Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Nuvo Online | Cap 100 | PvE | Free Silk | Dobry Team

xpinekkryyx

Nazwa Guild którą preferujesz?  

120 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nazwa Guild któr? preferujesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Zacznijmy od tego, że za te silki nie da się kupić wszystkiego z im :)

Wczoraj wygrałem turniej pvp :)) Dostałem za to dress + Hat :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Gm mi pisał, że po świętach kupują nowego dedyka, robią rate job, 2x Fw w tygodniu

Więc nie będzie nudno :)

Alchemia na tym serwie jest poje... spaliłem już chyba 10x immo na głupim +6

Opublikowano

2x FW ? Co za gówniany pomysł. Lepiej by było jak by przeczytał sugestie z forum. Niektórzy nie mają czasu na tygodniu grać.

I niech zmieni fortece na Hotan.

Opublikowano

@UP

W mojej ocenie to dobry pomysł więcej mass pvp w tygodniu nie zawsze ta sama guild będzie miała JG..

i tak jak sam napisałeś nie którzy nie maja czasu na gre w tyg... dzięki czemu będzie łatwiej odbić...

Dodam twój build jest dnem na tym serwie :(

Build z lock lub force nie ma prawa bytu tutaj :(

Polecał bym go zmienić lub szukać nowego serwera jak się lubi typowego locka :)

Edit: Nie ma 2 ownerów w chwili obecnej a ten co jest nie potrafi prawie nic :)

Opublikowano

Na mass pvp nie ma sensu. Ale na 1 vs 1 zjem nie jednego. Oczywiście jak zrobie set więc trzeba bocić 24/7 dla golda bo tabsy nie dropią -_-

I niedługo pewnie zmienie server. Wieje nudą po wbiciu max lvlu.

Opublikowano

BlazeR nie o to chodzi na tym serwie jest debug mbot pile / 1s do tego pile są 12d... Czyli 1 pila wystarczy na wyłączenie all debuffów

Opublikowano

To sie pisze ze pvp bez pill buga i wiekszosc go nie uzywa. Ale trafiaja sie ludzie ktorzy i tak spamuja tymi pillami to po prostu rezygnujesz z pvp z tą osoba.

@

wts 2x som ring eu

wtb som ring chn

pisac w grze na ;xcoom_

Opublikowano

@UP

Nie przeczytałeś całego posta :) Nie trzeba spamować... wystarczy 1 klikniecie

Tak naprawde ten serwer jest zabawny dlaczego?

Bo oni nic nie zrobili dali czysty serwer do, którego dodali arabian map, 2x npc i wyłączyli drop sun < 30 min roboty

Opublikowano

Teraz wychodzą cały czas zjebane servery. Jedyny warty uwagi był GlorySRO, aż się dziwie że nikt nie korzysta z bazy danych tego servera.

Chyba czas wrócić do DayZ :)

Opublikowano

Witam wszystkim mam zamiar pograć na tym serverze. Mam pytanie : gra już trochę ludzi na tym serverze , wiecie chodzi mi o party itp .?

Opublikowano

@up Głupie pier*olenie i straszenie ludzi, dlaczego niby mieliby nie wrócić? Jeżeli mieli by zakończyć projekt zrobili by to od razu.

Opublikowano

Ja to dziekuje juz na tym serwie grania :) Powód? Po otwarciu serwa bylo juz troche problemow, lagi nie zostaly ogarniete tak jak powinny byc, sporo niezlikwidowanych bugów np w cave, bagdadzie itp. Widzac po tym jak zalozyciele serwa pracuja moim zdaniem nie sa ogarnietymi ludzmi aby mogli wszystko naprawic i postawic serw na nogi. Ja przenosze sie na nowego serwa Intense :) 100 cap only Chin :) 250 osob online w tej chwili :) Mysle ze tam bedzie lepiej :) Jak widac zalozyciele Nuvo chcieli jak najszybciej otworzyc serwa i zarobic pare groszy a jednak im sie to udalo po tych 48 przerwy mysle ze nie bedzie juz na serwie 500 osob tak jak bylo :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mogliby zrobic takie atrakcje jak sa teraz na Ardebranie. Nie wialoby tak nuda ;)

WTS som ha fem legs/foot

WTB prot male som head+shoulder

PM Pathfinder / Energy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...