Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/ Testera!/ Chcesz Zostać Gm! / Poszukujesz Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy serwerze

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje osoby która zajmie się Grafiką 3D,
czyli przerobi istniejące mapy na jakieś nowsze, wedle mojego pomysłu.

Więcej informacji na
PW
lub
nr GG: 46586318

Zakaz umieszczania gifów

• Odpowiedzi 915
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje hostera do serwera hamachi

Min wymagania sprzetowe

4 gb ram na serw

Procek. 3.0 ghz

net minimum 8mb/s

Od hostera rowniez wymagam przynajmniej podstaw, zeby to nie bylo osoba z brakiem wiedzy.

/

Zostane technikiem na serwerze hamachi / no hamachi

Kontakt pw na forum ( Gg/skype podam na pw )

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Zostanę technikiem.

Mam 18 lat i chętnie dołączę do najlepiej już jakiegoś zgranego teamu, bądź zacznę współprace nad serwerem z kimś ogarniętym posiadającym dedyka lub przynajmniej dobrego vpsa na testy.

Mam wiedze na temat bazy danych, potrafie edytowac shopy, systemy ulepszeń, respy mobów i drop, szkaty, ogólnie większość rzeczy związanych z grą.

Mniejszą wiedzę mam na temat pisania questów, zabezpieczeń itp. jednak staram się cały czas szkolić w tym kierunku.

Mogę również pracować nad klientem, robić do niego wpisy, ikonki do np. nowych butów, ulepszaczy i różnych tego typu.

Jeśli jesteś zainteresowany wyślij propozycje współpracy na PW na mpc. Podaj w niej min coś o sobie, to czy posiadasz dedyka, a jeżeli tak to jakiego, opisz team oraz co chciałbyś stworzyć.

Planuje stworzyć fajny serwer medium/hard który z pewnością zatrzyma graczy przy sobie na długie tygodnie. Pozdrawiam

@moje gg: 11365963

Opublikowano

zap_img2222.jpg

Zespół Parim potrzebuje ostatniego członka teamu , czym jest quester.
Posiadamy jednego rzetelnego questera lecz potrzebny także drugi .
Wynagrodzenie za rzecz na serwer jest bardzo hojne , na pewno każdy będzie zadowolony ..

Wymagamy :
* Pisanie DUNGEONÓW
* Pisanie MISJI FABULARNYCH
* Pisanie RUNÓW

--------------------------------------------------------------

Jeżeli myślisz że podołasz wyzwaniu , pisz na PW

1.png

sygna.jpg

Opublikowano

Witajcie,

poszukujemy paru osób, które znają się dobrze na tworzeniu serwerów Metina, zarządzaniu, edycji plików, zabezpieczeniu, administracji, etc.

Preferowane osoby zamieszkujące tereny Małopolski, lub Śląska. Zainteresowane osoby, które będą w stanie zaprezentować swoje dotychczasowe osiągnięcia w tej tematyce zapraszam do kontaktu przez PM.

Pozdrowienia!

Opublikowano

Oddam serwer dedykowany!

Witam, mam w posiadaniu serwer dedykowany hostowany w OVH, dokładniej jest to Kimsufi KS 2G (Koszt to 74zł)

Na serwer wejdzie spokojnie ponad 180 graczy, daję pełny dostęp do maszyny (mysql oraz ftp)

Jeśli masz gotowe pliki serwerowe wraz ze stroną / IS / forum (opcjonalne) to możesz śmiało do mnie pisać!

Po dokładnej rozmowie, oraz uzgodnieniu warunków daję pełny dostęp do dedyka.

Jestem dość często przy komputerze, jeśli będzie potrzebny reinstal systemu, mogę to zrobić w ciągu 1h.

Oferuje:

Uczciwość

Pełny dostęp do serwera dedykowanego (24/7)

Kulturę osobistą

Gdy będą zyski w IS opłacenie następnych miesięcy (na lepszym dedyku)

Kontakt na GG / TS / Skype

Wymagam:

Przez pierwszy miesiąc 70% zysków z IS, następne 50%.

Gotowe pliki / stronę z IS / forum (opcjonalne)

Kultury osobistej

Minimum 16lat

UWAGA

Jeśli nie spełniasz wymagań (opisane na górze) to nawet nie pisz.

Więcej informacje o mnie znajdziecie w moim profilu.

Kontakt GG: 45128709

Opublikowano

Szukam grafiką który zrobi perfekt prezentację gildii :) SZCZEGÓŁY PW !!!!

Nw gdzie umieścić temat więc daje go tutaj

Jak coś prosze o przeniesienie .

Pozdrawiam

Yo .

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Zrobie Clienta,pliki serwerowe na zamowienie

Oferuje:

#Dodanie zbroi

#Dodanie bizuteri

#Dodanie broni

#Dodanie Map

#Dodanie sys: energii,kostiumow,punktow,zabojstw,statystyk,zielarstwa,petow wraz z rozbudowanymi questami.

#Dodanie nowych itemow z effectami lub bez

#Dodanie nowych ulepszaczy

#Dodanie nowych funkcji typu pokaz/showaj questy,sys ignoracji,blokowanie szeptu itp...

Zrobie,dodam wszystko o co poprosisz.

################################################################################################

Posiadam 32 strony wraz z oskryptowaniem takie jak Pandora,DiamondMT2 i wiele innych.

#################################################################################################

Poszukuje Questera,osoby ktora potrafi pisac questy,dungeony,rajdy,nowe misje biologa itp.

##################################################################################################

Poszukuje osoby ktora potrafi zrobic itemy swojego autorstwa tzn: Bronie,Zbroje,Bizuterie itp..

###################################################################################################

Jestes zainteresowany? pisz pw

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Witam

Zostanę Questem bądź pisarzem na serwerze metina priv.

Oferuję:

-Perfect teksty itp.

-Wszystko mojej roboty.

-Napiszę, każdą rzecz.

-Możliwość napisania książki z serwa w formie przygody. (Czyli opisania serwa i zrobienia z tego opowieści)

-Dużo czasu poświęconego dla serwa i dla Teamu.

-Szacunek i kultura.

Wymagam:

-Posady [P]GameMaster i komend pełnomocnictwa.

-Dużo nowości na serwie.

-Serwera Dedyk, VPS.

-Dokładnego opisania mojego zadania.

-Dużo zabawy !

Moje plusy i minusy:

+Piszę bardzo szybko, jestem wstanie napisać 5 stron w parę minut.

+Mam oryginalne pomysły na wszystko.

+Bardzo szybko kumam.

+Piszę różne przygody jak i opowiadania.

+Jestem na poziomie podstawowym ortografię mam ogr...... do stopnia liceum.

-Nie potrafię pisać questów w prawidłowej formie(chodzi o to iż nie wiem jak pisać misje itp. tz. mogę napisać ale nwm jak to napisać by wgrać, jak ktoś wytłumaczy zakumam.)

-Nie posiadam ts-a, Skypa.

Moje zajęcia normalne:

-Chodzę do szkoły muzycznej i kształcę się jako trębacz (gram na trąbce).

-Uczę się w szkolę podstawowej.

-Chodzę do Kościoła.

-Piszę książki.

A o to fragment mojej powieści :

Książka pt.: "Rzymski Bohater"
Tłumacz: Nieznany ( częściowy ja )
Źródło: Łacińska Księga Historii
Rozdział: 2. Zabójstwo Władcy.
Nad ranem usłyszeli tylko huk. Katapulty strzelały a mury rozpadały się jak drewno pod ostrzem siekiery. Najemnicy czaili się, z każdej strony w taki sposób otoczyli zamek i zabrali jedyną drogę ratunku do ucieczki rzymskiemu oddziałowi. Nagle brama główna pokruszyła się jakby została zgnieciona. Armia najemników wkroczyła do zamku bez chwili zastanowienia. Ich cel był tylko jeden, jeden prosty zabić legion. Kapitan rzekł: generale wycofajmy się mamy jeszcze szanse utrzymać się w wieży ! Na te słowa usłyszał odpowiedz: Gińmy za chwałę RZYMU !!Po paru minutach wojska biegnących najemników byli tuż tuż przed armią. Ale z niewiadomego powodu nie zabili nikogo zatrzymali się tuż przed nimi i wmurowali się w ziemie .[...] Generał powiedział: dam się wam zabić jak dacie mojemu oddziałowi wrócić do domu . Na to najemnicy odrzekli: zgoda ale twoja głowa jest nasza! I tak generał dał się zabić ale ocalała jego armia .........
Jest to całe napisane za pośrednictwem mojej skromnej osoby :D
Kontakt:
PW ........
Opublikowano

Chcę zostać GM!

Witam. Nazywam się Bartek, mam 17 lat(rocznikowo 18) i chciałbym zareklamować swoją osobę w kilku zdaniach. Po dłuższym czasie gry na globalu i prywatnych serwerach jako gracz chciałbym spróbować swoich sił jako GM na dowolnym prywatnym serwerze Dedyk/Hamachi/No-hamachi. Jako GM nie mam doświadczenia jednak wszystko jest dla ludzi i myślę że podołam temu zadaniu w 100% więc jeśli chodzi o stronę administracyjną(znajomość komend) nie będzie z tym problemu. Mogę śmiało stwierdzić, że jestem człowiekiem kulturalnym, uczciwym, szczerym, potrafię też pożartować jeśli jest na to pora i co najważniejsze lubię pomagać ludziom.Sumiennie wykonam powierzoną mi pracę.Mam również kilka ciekawych pomysłów które pomogą usprawnić serwer. Na tygodniu mam dość sporą liczbę czasu także również z tym nie powinno być kłopotu. Myślę że posiadam wystarczającą wiedzę o Metinie aby ubiegać się oto stanowisko. Niezmiernie miło mi będzie jeśli zespół w którym będę miał okazję funkcjonować będzie na przyzwoitym poziomie kultury. Nie chcę angażować się w coś co nie ma przyszłości a uważam, że kultura to podstawa. Proszę się nie zrażać tym, że nie mam dużego doświadczenia w administrowaniu serwerów w końcu każdy kiedyś zaczynał. Napisz do mnie a nie pożałujesz :)

Zainteresowanych moją osobą proszę o kontakt PW

lub konakt gg - 6725712

Opublikowano

Zostanę :

GM/technikiem/pomocnikiem technika/questerem

GM :

Mam na imię Jakub ;)

Przeżyłem już 16 wiosen i chciał bym zostać GM , aby pomóc serwerowi się wybić , ogarnąć "cziterów" itd. jako GM mam duże doświadczenie ( miałem swój serwer dedyk ) komendy znam na pamięć , a pomysłów aby graczom umilić grę mam dużo ! Nie będę się rozpisywał , kontakt jest niżej .

technik :

jako technik dodam różne rzeczy na serwer ( bronie , zbroje itd. ) , ustawie exp , drop , mapy , handlarzy , questy .... itd....

odbuguje co będzie trzeba ...

zrobię własny system ulepszeń , ulepszacze , kowala

ustawie co ma z czego dropić

ogólnie to raczej wszystko ;)

pomocnik technika :

@up

quester :

wykonam questy , dungeony , biologa itd....

Wymagam rangi , a w przypadku funkcji technik/quester dodatkowo % z is

( tylko dedyki lub VPS / NO -HAMACHI )

kontakt gg : 35871092

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Zostanę testerem na każdym serwerze!
Potrzebujesz testera do wykrycia bugów itp?

Nic trudnego!

Od dzisiaj masz kogoś właśnie takiego jak ja!

Twoje problemy znikną!

Świat będzie Lepszy!

Wszechświat będzie lepszy!

Ty będziesz lepszy!

Kontakt:

GG 46527231

Opublikowano

Cześć nazywam się Bartek i mam 17 Lat (II Lic. Kierunek : Informatyka/Programowanie.)

Zostanę technikiem na Dedyku.

Oferuję :

- Dodawanie Map,

- Dodawanie Regenów,

- Dodawanie Zbroji i Broni,

- Dodawanie itemków i ulepszaczy,

- Dodawanie NPC,

- Zrobienie Systemu Ulepszeń,

- Edytować shopy,

- Dodawać, edytować moby,

- Przerabiać standardowe mapki w cuda,

- Dodawać Questy (nie umiem ich pisać),

- Wszystko co związane z Mysql i plikami,

Nie będę więcej się rozpisywać, bo chyba nie potrzeba.

Oczekuję :

- Rangi [TH]/[GA]/[HA] na serwerze oraz forum,

- Dostęp do wszystkiego,

- Zyski z ItemShopu,

- Lojalności,

Nie posiadam mikrofonu, ponieważ mam zryte sterowniki na komputerze i na komunikację na Skype i TS musicie chwilę poczekać.

Pliki mam ukończone w 40%, robię je szybko i dokładnie.

Zainteresowany? Pisz na GG : 34324962. PISAĆ NAWET JAK JESTEM NIEDOSTĘPNY!!!

Opublikowano

Witam, poszukuję technika na serwer , serwer stoi na Dedyku jest Opłacony na cały rok , serwer w trakcie budowy , ale sam z kolegą nie ogarniamy , poszukujemy z 1-2 techników którzy się znają na robieniu serwer, mile widziani Graficy Kontakt PW GG: 46539921

Opublikowano

Poszukuję testerów ( około 10 osób ) na serwer hamachi.

Chcę, abyśmy koniecznie utrzymali kontakt, ponieważ po zakończeniu pracy na hamachi

stawiam dedyka i chciałbym się odwdzięczyć za pomoc, na oficjalnym starcie serwera.

Wymagam:

• rzetelności i uczciwości
  • poprawnej polszczyzny

I to chyba tyle. Proszę o niezwłoczny kontakt:

• GG: 32559509
  • PW na forum (jeżeli nie jestem dostępny na gg)

Prośba chwilowo nieaktualna!

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Hoster + Technik(wiek 21lat) szuka osób z poważnym projektem metin2!

Sprzęt na hosting: 4x 2,9 AMD 4GB Ram na serwer , Internet 50 MB/S na światłowodzie bez jakikolwiek ograniczeń! Bardzo dużo wolnego czasu!!! SERWER ONLINE DO 18H DZIENNIE!!!

Masz pytania pisz gg 11403653! Szukam osób,które się znają na tym co robią,a nie dopiero próbują!

2262874723.png

Opublikowano

Witam, poszukuję technika na
serwer , serwer stoi na Dedyku jest Opłacony na cały rok , serwer w
trakcie budowy , ale sam z kolegą nie ogarniamy , poszukujemy z 1-2
techników którzy się znają na robieniu serwer, mile widziani Graficy
Kontakt PW GG: 46539921

Opublikowano

Zostanę hosterem serwera metin2 hamachi.

Sprzęt jaki oferuję to;

- 6GB RAM

- 4x 3.6 AMD

- 20mb/s

Szukam kogoś kumatego, ogarniętego.

Więcej info na PW.

Opublikowano

Witam, oferuje miejsce dla twojego serwer Metin2 na profesjonalnym serwerze TeamSpeak3 z 512 slotami.

Oferta wygląda następująco:
Na serwerze tworzona jest specjalna strefa serwera, administracja posiada swoje pokoje, miejsca publiczne, kanały dla gildi itp. Wszystko do uzgodnienia.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem gg: 2764957 !
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...