Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak informacja od I.G że Kerkava nie będzie miała tak długich aktualizacji trzeba podziękować panom od merkavy <3

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

teraz kerkava online? pytam dla pewności by niepotrzebnie czas triala leciał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Tak, a jeśli nawet pobierzesz i będzie offline to trial nie będzie Ci leciał

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Tak, a jeśli nawet pobierzesz i będzie offline to trial nie będzie Ci leciał

na kbot tak było...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

na kbot tak było...

Mi się jeszcze coś takiego nie przytrafiło no ale cóż, a co do kerkavy to jest online, możesz wykorzystać triala

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

nie spojrzałem się na czas udostępnienia

na to wychodzi, że kerkava nie jest jeszcze online

z reszt nie mogę się zalogować do gry na mozilli

zapomniałes komabass, że dzis był restart?

Opublikowano

nie spojrzałem się na czas udostępnienia

na to wychodzi, że kerkava nie jest jeszcze online

z reszt nie mogę się zalogować do gry na mozilli

zapomniałes komabass, że dzis był restart?

Specjalnie dla Ciebie pobiorę i zobaczę czy działa czy też nie, dam edita z wynikiem

@EDIT

No niestety mi nie chce działać :( , ale czasu od licencji też nie zaczeło mi odliczać

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie pobiorę i zobaczę czy działa czy też nie, dam edita z wynikiem

ja jużjestem pewien, ale chociaż to, że czas licencji mi nie idzie, bo tu odliczanie jest od zalogowania do okna gry

edit: merkava 27.2 taka wersja musi być...

reszta botów:

ibot: 5.28 online, kbot 7.28 offline [chyba wiemy dlaczego]

os 1.97 online kos 1.96 offline

merkava online, kerkava offline

Opublikowano

śmieszne założyciel tematu chyba powinien go aktualizować już od kilku tygodni tylko widać ze sam ibot jest online a reszta nie.

Opublikowano

To są te działające dzisiaj (został zaktualizowany w temacie tylko kbot) :
+ Proponuję dodać MerkavaBota

IBot
Wersja: 5.28
Status: ONLINE
Strona domowa: profibot.net

KBot
Wersja: 7.29
Status: on
Strona domowa: kbotik.com

OpenStealth
Wersja: 1.97
Strona domowa: profibot.net

Merkava
Wersja: 27.2
Strona domowa: primochka.net

Kerkava
Wersja: 27.2

KOpenStealth
Wersja: 1.97

MerkavaBot

Wersja: 0.12
Strona domowa: primokchka.net

7yo9.png

Opublikowano

Co bardziej polecacie Kbot czy Ibot (wiem ze Kbot to crack Ibota, ale co jest tansze i bardziej oplacalne?)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Co bardziej polecacie Kbot czy Ibot (wiem ze Kbot to crack Ibota, ale co jest tansze i bardziej oplacalne?)

tanszy KBot, ale IBot jest droższy lecz aktualizacje wychodzą szybko, aczkolwiek ostatnio aktualizacje KBota też szybko wychodzą a sam go używam więc polecam KBota ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Znowu te gówna będą latać po mapach, ludzie się namęczą żeby zdobyć pare tych kapsułek a i tak wygra ktoś kto kupił ich np. 2x200..

7yo9.png

Opublikowano

ale hitaki są od północy, ja ustawiałem boty 15 minut po godzinie zerowej,

poranny restart musiał coś zdziałać...

Opublikowano

tanszy KBot, ale IBot jest droższy lecz aktualizacje wychodzą szybko, aczkolwiek ostatnio aktualizacje KBota też szybko wychodzą a sam go używam więc polecam KBota ;)

No tak ale z Kbotem niektorzy maja niezle problemy (np. z odpalaniem) wiec trudno mi wybrac

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Kbot pokazuje aktualizację, nie wyszła 5.29 ibota, zatem są jakieś problemy z aktualizacją.. pewnie znowu zmienili algorytm szyfrowania pakietów..

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...