Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubicie lekcje religii?

Arek1129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka .

Lubicie lekcje religii ?

Ja osobiście nienawidzę ...

Katechetka mnie nienawidzi z paru powodów :D .

Ja też do niej nie przejawiam entuzjazmu .

Ja mam taką katechetkę ,że z tą suką wytrzymać nie mogę . :P

A tak 'apropos' wierzycie w boga itd. ?

Ja nie .

2512d09ed83a816497ec57c.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodzę na religię. Katechetka w gimnazjum wystarczająco mi nerw napsuła, zraziłam się.

2rzc7qb.jpg

Opublikowano

@Karamei mam podobnie , ale muszę chodzić na religie .BTW. Ja muszę jeszcze 3 miesiące wytrzymać i idę do 1 gimnazjum . Tam już będzie z górki , ponieważ mamy spoko księdza :P . Przekonałem się o tym gdy był u nas na zastępstwie . Śmieszny jest xD .

Opublikowano

Hehe ja też nie, uczy nas taki dziad o imieniu Wiesia ahhahaha xD jaka pierdolnięta jest ;d, a w boga wieże, noobki nie wieżą. Bóg się od was odwróci ja wam to mówie haha ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@daniel741

To jak wytłumaczysz to ,że tylko Adam i Ewa byli na świecie to jak się pieprzyli to zrobili dzieci . Prawda ?

No i te dzieci powstały była np. dziewczyna i chłopiec oni dorośli , i co razem ze sobą uprawiali sex ? Czy może Adam wchodził na dinozaury i je ruchał ? :D

Nawet jeśli rodzeństwo by się podjęło dzieci to z chorobą ,by były (te dzieci które zrobiły dzieci Adama i Ewy) :D

Opublikowano

Mi tam osobiście nie przeszkadza religia tylko ksiądz który każe nam pisać kartkówki (dzisiaj miałem kartkówkę z życia Benedykta 16 , Jana Pawła 2, z kościoła lokalnego i pielgrzymek Jana Pawła 2 jego encykliki i .... Przecież to jest bez sensu :)

Opublikowano

SIemka .

Lubicie lekcje religii ?

Ja osobiście nienawidzę ...

Katechetka mnie nienawidzi z paru powodów :D .

Ja też do niej nie przejawiam entuzjazmu .

Ja mam taką katechetkę ,że z tą suką wytrzymać nie mogę . :P

A tak 'apropos' wierzycie w boga itd. ?

Ja nie .

To po co chodzisz na religię jak w Boga nie wierzysz i katechetka cię denerwuje? O_O

Ja chodzę na religię, w Boga wierzę, nie trafiłem jeszcze na "fanatyków religijnych" uczących religii- całe szczęście, bo od znajomych wiem że przewalone jest.

Opublikowano

Jeżeli nie wierzysz to po co chodzisz na religie? ;p

Kiedyś też mnie uczyła katechetka, która mnie po prostu nie lubiła (i nawzajem). Teraz mam z katechetą i lekcja jest fajnie prowadzona.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Chodzę na religie, ale w poniedziałki mamy religie na ostatniej lekcji po angielskim i wf to srać się chce.

Zawsze beka jest bo katecheta dojebie się do klasowego gangstera i ogień jest :D

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

To czemu uczęszczasz na Religie skoro nie wierzysz w Boga?

Ja osobiście Lubie religie, zawsze się można pośmiać ze wszystkiego i z niczego, ale jak na poważnie to na poważnie.

Opublikowano

@daniel741

To jak wytłumaczysz to ,że tylko Adam i Ewa byli na świecie to jak się pieprzyli to zrobili dzieci . Prawda ?

No i te dzieci powstały była np. dziewczyna i chłopiec oni dorośli , i co razem ze sobą uprawiali sex ? Czy może Adam wchodził na dinozaury i je ruchał ? :D

Nawet jeśli rodzeństwo by się podjęło dzieci to z chorobą ,by były (te dzieci które zrobiły dzieci Adama i Ewy) :D

Przeczytaj może choć trochę Bibli to zrozumiesz że Adam i Ewa byli pierwszymi ludźmi a nie robisz teorie na poziomie klasy 4 podstawówki

Ja jestem nie wieżę w Boga ale chodzę na religie pani katechetka jest bardzo miła i lubię z nią porozmawiać o teologi

1330007971-U359964.png

Opublikowano

U mnie w szkole ksiądz nie radzi sobie z niczym mówimy na niego batman, na lekcji jest totalny chaos, każdy robi kebaby i gadamy o różnych pojebanych rzeczach ksiądz sobie czyta a my go ignorujemy i lekcje religii są zajebiste. TAK WYGLĄDA CODZIENNA LEKCJA RELIGII W 3 KLASIE GIMBAZY ;F.

Opublikowano

Chodzę na religie, ale tylko dlatego, że u nas jest to lekcja podobna do świetlicy, drzesz się, zadania odrabiasz, bawisz się na telefonie i nic.Spoko gość u nas jest.

WaldzioxD.png

Opublikowano

---

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Chodzę na lekcje, nie lubię typki od religii. Taka sknera że głowa mała... Fona wyciągnę, żeby zobaczyć która godzina to już od razu mordę drze... Masakra. W Boga wierzę :)

skpUo.png

Opublikowano

Chodzę tylko dlatego, że nauczycielka jest fajna, można z nią pogadać normalnie i na lekcjach jest luz. Osobiście uważam, że religię powinno się usunąć z przedmiotów szkolnych, bo jest to zbędne.

7m9a.png

Opublikowano

Chodzę, nie lubię(dzięki katechetce która jest wredną szmatą) ona również mnie nie lubi, ciągle bierze do pytań, zabiera zeszyt do sprawdzenia i rozsadza mnie

Opublikowano

chodze ,bo muszę

ogolnie jestem tam tylko ,by pogadać ,u nas chaos to tylko czasami ,niezapomne harlem shake na lawce na religi xD 2 gimbaza

ogolnie fajnie sie odpoczywa ,bo religia ostatnia i pierwsza w piatek ,to sie spi ladnie

­

Opublikowano

Już dawno nie chodzę do szkoły - za stary jestem ale nie lubię bo jestem ateistą xD

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...