZIE ZA 5 MIN JAK ZNIKNĄ KONTA Z RANKINGU BĘDZIE TO BARDZO PRAWDOPODOBNE ŻE ZA 5/10/15/DO 30 MIN PEWNIE START

3. NIE PISAĆ KIEDY START PRYWATNIE TO ADMINISTRACJA NIECH OKREŚLI BO IM TYLKO TYM OPINIE PSUJECIE

4.JAK WAM SIĘ KUR"CENZURA" KLIENT NIE INSTALUJE TO SE KUR"CENZURA" POCZEKAJ ( MI SIĘ INSTALOWAŁ 17/19MIN )

5. JAK MASZ BŁĄD POD CZAS INSTALACJI TO NIE PIER"CENZURA" KUR"CENZURA" TYLKO ZASYSAJ BIBLIOTEKI 3,5 / 4,0 /4,5 do tego detrix 9 a dopiero potem PIER"CENZURA" KUR"CENZURA" jak ci nie idzie !

5. IS NIE BEDZIE NA STARCIE

6 ZAPRASZAM DO MNIE NA YT POJAWI SIĘ GAME PLAY

http://www.youtube.com/user/CycuAkaSp0nsor?feature=mhee

7. JAK SIĘ PODABA DAC LIKE KUR"CENZURA" I SUBA ;p

WIĘC START WIECIE KIEDY POZDRAWIA WAS KUR"CENZURA" Cycu

ps. MODA,WH,DMG,MOBERA = DAM PO STARCIE NAPISAĆ TAM TEMAT W ODPOWIEDNIM DZIALE DO ZOBACZENIA NA STARCIE !

02393685168849339719.png

Opublikowano

jprdr.... jednym reje chodzi drugim nie... pozdro dla administracji... mi na 2 przegladarkach nie chodzi... a niby 14min i start.. =.="

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

jprdr.... jednym reje chodzi drugim nie... pozdro dla administracji... mi na 2 przegladarkach nie chodzi... a niby 14min i start.. =.="

A kto ci niby dał taką informację że za 14min start.Wyssałeś ja chyba sobie z palca.

Opublikowano

Pierwszy raz jesteś przy starcie servera że tak panikujesz ? to oczywiste ze muszą jeszcze coś poprawić , na pewno robią wszystko żeby wystartował a spamem im nie pomożemy , poza tym patrz ile ludzi odwiedza stronę i próbuje pobrać lub zarejestrować się , to z pewnośćią też utrudnia im pracę .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Nie zeby cos ale popatrz na godzine 20:06 a mamy prawie 20:30 wtedy wszystkim dzialalo :D

dlatego mówie jednym chodzi/chodziło innym nie... padło juz z 20x roznych godzin startu a admin na ts3 mówi co innego... rozpierdol na całego..

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Po prezentacji jak każdy inny zapowiada się bardzo fajnie , ale wiem jak takie serwery się kończą , na razie nie pogram , ale jak postoi dłużej niż 2 tyg , możliwe że wpadnę.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...