Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/ Testera!/ Chcesz Zostać Gm! / Poszukujesz Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy serwerze

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujemy Video Mastera ( Chodzi o Trailer servera )

75300322167945614989.png

- 5% z Is'a

- Ranga na forum

- ranga w grze [Video]

- Ogarnięty team

59966499848655137887.png

- Trailera Servera

- +16 lat

31639958304023806820.png

GG; 36699846

( Projekt servera nesteria.eu )

• Odpowiedzi 915
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę [GM] na serwerze no-hamachi/hamachi.

Mam doświadczenie, jestem ogarnięty.
Kontakt pw na forum, lub gg 31404741.

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

19116504929503485761.jpg

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam

ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

Pozdrawiam G r z e c h u

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

cG88HPX.png

eLxncTj.png

Nasza firma składa się z trzech grafików, jesteśmy precyzyjni i doświadczeni w tym co robimy.

Do wszystkich projektów/zleceń podchodzimy z bardzo dużą precyzja i z wieloma pomysłami które wyróżnią każdy projekt, tak jak by miał własną dusze. Nie tolerujemy opóźnień i zawsze oddajmy prace w wyznaczonym terminie.

Nasza karierę zaczynaliśmy na znanym w świecie grafików forum "graf****.pl".

Do dzisiejszego dnia wykonujemy tam rożnego rodzaju zlecenia, jak i staramy się często brać udział w konkursach które również wygrywamy. Współpracowaliśmy głownie z serwerami zagranicznymi, ale postanowiliśmy pomoc rodakom i w związku z tym ogłosić się (zareklamować) na największym forum w Polsce.

0fmTI7F.png

RRLFZeA.png

- Wszelkiego rodzaju tła (YouTube, tła do klienta) itd.

- Strony Internetowe

- Sygnatury

- Prezentacje

- Zapowiedzi

MBGFywm.png

- Modele broni do gry

- Nowe zbroje

- Pety

- Moby

- Bossy

- Biżuterie

- Znaczki GM`a

...

Mu7FJgz.png

Zleceniodawca / Osoba odpowiedzialna za projekt koniecznie musi mieć ukończone 18 lat!

Dostęp do PC mamy przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzamy swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt z nami w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Bez wątpienia jesteśmy osobami odpowiedzialnymi, właściwie nie zdarza nam się nie wypełnić powierzonych nam obowiązków i zawsze mieścimy się w terminie. Jesteśmy bardzo wytrwali w tym co robimy to jest nasza pasja i zawód. Podążamy za swoja ciekawością wiec współpraca z nami jest na jak najwyższym poziomie.
6ECwz2z.png
z dniem dzisiejszym (1 Kwietnia 2013r.) posiadamy 4.495 Subskrypcji, wiec zawsze będzie więcej graczy na start.

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie
praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora
grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Wh34ZlR.png

B6nEVXN.png

Opublikowano

Oferuje:

-Stworzenie forum

-MyBB

-PhpByPrzemo

-PhpBB3

-IP.B (wersja 3.3.4 lub 3.4.3)

Lub zostane Administratorem lub moderatorem na innym forum

Kontakt

-priv wiadomość

lip6k.png

Opublikowano

Witam, Poszukuje doświadczonej osoby na stanowisko Questera,
na prywatny dedykowany serwer metin2.

Jesteś zainteresowany pisz na GG: 46586318

Jeśli nie masz odpowiednio dużej ilości czasu do poświęcenia na prace nad questami nie pisz!!!! ;]

Zakaz umieszczania gifów

Opublikowano

Zostanę TGM/GM

Hej wam !

Nazywam się Bartek, mam 18 lat i chciałbym zareklamować swoją osobę na stanowisko TGM/GM

A więc co oferuję?

- kulturę na bardzo wysokim poziomie

- znajomość większości komend

- znajomość struktury i funkcjonowania gry Metin2

- kilka ciekawych pomysłów które pomogą usprawnić serwer

- dużą ilość wolnego czasu na pomoc graczom

Czego oczekuję?

- rangi TGM lub GM na prywatnym serwerze Dedyk/Hamachi/No-hamachi

- zgranego zespołu ludzi któremu zależy na dobru serwera

- kultury i zaufania od pozostałych członków zespołu

Dlaczego ja?

Krótko i na temat jeśli stawiasz na profesjonalizm w wykonaniu powierzonych obowiązków, kulturalne słownictwo napisz do mnie a nie pożałujesz :)

Nie przekonasz się...

Póki nie sprawdzisz sam :)

Zainteresowanych moją osobą proszę o kontakt PW

lub konakt gg - 6725712

Opublikowano

Witam.

Możecie mnie sprawdzić jako [TGM] lub [GM] ! Służę pomocą nawet i w sprawach takich jak --> pliki serwera/strona/forum.

dWr9a.png

Mam na imię Gabriel (dla przyjaciół Gabryś) liczę już sobie 16 wiosenek, mieszkam w Ostrowcu Św. (woj. Świetokrzyskie), interesuje się Metinem oraz piłką nożną. Jestem kulturalny,umiem zachować estetykę i pisać poprawnie,nie wyzywam nikogo,miły.

dY9ib.png
Jestem człowiekiem kreatywnym, potrafię zaspokoić graczy pod każdym względem, liczne eventy, konkursy, pojedynki i wiele innych. Cierpliwość i systematyczność to moje drugie imię. Nie znam słowa stop, dążę do celu jak wściekły, potrafię szybko zaklimatyzować w danej grupie np team. Moglibyście na mnie liczyć w każdej sytuacji (prawie o każdej porze dnia i godzinie).
Kreatywny? -Tak! Zaskakujący? - Tak! ..

HfuO8.png

Nikt nie jest maszyną więc:
- jak każdemu błędy ortograficzne są znane i się zdarzają.
- czasami uparty

+ Komunikatywność, nie wdaje się w kłótnie, poczucie humoru, systematyczność
+ Jak coś robię to wkładam w to serce.
+ Poprawna polszczyzna
+Wiedza oraz doświadczenie na 5 z plusem smile.png

Posiadam komunikatory ( TS/SKYPE/GG)

Pozdrawiam smile.png

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Witam!

Stowrze forum pod prywatny serwer metin2 (myBB,phpBB3,phpBB,v8 lub ip.b )

Oferuje także pomoc przy gotowym już forum (ew.zostane moderatorem)

Oprócz tego szukam Sponsora na wykupienie vps w celu dokończenia plików serwerowych (ukończone - 70%)

Oferuje:

-range HA,GA

-zyski is %

-miłą atmosferę podczas pracy

Oczekuje:

-Cierpliwości

-Kultury

lip6k.png

Opublikowano

Witam, Poszukuje doświadczonej osoby na

stanowiskoQuestera,

na prywatny dedykowany serwer metin2.

Jesteś zainteresowany pisz na GG: 46586318

Jeśli nie masz odpowiednio dużej ilości czasu do poświęcenia

na prace nad questami nie pisz!!!! ;]

Zakaz umieszczania gifów

Opublikowano

Projekt Isanos poszukuje sponsora !

Wymagania:
18lat. lub dostęp do konta w banku etc.

Nagroda:
% is (Do ustalenia).

Ranga serwer/forum

Kontakt:

PW

GG: 37778338

Ogólny postęp prac serwera : 75%

59074_2Knmb.jpg

Opublikowano

Poszukuję grafika na przyszły serwer dedykowany.

Oferuję GM na serwerze, prawa Hard_Wizard.

Wymagam zrobienia logo (powiem jak ma wyglądać dokładnie, UWAGA!! wymagana umiejętność pracy z aerografem w np. gimp/photoshop!!), znaczka GM, grafiki na stronę (w grafice na stronę mogę pomóc, z pewnością pomogę, gdyż sam interesuję się grafiką, ale z powodu, że robię serwer tzn. jestem technikiem to nie mam na to czasu, a chciałbym jak najszybciej wystartować z dedykiem) oraz prezentacji i innej grafiki (np. ikonki do nowej biżuterii, hełmów itd. itp.).

GG: 20055900

Proszę o poważne oferty, nie jakieś gotowce z cooltext.com.

Zgłaszając się do mnie proszę o przedstawienie się oraz opisanie się. Jeśli Twoje podanie mnie zainteresuje to odpiszę. Konieczne jest przedstawienie swoich prac.

Opublikowano

Poszukuję osób do teamu prywatnego serwera Metin2.

WOLNE STANOWISKA:

- Technik

- Webmaster

(posiadamy już stronę do drobnych poprawek)

- ClientMaster

- Grafik

OPRÓCZ TEGO POSZUKUJEMY SPONSORA KTÓRY NA POCZĄTEK ZAKUPI SERWER VPS (20zł), A PO UKOŃCZENIU PLIKÓW SERWER DEDYKOWANY.

Kontakt:

GG: 2764957

W pierwszej wiadomości przedstaw się, oraz napisz jakie stanowisko Cię interesuje.

INNE WIADOMOŚCI BĘDĄ ODRZUCANE!

Opublikowano

Witam poszukuje Team do przyszłego serwera który właśnie powstaje

Kogo poszukuje:

-ClientMaster(Edycja clienta dodawanie nowych rzeczy oraz ich edycja)

-Osoby która zajeła by się wgrywaniem nowości po stronie serwera

Wymagania:

1.Wiek 16+

2.Znanie się na tym co się robi

3.TeamSpeak-3

W wiadomości na GG proszę odrazu pisać swoje imie

oraz stanowisko na jakim chcecie być

Serwer edytujemy na Comodo(Program podobny do hamachi)

Lecz jutro będę w posiadaniu dedyka

Chętne osoby proszę o kontakt na GG:

33718274

PILNE

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Projekt Isanos poszukuje sponsora !

Wymagania:
18lat. lub dostęp do konta w banku etc.

Nagroda:
% is (Do ustalenia).

Ranga serwer/forum

Kontakt:

PW

GG: 37778338

Ogólny postęp prac serwera : 75%

59074_2Knmb.jpg

Opublikowano

Zostanę tłumaczem co do clienta ( język angielski, język niemiecki oraz język polski). Język polski w sensie, iż gramatycznie i fabularnie poprawiam questy oraz tego typu rzeczy :) Również oferuję tłumaczenie strony www ( te same języki). Czyli jeżeli ktoś chciałby tworzyć serwer międzynarodowy chętnie się tym zajmę.

Oferuję również tworzenie profesjonalnych zapowiedzi, publikacji serwerów co do grafiki oraz ortografii ( również oferuję wiedzę na temat trzech języków).

Następną moją umiejętnością jest tworzenie dobrego video ( zapowiedzi, gameplay, let's playe ( z głosem)). Wszelka ich obróbka również wchodzi w grę.

Oferuję również dość dobrą aczkolwiek nie najlepszą grafikę co do: znaczków GM, logów serwerów, tła logowania, grafikę pod ładowanie gry oraz ewentualnie ikonek itemów.

Mam również wiedzę na temat języków programowań Web Masterskich ( PHP, Javascript, Html, CSS).

Mam również dużą wiedzę na temat tej gry, a co za tym idzie potrafię wymyślić doskonałą fabułę. Mam również bardzo dużo kontaktów do dobrych ludzi :)

Kontakt:

GG:40598120

PW

Ewentualnie chętnie porozmawiam na TS/Skype.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

19116504929503485761.jpg

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam

ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

Pozdrawiam G r z e c h u

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam wszystkich ! :)

Zostanie GM/TGM na Prywatnym serwerze metin2 hamachi/dedyk znam dużo komend w metina gram prawie półtora roku mam 15 lat mam na imię norman wiecej informacji PW/SKYPE/GG

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomoge przy tworzeniu prywatnego serwera hamachi wiecej info PW/SKYPE/GG

Poszukuję kogoś kto bardzo dobrze się zna na robieniu serwerów no hamachi i uruchamianie go za pomoc bedzie ranga GM ale serwer tak z 2/4 miesie dopiero startuje wiec jak komuś się to nie podoba to za te pare miesi dostanie GM i bedzie mógł coś sciagnac z Chomikuj o wielkosci 4GB i 2 tygodniowy limit Like. pozdrawiam :)

Kontakt. GG:46796204, Skype: normuss11 albo PW !

AKTUALNE !

Sorry dopiero dziś dostałem 5%, i nie wiedzialem ze co 6dni wiec prosił bym o usunięcie postu. :X

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto ze mną założy serwer Mt2

Mniej wiecej będziemy płacić po równo za serwer tzn ja 50 i ta osoba 50 %

Proszę pisać na GG: 41875192

Skype! : krzysiu_zielonka

AKTUALNE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...