Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na Kasztele

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bany to nie mają podstaw i nie mogą ci wlepić bo wyraznie w dzienniku pisze , że kupiono np slot :)

Ja bym na twoim msc dozbierał jeszcze pereł i zrobił na ful wszystko. pozdro :)

Powiem tak maja podstawe do banowania i to wielka zobacz w dzienniku wszystkie sloty sa kupione o tej samej godzinie wiec wystarczy ze przskanuja kato i BAN na stale juz kiedys polecialy bany za kasztele i wszystkie byly na stale ale warto zryzykowac jakims kajaczkiem

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc dowiem się czy to jeszcze działa? bo na dobudówki mi nie działa kupuje mi normalnie tylko 1 dobudówke a na sloty nie próbowałem

334qlo8.jpg
Opublikowano

czegos nie rozumiem rozwinalem sobie kasztele na 1lvl wszystkie ale nie jestem w stanie podniesc ich na 2lvl mimo ze mam perly a postepuje zgodnie z instrukcja

ma ktos jakis pomysl na to?

Opublikowano

daru ja mam ten sam problem sloty na 1 i dalej nie działa ani na dobudówki ani na sloty a perły zabiera za jedną dobudówkę lub slot i dodaje ale to i tak jakbym normalnie kupił a wiec lipa robię to na goglechrome

334qlo8.jpg
Opublikowano

bo dziala tylko na otworzenie slotow a nie rozbudowanie a ci ktorzy twierdza inaczej niech zrobia wklejke z dziennika jak to rozbudowali na max ,a nie sie przechwalaja czyms czego nie zrobili

Opublikowano

nie chodzi o to by ktos chcial wszystko za free tylko po co sciemiaja ze dziala za free 6/6 , i czytaj calosc a nie wyrwane zdanie rysio czy jak ty tam z kranu gynthyw

Opublikowano

nie chodzi o to by ktos chcial wszystko za free tylko po co sciemiaja ze dziala za free 6/6 , i czytaj calosc a nie wyrwane zdanie rysio czy jak ty tam z kranu gynthyw

Kto pisze , że za free 6/6 zrobisz ?? Za perły sie robi !

Opublikowano

daru widzisz mało ,że udostępnisz to jeszcze Ci tyłek obsmaruja :P a do tych inteligentnych inaczej po co sie rzucacie na samych slotach mało pereł zaoszczędziliscie? żeby nie daru to nawet tyle byscie nie zaoszczędzili :P tak więc się zastanówcie zanim zaczniecie narzekac . Daru dzięki wielkie :)

Opublikowano

daru widzisz mało ,że udostępnisz to jeszcze Ci tyłek obsmaruja :P a do tych inteligentnych inaczej po co sie rzucacie na samych slotach mało pereł zaoszczędziliscie? żeby nie daru to nawet tyle byscie nie zaoszczędzili :P tak więc się zastanówcie zanim zaczniecie narzekac . Daru dzięki wielkie :)

Dzięki :)) spoko koleś jesteś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...