Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na Kasztele

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten bug jeszcze działa??? Mógłby mi ktoś objaśnić dokładnie jak to się robi ?? wiem że jest to napisane w pierwszym poście tego tematu:

" Po 1otwieramy tam gdzie są kasztele

2. Otwieramy 12 kart z kasztelami

3. Uruchamiamy program Fiddler 2 .

3 Ustawiamy tak jak zawsze resume all i break point

W rules Performance wybieramy Simulate Modem Speeds.

4 W każdej karcie kupujemy po 1 slocie .
5 Robimy replay 2-3x .

6 Klikamy resume. Ten bug najlepiej można zrobic na nowym koncie i mozna miec 8 slotów za 0 pereł"

To jest w miarę opisane, podejrzewam że sam bym to podobnie opisał ale głównie mi zależy aby się dowiedzieć

Jak mam 200 tys pereł to zabierze mi całe 200 tys ???

Na jakiej przeglądarce najlepiej to wychodzi / na jakiej robicie??

I czy jak mi się uda zrobić tylko jeden slot lub dobudówkę (w co wątpię ale jak jednak) to zabierze mi tylko za tą jedną slot/dobudówkę czy za te całe 12 jak bym próbował?

334qlo8.jpg
Opublikowano

Przeglądarka ja używam Comet Bird. Jeżeli chodzi o te perły to zabierze ci tyle ile kosztuje slot który chcesz sklonować

np gdy masz 75 tysięcy pereł i kupujesz 1 slot i w każdej karcie kupujesz ten slot i robisz replay 3 to zabierze ci tylko te 75 tysięcy :)

pozdrawiam.

Opublikowano

a jakiego masz neta ? bo mi niestety max 2 sloty na raz się otworz i to też tylko raz na kajaku się udało a neta mam 10mega dowloadau i 0.7uploadu

Opublikowano

już opisuje :) robie tak otwieram kasztele 4karty(tyle mi zostalo do zrobienia) w fidlerze simulate remowe all i blokuje potem w kazdej karcie kupuje slot(w kazdej karcie inny) potem zaznaczam w fidlerze te 4 i klikam replay 3 razy czyli wszystkiego mam po 4 łacznie 16 sztuk w fidlerze odblokowuje i resume i otwiera się tylko 1 slot czyli jak normalnie

Opublikowano

już opisuje :) robie tak otwieram kasztele 4karty(tyle mi zostalo do zrobienia) w fidlerze simulate remowe all i blokuje potem w kazdej karcie kupuje slot(w kazdej karcie inny) potem zaznaczam w fidlerze te 4 i klikam replay 3 razy czyli wszystkiego mam po 4 łacznie 16 sztuk w fidlerze odblokowuje i resume i otwiera się tylko 1 slot czyli jak normalnie

Trzeba 12 kart :) gdy jest mniej to może nie zadziałać .

Opublikowano

kurde ja mam lipe bo zrobiłem za 1 razem 12 slotów za 0 pereł chcac zrobić te sloty na 2lvl próbowałem 2 razy tym samym sposobem i nie pyklo 2 razy mi sie kupił tylko 1 slot ;/ nie mam pojęcia czemu

Opublikowano

to chyba jest bug wizualny,

kolega 100k pereł poszły mu wszystkie nic sie nie otowrzyl tlyko 1 slot zostal zakupiony.

Co ty piszesz wogule?? zle zrobił to mu nie działa ja mam juz ful kasztele i wszystko działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...