Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/ Testera!/ Chcesz Zostać Gm! / Poszukujesz Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy serwerze

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję ogarniającą pliki osobę, która potrafi zabezpieczyć serwer.
Kontakt PW

<serwer jest na hamachi, przechodzimy na dedyka po znalezieniu sponsoringu :) >

• Odpowiedzi 915
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukujemy na serwer hamachi:

-Hostera

Oczekujemy od Hostera:

- Dobrą maszyne

- Jak najwięcej godzin online

- Umiejętnośc postawienia serwera

Oferujemy:
- Miłą współprace

- Range [HA] na serwerze oraz range na forum

GG-46540284

PW na MPCforum

Opublikowano

Szukam Grafika
Potrzebuję jakieś fajne logo,
które będzie się wyświetlać przy starcie serwa.
Nazwa serwera będzie podana na PW, proszę o kontakt :P

Opublikowano

Witam. Serwer Antharis.pl poszukuje sponsora, do zakupienia tylko i wyłącznie licencji na IPB forum. Serwer jest tworzony pod Medium. Przewidywalny start w Maju. Serwer jest uniwersalny, nowe autorskie systemy oraz questy eventowe ktore jeszcze na zadnym serwerze metina nie wystepowaly. Caly projekt mogę przedstawic na GG lub TS3 oraz omowic dokladnie warunki. Cena licencji: $175 = ok. 560zł. Zapłata za licencje forum jest jednorazowa ! Zapraszam do kontaktu w celu podania więcej informacji. Na prawdę warto napisac ! ! !

GG: 46888856

Zapraszamy na nasze FORUM

Opublikowano

Witam !

Chciałbym złożyć moją skromną osobę na stanowisko Game Mastera [GM] Na prywatnym serwie.

Troszkę o mnie:

Mam na imie Sebastian, mam 16 lat pochodzę z Radomia woj. Mazowieckie. Interesuje się grami komputerowymi najbardziej CS oraz Metin. Przygodę z Metinem zacząłem około 5 lat temu. Najczęściej mozna mnie znaleźć na serwerach o szybkim expie i wysokim poziomie. Jestem cierpliwym i uczciwym człowiekiem ;] Lubię pomagać w prowadzeniu serwera oraz mam szacunek do każdego nawet do wroga ;]

Moje wymagania:

Serwer w miarę rozkręcony.

Brak dziecinady.

Czym się zajmę:

- Eventy

- Ogarnięcie całego serwera

- Możliwe wpłacenie niewielkiej kwoty pieniężnej

Kontakt:

gg: 35116843

e-mail: [email protected]

Proszę się najpierw przedstawić i powiedzieć z jakiego serwera pochodzicie ;] Pozdrawiam.

Opublikowano

Szukam Grafika, Kogos kto: potrafi zabezpieczyc serwer,
zedytowac klienta ( hamachi )

Potrzebuję jakieś fajne logo,
które będzie się wyświetlać przy starcie serwa.
Nazwa serwera będzie podana na PW, proszę o kontakt :P

Opublikowano

szukam hosta na serwer no hamachi wiecej informacji na gg : 47039438

na pewno się nie zawiedziesz jak napiszesz mam all zrobione opisze na gg :)

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał, bo i po co?

Od podstaw zrobię i zaopiekuję się forum opartym o silnik Invision Power Board (IPB) do prywatnego servera Metin2. Nie akceptuję ofert z hamachi. Oczekuję ogarniętej administracji, GM'a na serverze, jakiegoś komunikatora głosowego. GG: 10438068

Opublikowano

Sukasz questow i dodatkow do plikow serwerowych i clienta do metka ? Oraz chcesz się nauczyć nauka języków programowania takich jak: lua , python , autoit ? Potrafię dodać na serwer wszystko .
GG:23136980

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Szukamy sponsora z Miasta Łódź posiadamy praktycznie gotowe pliki medium z elementami easy, wiele dungeonow nie ktore naszego autorstwa, dobrany system ulepszen, maks. lv 150 praktycznie wszystko gotowe trzeba troche poprawek ( na hamachi nie bedziemy pracowac. ) Wiecej przedstawmy po kontakcie jak pisalem musi byc z Łodzi

W skrocie posiadamy wlasne pliki.

Wymagamy:

- Zakup dedyka
- Zakup reklam oraz grafiki do prezentacji.

Oferujemy

- Wlasne pliki
- Forum ipb + licencja
- Domeny serwera, strone.
- Dobry kontakt.
- Zgrany team.
- Doswiadczenie.

o strone, forum itp nie musisz sie martwic posiadamy skrypt IPB z licencja itp.

Kontakt: 47006000

Opublikowano

Witajcie!

Tworzysz serwer / update ? Potrzebujesz na przykład nowe autorskie bronie ?

Nie mogłeś lepiej trafić!

Oferuje komplet broni:

Screenshot'y (3D Max Render):

--------------------------------------------------------------------------------------------

dfzt.png

--------------------------------------------------------------------------------------------

Screenshot'y (z gry):

Ninja:

Noże:

lktm.jpg

ljja.jpg

ppnn.jpg

Łuk:

axdw.jpg

zvqq.jpg

drba.jpg

Szaman:

Dzwon:

atqo.jpg

cgxo.jpg

tpqf.jpg

Wachlarz:

hnet.jpg

mtpr.jpg

oayg.jpg

Sura:

fdzo.jpg

ddpk.jpg

jzxc.jpg

Wojownik:

Miecz:

maeu.jpg

wsjj.jpg

wniy.jpg

Włócznia:

gjme.jpg

wryg.jpg

ldjo.jpg

Kontakt: Gadu-Gadu: 11138756 lub Private Message :)

BombWork - Book Your Dream Graphic!

Opublikowano

Witam.

Poszukuję grafika do teamu.

Wymagania :

strzalka.gif+15 lat

strzalka.gifOpanowane tworzenie grafiki 3D ( najlepiej w programie blender, 3ds max)

strzalka.gifBogata kultura osobista

Wiecej informacji pod nr GG: 37966911.

Opublikowano

Witam . Poszukuję Host'a pod serwer Medium/Easy . Pliki skończone w 96%, autorskie questy, autorskie bronie, dungeony I wiele, wiele innych .

Co oferujemy ?

Posadę w administracji serwera,

Domenę,

Autorskie pliki wykonane przeze mnie

Doświadczenie,

Dobry kontakt

Czego oczekujemy ?

W miare dobrej maszyny

Opłacenie grafika .

cgbz.jpg

Opublikowano
Witam. Serwer Antharis.pl poszukuje sponsora, do zakupienia tylko i wyłącznie licencji na IPB forum. Serwer jest tworzony pod Medium. Przewidywalny start w Maju. Serwer jest uniwersalny, nowe autorskie systemy oraz questy eventowe ktore jeszcze na zadnym serwerze metina nie wystepowaly. Caly projekt mogę przedstawic na GG lub TS3 oraz omowic dokladnie warunki. Cena licencji: $175 = ok. 560zł. Zapłata za licencje forum jest jednorazowa ! Zapraszam do kontaktu w celu podania więcej informacji. Na prawdę warto napisac ! ! !

GG: 46888856

Zapraszamy na nasze FORUM
Opublikowano

Witam, oferuje pomoc w tworzeniu for pod serwer. Działałem na różnych skryptach, między innymi php przemo, ipb itd...

Mogę zagwarantować:

- Estetyczny wygląd forum

- Unikalny skin

- Wszelkie potrzebne modyfikacje

- Dobrą współpracę

Kontakt GG: 9054508 :)

Opublikowano

Szukam sponsora.

Wymagam:

1. Zakup serwera do prac

2. Zakup dobrego serwera dedykowanego do oficjalnego startu firewal (co by wytrzymał na starcie)

3. Zakup licencji na forum ipb

kontakt:

gg: 47325157

Więcej info? pisz gg. ^

Opublikowano

Witam serdecznie ! .

No to lecim bez owijania w bawełne . Szukam osoby która ma swoje pliki serwerowe i chce użyczyć maszyny lub postawić razem wspólny serwer Mt2 . :) . Ja ofruje serwer za 399zł . (Już zakupiony ) .

Opublikowano

Witam !

Chciałbym złożyć moją skromną osobę na stanowisko Game Mastera [GM] lub Administratora na FORUM Na prywatnym serwie mt2.

Troszkę o mnie:

Mam na imie Sebastian, mam 16 lat pochodzę z Radomia woj. Mazowieckie. Interesuje się grami komputerowymi najbardziej CS oraz Metin. Przygodę z Metinem zacząłem około 5 lat temu. Najczęściej mozna mnie znaleźć na serwerach o szybkim expie i wysokim poziomie. Jestem cierpliwym i uczciwym człowiekiem ;] Lubię pomagać w prowadzeniu serwera oraz mam szacunek do każdego nawet do wroga ;]

Czym się zajmę:

- Eventy

- Ogarnięcie całego serwera

- Możliwe wpłacenie niewielkiej kwoty pieniężnej

Jeśli forum:

- Opanowanie całego forum

i nie tylko

Kontakt:

PW

gg: 35116843

e-mail: [email protected]

Można składać do mnie na gg propozycję stanowisk na forum jak i na serwerze.

Proszę się najpierw przedstawić i powiedzieć z jakiego serwera pochodzicie ;] Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...