Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/ Testera!/ Chcesz Zostać Gm! / Poszukujesz Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy serwerze

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cG88HPX.png

eLxncTj.png

Nasza firma składa się z trzech grafików, jesteśmy precyzyjni i doświadczeni w tym co robimy.

Do wszystkich projektów/zleceń podchodzimy z bardzo dużą precyzja i z wieloma pomysłami które wyróżnią każdy projekt, tak jak by miał własną dusze. Nie tolerujemy opóźnień i zawsze oddajmy prace w wyznaczonym terminie.

Nasza karierę zaczynaliśmy na znanym w świecie grafików forum "graf****.pl".

Do dzisiejszego dnia wykonujemy tam rożnego rodzaju zlecenia, jak i staramy się często brać udział w konkursach które również wygrywamy. Współpracowaliśmy głownie z serwerami zagranicznymi, ale postanowiliśmy pomoc rodakom i w związku z tym ogłosić się (zareklamować) na największym forum w Polsce.

RRLFZeA.png

- Wszelkiego rodzaju tła (YouTube, tła do klienta) itd.

- Strony Internetowe

- Sygnatury

- Prezentacje

- Zapowiedzi

MBGFywm.png

- Modele broni do gry

- Nowe zbroje

- Pety

- Moby

- Bossy

- Biżuterie

- Znaczki GM`a

...

Zleceniodawca / Osoba odpowiedzialna za projekt koniecznie musi mieć ukończone 18 lat!

Dostęp do PC mamy przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzamy swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt z nami w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Bez wątpienia jesteśmy osobami odpowiedzialnymi, właściwie nie zdarza nam się nie wypełnić powierzonych nam obowiązków i zawsze mieścimy się w terminie. Jesteśmy bardzo wytrwali w tym co robimy to jest nasza pasja i zawód. Podążamy za swoja ciekawością wiec współpraca z nami jest na jak najwyższym poziomie.
6ECwz2z.png
z dniem dzisiejszym (1 Kwietnia 2013r.) posiadamy 4.495 Subskrypcji, wiec zawsze będzie więcej graczy na start.

B6nEVXN.png

• Odpowiedzi 915
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

66982755784171049962.png

Profesionalna edycja graficzna stron , Clientow gry

75300322167945614989.png

- Pełną edycje graficzna strony internetowej servera , Grafika do prezentacji

- Ekrany logowania , ładowania itp.

- Miłą atmosfere

59966499848655137887.png

- Dodania rangi GM z pełnymi prawami.

- Ogarnietej ekipy

- Server skonczony minimum w 50%

12510738095480005445.png

Ostatnią realizacją była strona dla servera Avintiamt2

Jednak servera nie bedzie

Praca zostaje w naszych rekach i moze byc twoja.

63191055354639813530.png

31639958304023806820.png

GG 36699846

90450510981768366830.png

Opublikowano

Szukam sponsora.

Oferuje:

-Instalacja i konfiguracja FreeBSD

-Wykonanie plików serwerowych

-Wykonanie klienta

-Zabezpieczenia etc.

-Postawienie stabilnego ts3

-Bardzo dobrą reklamę na YouTube(sporo graczy na start)

Oczekuje:

-Wykupienie serwera vps następnie dedyk.

-Uczciwości i cierpliwości

-Range w grze i forum

Kontakt

-pw

-gg: 46729158

lip6k.png

Opublikowano

Szukam .... A Raczej Czy Ktoś Mnie Szuka:

Oferuje:

- Poprawnie skonfigurowanie serwera TeamSpeaka3

-Wyszukiwanie błędów na serwerach Metin2 ( Jestem W tym bardzo dobry)

-Miłą atmosferę,Pomaganie na serwerze Metin2

-Pomoc w utrzymywaniu serwera

-Pomoc nowym graczom na serwerze :> ( powiedzieć/napisać co i jak )

Nie oczekuję żadnych dostępów do maszyny ani nic

SŁUŻĘ POMOCĄ :D

Kontakt Skype : danieelekpl

Lub PW: mpcforum

Telefon: 24646237234724727237373573783567124571963957 taki joke

Opublikowano

Poszukuje Sponsora na serwer dedykowany Metin2 ( Hard )

Oferuje

-Znajomość wszystkiego co potrzebne do zrobienia serwer'a , oprócz robienia nowych map i potworów.

-Forum z silnikiem IP.B albo MyBB ( Osobiście wole MyBB mam już styl )

Oczekuje

-Sponsor skończone 16 lat

-Zawsze dobrego kontaktu.

-Kupienia dedyka do 600zł

-Kupienia dwóch domen .pl lub .eu na Stronę rejestracyjną oraz Forum.

-I oczywiście zaufania.

-HA na serwerze ( dostęp do wszystkiego )

Pliki Serwerowe

-Pliki Serwerowe będą robione na dedyku, wielkie nie gotowcom ;]

Kontakt

-GG: 12298411 lub 46948920

-Steam: DeXu

-PW na forum

-Tel. 698-331-514 ( Nie odpisuje na SMS'y , a jak nie odbieram to znaczy że nie mogę ;] dzwonić najlepiej po godzinie 16/17 )

Opublikowano

Witam oferuję się jako prawny opiekun forum serwerów metina. O to co oferuję, wymagam :

Oferuję:

-Prowadzenie konkursów i pilnowanie ich.

-Pilnowanie porządku.

-Napisanie wszystkiego co trzeba.

-Pomoc użytkownikom.

-Pisanie aktualnych zmian.

Wymagam:

-Rangi Stróża forum.

-Dobrego w miarę skończonego forum (mogę pomóc skończyć)

-Rangi Moda w grze.

Co oferujesz ogólnie od siebie: A więc zajmę się w miarę forum. Zacznę prowadzić konkursy i pisać wszystko. Umilę użytkownikom przebywanie na forum. Będę przeglądał wszystko co nowe i rozwiązywał konflikty, problemy polubownie.

Jesteś zainteresowany?

Pisz mogę złożyć perfect podanie.....

Kontakt:

PW .....

Opublikowano

Oferuję kodowanie pod patchera :

newsym.png

Patcher:

- Wykonanie w virtual basic 2010;

- Sprawdza sumy MD5;
- Odpala pliki bin lub exe;
- Stabilny i szybki;
- Wbudowany config;
- Pakuje pliki i je rozpakowuje;

- System newsów po stronie www;

Wynagrodzenie: Dogadamy się [GG: 44815086 / pw] (mogą być $ lub coś innego zakup przez allegro ).

-Jestem także technikiem metin2

Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam wszystkich ! :)

Zostanie GM/TGM na Prywatnym serwerze metin2 hamachi/dedyk znam dużo komend w metina gram prawie półtora roku mam 15 lat mam na imię norman wiecej informacji PW/SKYPE/GG

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomoge przy tworzeniu prywatnego serwera hamachi wiecej info PW/SKYPE/GG

Poszukuję kogoś kto bardzo dobrze się zna na robieniu serwerów no hamachi i uruchamianie go za pomoc bedzie ranga GM ale serwer tak z 2/4 miesie dopiero startuje wiec jak komuś się to nie podoba to za te pare miesi dostanie GM i bedzie mógł coś sciagnac z Chomikuj o wielkosci 4GB i 2 tygodniowy limit Like. pozdrawiam :)

Kontakt. GG:46796204, Skype: normuss11 albo PW !

AKTUALNE !

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------------

Witam Chcesz miec taka str jak xenoxmt2 pandoramt2 albo ravia.eu

to tylko pól ceny w 1 dzien i bedzie gotowe

Kontakt gg 32278584

daj like daj like daj like daj like daj like :) dzieki

http://www.youtube.com/channel/UCcJtBaAbbNUEyadsiog2_1Q/reed SuBsKrYbUJ KanAŁ

Opublikowano

cG88HPX.png

eLxncTj.png

Nasza firma składa się z trzech grafików, jesteśmy precyzyjni i doświadczeni w tym co robimy.

Do wszystkich projektów/zleceń podchodzimy z bardzo dużą precyzja i z wieloma pomysłami które wyróżnią każdy projekt, tak jak by miał własną dusze. Nie tolerujemy opóźnień i zawsze oddajmy prace w wyznaczonym terminie.

Nasza karierę zaczynaliśmy na znanym w świecie grafików forum "graf****.pl".

Do dzisiejszego dnia wykonujemy tam rożnego rodzaju zlecenia, jak i staramy się często brać udział w konkursach które również wygrywamy. Współpracowaliśmy głownie z serwerami zagranicznymi, ale postanowiliśmy pomoc rodakom i w związku z tym ogłosić się (zareklamować) na największym forum w Polsce.

0fmTI7F.png

RRLFZeA.png

- Wszelkiego rodzaju tła (YouTube, tła do klienta) itd.

- Strony Internetowe

- Sygnatury

- Prezentacje

- Zapowiedzi

MBGFywm.png

- Modele broni do gry

- Nowe zbroje

- Pety

- Moby

- Bossy

- Biżuterie

- Znaczki GM`a

...

Mu7FJgz.png

Zleceniodawca / Osoba odpowiedzialna za projekt koniecznie musi mieć ukończone 18 lat!

Dostęp do PC mamy przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzamy swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt z nami w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Bez wątpienia jesteśmy osobami odpowiedzialnymi, właściwie nie zdarza nam się nie wypełnić powierzonych nam obowiązków i zawsze mieścimy się w terminie. Jesteśmy bardzo wytrwali w tym co robimy to jest nasza pasja i zawód. Podążamy za swoja ciekawością wiec współpraca z nami jest na jak najwyższym poziomie.
6ECwz2z.png
z dniem dzisiejszym (1 Kwietnia 2013r.) posiadamy 4.495 Subskrypcji, wiec zawsze będzie więcej graczy na start.

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie
praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora
grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Wh34ZlR.png

B6nEVXN.png

Opublikowano

Szukam osoby która zna się na clientach / i wgl na mój serwer vps .

Oczekuję sporego doświadczenia.

Oferuję posady GM z dostępem do 150komend

Opublikowano

Witam,
Szukam posady GM'a na serwerze Dedykowanym / Hamachi badz jakis na Vps'ie
Coś o mnie:
1.Mam 16 lat.
2.Na Mt2 spędzam dość czasu 7-9h
3.GM'em byłem już na serwerach Hamachi.
4.Mam dobrą znajomość komend oraz wiele pomyslow zwiazanych z serwerem .
5.Mam dobrą znajmość z Mt2.

6.Jestem Cierpliwy ,staranny i dokladny.

7.W Metina gram z 5 lata.
8.Grałem na różnych serverach jak i na Metin2.pl
9.Wynagrodzenia nie oczekuje ,wystarczy mi tylko satysfakcja i przyjemnośc z gry.
10.Chciałbym żeby gracze na serverze mieli wiele artakcji i sie nie nudzili.

11. W zamian za posade GM'a oferuje TS'a 500 slotow

Wiecej info. na gg: 41130408

lub TeamSpeak3 IP: Brave-center.pl (moj nick: DejmieN)

Z góry dziękuje
DejmieN

//sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Szukam Sponsora do wykupienia dedyka na 1 miesiąc, potem serv utrzyma się sam. Serv jest 100% skończony. Za Sponsoring oferuję GM na servie i % z IS. GG-20768726.

PS. Serv już był włączony ale przez niezgode z sponsorem został wyłączony z powodu braku dedyka. Pisać GG lub PW.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich ! :)

Zostanie GM/TGM na Prywatnym serwerze metin2 hamachi/dedyk znam dużo komend w metina gram prawie półtora roku mam 15 lat mam na imię norman wiecej informacji PW/SKYPE/GG

Pomoge przy tworzeniu prywatnego serwera hamachi wiecej info PW/SKYPE/GG

Poszukuję kogoś kto bardzo dobrze się zna na robieniu serwerów no hamachi i uruchamianie go za pomoc bedzie ranga GM ale serwer tak z 2/4 miesie dopiero startuje wiec jak komuś się to nie podoba to za te pare miesi dostanie GM i bedzie mógł coś sciagnac z Chomikuj o wielkosci 4GB i 2 tygodniowy limit Like. pozdrawiam :)

Kontakt. GG:46796204, Skype: normuss11 albo PW !

AKTUALNE !

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Zostanę Moderatorem forum (każdego forum, nie musi być tylko strona metina),

Zostanę Hosterem serwera hamachi (Będę to robił pierwszy raz, więc proszę o wyrozumiałość)

Kontakt: GG 164498 (Cały czas na niewidoku)

Opublikowano

Witam serdecznie jako iż jestem w trakcie robienia serwera Metin2 szukam 5 osób chętnych do testowania go.

Testowanie odbyło by się na serwerze postawionym przez Comodo Easy VPN(Jest to program podobny do Hamachi lecz o wiele lepszy)

Wszystkie chętne osoby proszę o kontakt na GG:33718274

Oczywiście jakaś nagroda będzie.

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Oferuję kodowanie pod patchera :

newsym.png

Patcher:

- Wykonanie w virtual basic 2010;

- Sprawdza sumy MD5;
- Odpala pliki bin lub exe;
- Stabilny i szybki;
- Wbudowany config;
- Pakuje pliki i je rozpakowuje;

- System newsów po stronie www;

Wynagrodzenie: Dogadamy się [GG: 44815086 / pw] (mogą być $ lub coś innego zakup przez allegro ).

-Jestem także technikiem metin2

Opublikowano

Zostanę Moderatorem Forum, Na którym jest dużo użytkowników.

Miałem nie jedną przygodę z Modkiem. Można mnie wziaść na okres próbny..

GG: 35757608

lub pw forum :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Witam szukam sponosra do servera dedykowanego WaternoxMT2

Client jest wykończony w 85%, do dalszej pracy potrzebny nam jest VPS

Poszukuje sponsora ktory zapewni nam:

- Dedyka - Z najlepiej: Hosteam.pl *

- Domene na strone

- VPS'a na Beta testy

- Stały kontakt

- Zabezpieczenia + Firewall*

Nasza ekipa zapewnia:

+ Mila atmosfere

+ GM'a na serverze

+ Do 40% zysku z Itemshopu

+ Specjalne rangi na forum/ts

Kontakt:

- PW

- GG: 10007781

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Mam do zaoferowania pełne pliki serwerowe grayst/almantia i tilian2
W plikach znajdują się : Pełne questy, wszystkie regen'y i baza danych.

Kontakt :
gg - 44769192 - pisać nawet jak niedostępny:)
Pisz na pewno się dogadamy:)

Wyżej wypisana oferta nie jest ofertą handlu, bynajmniej nie poprzez mpcforum.
Jest możliwość utworzenia aukcji na allegro.

Jeśli Ci się nudzi to zapraszam do sprawdzenia mojej strony: http://pokemongohack.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...