Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na Kasztele

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Znalazłem na innym forum nową wersje otwierania slotów za 0 pereł ,może komuś się przyda

cze

Opublikowano

Jak sobie zbugujesz 1000 armatek to jasne że przy jakiejś okazji wejdą ci na konto i dostaniesz bana ja mam cos kolo 200 armatek kasztele i jak mi weszli to tylko złoto straciłem które było legalne, ale no wiadomo nie napiszę do nich żeby mi to oddali, po za tym admini dość często pływają pomorzu na niewidkach.

Opublikowano

siema umi ktos zrobic dobudowki zeby nie stracic duzo perel z 5 na 6 mam wszystkie na 5 i chcialbym za mala sume perel wrzucic na 6 ;)

to działa tylko na poziomie 1 juz tamtem bug nie działa

Opublikowano

Zablokowany do: nieskończony No zbugowane było wszystko ful kasztele na 6 wszystkie armaty kasy kryształy jak działało mojo jak dzialalo praktycznie wszystko co sie dało zrobić to zrobiłem :D haha

Opublikowano

daro mozna bana dostac za rozbudowke na slot 1 tylko bo wszystkie na 1 zrobilem dostane bana czy raczej nie ? :0

jak cie wykryją to możliwe ale niekoniecznie bo na 1 to można zrobić mogłeś też mieć wcześniej ale na 6 tak jak się dało wcześniej to jednak sporo pereł i tamto mogli udowodnić

334qlo8.jpg
Opublikowano

sluchaj za szystko co jest nie zgodne z owu mozesz dostac bana. zazwyczaj tego nie sprawdzaja ale jak ktos napisze na ciebie ticieta to moga sprawdzic i wpier...... bana na ile zechca.

Opublikowano

to sie tak bardzo nie chwal bo jak dostaniesz tiketa to cie sprawdza i dostaniesz. ale jak juz wczesniej mowilem na 99% nie dostaniesz do puki nie bedziesz mail tikieta na siebie od zyczliwego kolegi

Opublikowano

banalne to :D otworzyłem se wszystko :D

tak na marginesie da sie kupić skórke z tego eventu dzięki textview? :D

kupić chyba nie ale klucze da się kupić ale perły na minusie są

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...