Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na Kasztele

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no tak ale jak kolega na nowych kontach zrobił które mają 0 pd to trochę podejrzane wiec pewnie dlatego poleciał

334qlo8.jpg
Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie: jak rozbudować sloty kaszteli na poziomy 2,3,4,5 i 6? Wykupienie kaszteli poszło gładko i nawet nie musiałem mieć 225k pereł :) wszystkie otworzyły się za free(wszystko robione zgodnie z filmikiem :) ) ale nie mam pomysłu jak rozbudować je na dalsze levele bo nie wchodzą i nawet mając 20k pereł na rozbudowę na 2 lvl rozbudowuje tylko jeden kasztel pobierając perły:/ Pomoże ktoś? :)

Opublikowano

post-759199-0-85514500-1365521291_thumb.jpg

czy jak mam taką sytuację z slotami to zrobię na 6 tam gdzie mam rampę tam gdzie mam prochownice na 4 a resztę slotów na 1 te co nie są wykupione a te co wykupione o piętro wyżej ?? za jednym razem ??

ten filmik działa tylko na sloty dobudówki niestety nie chyba że wam działa

334qlo8.jpg
Opublikowano

dokładnie same sloty na 6 porobić to i tak pełno pereł w przód

nie rozumie ja moge tylko wszystkie zrobic na 1 poziom ,czy da sie zrobic 6/6 .prosze o odpowiedz i ewentualnie link do instrukcji to wyzej pokazuje tylko poziomy 1 w karzdym kasztelu

Opublikowano

nie rozumie ja moge tylko wszystkie zrobic na 1 poziom ,czy da sie zrobic 6/6 .prosze o odpowiedz i ewentualnie link do instrukcji to wyzej pokazuje tylko poziomy 1 w karzdym kasztelu

wiesz co ja tylko na 1 zrobiłem i nie wiem czy da się na wyżej ale powinno sprawdzę to jutro bo w tygodniu nie mam za bardzo czasu a jutro jak wrócę to już wolne

334qlo8.jpg
Opublikowano

Ja próbowałem i za darmo mogę rozwinąć tylko na 1 na 2 ani wyżej nie mogę an dobudówki też mi nie działa to za 0 pereł ale to co pobiera trochę pereł działa na wszystko a wiec za parę tysięcy pereł można zrobić sporo

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...