Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na Kasztele

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale w jakim miejscu dać ten + zeby kupić tych kluczy jak mam to w fidlerze reloadToken=d0f9b716dd202d8eaa3816b3ea9b28ff&todo=purchase&merchanttype=nonperishablegoods&ItemID=86&defaultListItem=&nonperishablegoods_86=1&detail_nonperishablegoods_86_merchantAmount=1&detail_nonperishablegoods_86_currency=pearls&detail_nonperishablegoods_86_price=1425&detail_nonperishablegoods_86_confirmUpdate=The+purchase+amount+was+automatically+changed.+Do+you+really+wish+to+continue%3F&nonperishablegoods_86_workspace=1 pokaz mi gdzie w jakim miejscu

Opublikowano

reloadToken=d0f9b716dd202d8eaa3816b3ea9b28ff&todo=purchase&merchanttype=nonperishablegoods&ItemID=+86&defaultListItem=&nonperishablegoods_86=1&detail_nonperishablegoods_86_merchantAmount=1&detail_nonperishablegoods_86_currency=pearls&detail_nonperishablegoods_86_price=1425&detail_nonperishablegoods_86_confirmUpdate=The+purchase+amount+was+automatically+changed.+Do+you+really+wish+to+continue%3F&nonperishablegoods_86_workspace=1+

Chyba powino byc dobrze, ale to nie te temat.

Opublikowano

to sie nie chwal i postow nie nabijaj tylko opisz jak sie to robi

Haha nie nabijam postów .... A sam pomyśl co piszesz " nie chwal się tylko opisz "

..... Zapomnij nie powiem tobie napewno .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie da się jeszcze otworzyć wszytskie sloty za free?? jak tak czy ktoś jest chętny tylko ze ja mam już dwa sloty wykupione i jeszcze jeden w voodoo mam wykupiony

Opublikowano

tylko sloty na 1 lvl (jeżeli Ci chodzi o sloty 1lvl to tak)

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

ehh... napisz zrobie

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...