Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo aktualizuj temat na bieżąco albo odpuść sobie bo to bez sensu temat nie aktualizowany

down

Nie rozumiem o czym mamy dyskutować.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo aktualizuj temat na bieżąco albo odpuść sobie bo to bez sensu temat nie aktualizowany

Proszę, nie nabijaj sobie postów i nie ślij zbędnych hejtów w dodatku błędnych.

Pragnę abyś zauważył, że dany temat jest non stop na topie, gdyż jest on od dyskusji na temat aktualizacji botów, one są aktualizowane cały czas a dyskusja na ich temat nie cichnie. To czy Miszczu zaktualizuje 1'szy post to jego dobra wola, przecież każdy może sobie wejść na stronę bota i zobaczyć jaka jest wersja.

W tej chwili jestem zmuszony wysłać raport, nie lubię tego robić więc na przyszłość:

-nie nabijaj postów

- nie hejtuj

- nie chcę wysyłać na Ciebie raportów

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

kerkava nie działa,

ale sądzę, że BP coś szykuje na boty konkretniejszego...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Nic nie szykuje, po prostu wydał nową aktualizację, lol

tak ci się wydaje...

z resztą czas pokaże...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

kbot działa

Dzialać działa ale po padnięciu często się reloguje, czasami przy skoku przez porty też.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Dzisiaj działał kbocik od 15, jednak przed chwilą się popsuł. Pokazuje serwer licencji jest aktualizowany

Opublikowano

merkava chwilowo off

kerkava on :D

Opublikowano

Czy nie zbiera wam przypadkiem Kerkava za wolno palke ? Bo mam takie wrazenie jakby Merkava robila to o wiele szybciej. Moze mam cos zle ustawione ? I dlaczego wogole jak kiedys mozna bylo wybrac "safe mod " i " middle risk mod " to teraz tylko jest zaznaczone " midle risk mod " , mimo ze wcale tak szybko nie zbiera ? ;)

Opublikowano

Czy nie zbiera wam przypadkiem Kerkava za wolno palke ? Bo mam takie wrazenie jakby Merkava robila to o wiele szybciej. Moze mam cos zle ustawione ? I dlaczego wogole jak kiedys mozna bylo wybrac "safe mod " i " middle risk mod " to teraz tylko jest zaznaczone " midle risk mod " , mimo ze wcale tak szybko nie zbiera ? ;)

Ponieważ jak bociłeś merkavą to nie było kerkavy. Teraz jak jest kerkava to jest więcej ludzi i dlatego wolniej zbiera ;)

A co do tych opcji to wiem tyle, że się nie sprawdziły.

Opublikowano

Ponieważ jak bociłeś merkavą to nie było kerkavy. Teraz jak jest kerkava to jest więcej ludzi i dlatego wolniej zbiera ;)

A co do tych opcji to wiem tyle, że się nie sprawdziły.

co zrobić, żeby szybciej zbierał?

Kerkava + CE. działa, niby nie tak doskonale jak za czasów darmowego OS, ale zyski sa lepsze i jest zauważalne ze szybciej zbiera....

like się należy :D

Opublikowano

co zrobić, żeby szybciej zbierał?

Kerkava + CE. działa, niby nie tak doskonale jak za czasów darmowego OS, ale zyski sa lepsze i jest zauważalne ze szybciej zbiera....

like się należy :D

używanie CE jest ryzykowne i możesz za to bana wyłapać, swego czasu poszło kilka tysięcy banów za OS + CE

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

kiedy to było? stary, to nie te czasy

spojrzałem na zyski najmniej 40 najwięcej 70 na minutę

bez tego na pl3 to nawet 40 na minute nie zbiorę, więc ja dziękuje kto chce to niech używa kto nie ten nie :ninja:

Opublikowano

kiedy to było? stary, to nie te czasy

spojrzałem na zyski najmniej 40 najwięcej 70 na minutę

bez tego na pl3 to nawet 40 na minute nie zbiorę, więc ja dziękuje kto chce to niech używa kto nie ten nie :ninja:

BP ogólnie naprawił ten bug OS + CE :X Więc zyski maleją a nie zwiększa się.

Opublikowano

to jak naprawi to ni będę z niego korzystał, bierzemy zawsze to co bardziej się nam opłaca...

edit: za co to ostrzeżenie?

Opublikowano

Kbot nie działa od wczoraj. A co do problemów z palladium, rusek skopał kod i program klika na każdy surowiec 2 razu

Opublikowano

Kbot nie działa od wczoraj. A co do problemów z palladium, rusek skopał kod i program klika na każdy surowiec 2 razu

Jesteś pewien? Bo mi dziś latał od 10.00 do 14.25 ;)

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...