Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Jest nowy bypass !

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 +PerturbRecoil 0.000000 -UserId

chyba tyle.

@down

nie wiedziałem o co mu biega z "full" :D

Słuchaj a Ten No Reciol nie działa ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lenart, ramka nie znika, poprostu jest brana za reszte ekranu

bo jak testowałeś to kontur ramki jest

Nie wiedziałem jak to ubrać ładnie w słowa, tak aby każdy zrozumiał ;)

Słuchaj a Ten No Reciol nie działa ?

Po aktualizacji podobno nic nie działa ( osobiście nie wiem, nie mam aktualnego CA, bo po cholerę mi skoro i tak nie gram w to ;) )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Po aktualizacji podobno nic nie działa ( osobiście nie wiem, nie mam aktualnego CA, bo po cholerę mi skoro i tak nie gram w to ;) )

no, trochę beka z tego, miało być nie do spatchowania, a padło po jednym update ;) (ale trochę dziwne że tylko na EU)

jeszcze nie zamykam tematu, zobaczymy co się teraz wydarzy

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

możecie przestać spamić? bo jest Multi Player Cheats! czyli forum o czitach do gier online.. to chce hackuje kto nie to nie proste..

A Myślałem że Multi Packed Condoms !

Opublikowano

//sposób dalej działa tylko trzeba znaleźć poprawne IP i auth port ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

No tylko na jakie IP i jakie auth port?

rozpierdoliłeś mnie teraz... No pomyśl, może trzeba poszukać ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

Tobie powinien słownik spaść na głowę.
zarówno Polski jak i Angielski.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A tobie moze ktos w koncu przeszczepi mozg ty jebana sieroto bez starego/jestem na tel i nie chce mi sie pisac polskich znakow koniojebco

oh 13 letni hejter, uwielbiam to

sygnatura_old.png

Opublikowano

Nie działa .

działa, tylko trzeba trochę przerobić, tylko nie wiemy jak ;)

sygnatura_old.png

Opublikowano

Cala linijka przy odpalaniu spatchowanego. Nie widze zmiany ip i portu.

-windowtitle "CombatArms" -rez Engine.REZ -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 -pcroom 0 -Ver VER_EU_1303.04 -UserId 
Sprawdzcie czy dziala:
start Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 -Ver VER_EU_1303.04 +ScreenGlowEnable 1 +PerturbRotationEffect  0.000000 +PerturbIncreaseSpeed 0.000000 +PerturbWalkPercent 0.000000 +PerturbFiringIncreaseSpeed 0.000000 +PerturbRecoil 0.000000 +FireMovePerturb 0.000000 +ZoomedFireMoveDuckPerturb 0.000000 +ZoomedFireMovePerturb 0.000000 +ZoomedFireDuckPerturb 0.000000 +ShowFps 1 +ActivationDistance 999999 +FogEnable 0 +SkelModelStencil 1 +WeaponSway 0.000000 +DynamicLight 0 +EnableWeatherFX 0 +MuzzleLight 0 +SnowEnable 0 +CamDamage 0 +ModelApplySun 0 +ClientFXDetailLevel 0 +ModelShadow_Proj_Enable 0 +DebrisFXLevel 0 +ScatterEnable 0 +modelshadow_proj_blurenable 0 +DrawAllModelShadows 0 +ModelShadow_Proj_MinColorComponent 0 +ModelShadow_Proj_MaxProjDist 0 +ShowFirePath 1 +ScreenGlowTextureSize 256 +ScreenGlowUVScale 0.001 +ScreenGlowFilterSize 34 +ScreenGlowShowTexture 1 +ModelFullbrite 1 +ModelDebug_DrawVertexNormals 1 +ModelAdd 0 255 0 -UserId
Dodalem aktualna wersje (-VER)
Opublikowano

Cala linijka przy odpalaniu spatchowanego. Nie widze zmiany ip i portu.

-windowtitle "CombatArms" -rez Engine.REZ -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 -pcroom 0 -Ver VER_EU_1303.04 -UserId 
Sprawdzcie czy dziala:
start Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 -Ver VER_EU_1303.04 +ScreenGlowEnable 1 +PerturbRotationEffect  0.000000 +PerturbIncreaseSpeed 0.000000 +PerturbWalkPercent 0.000000 +PerturbFiringIncreaseSpeed 0.000000 +PerturbRecoil 0.000000 +FireMovePerturb 0.000000 +ZoomedFireMoveDuckPerturb 0.000000 +ZoomedFireMovePerturb 0.000000 +ZoomedFireDuckPerturb 0.000000 +ShowFps 1 +ActivationDistance 999999 +FogEnable 0 +SkelModelStencil 1 +WeaponSway 0.000000 +DynamicLight 0 +EnableWeatherFX 0 +MuzzleLight 0 +SnowEnable 0 +CamDamage 0 +ModelApplySun 0 +ClientFXDetailLevel 0 +ModelShadow_Proj_Enable 0 +DebrisFXLevel 0 +ScatterEnable 0 +modelshadow_proj_blurenable 0 +DrawAllModelShadows 0 +ModelShadow_Proj_MinColorComponent 0 +ModelShadow_Proj_MaxProjDist 0 +ShowFirePath 1 +ScreenGlowTextureSize 256 +ScreenGlowUVScale 0.001 +ScreenGlowFilterSize 34 +ScreenGlowShowTexture 1 +ModelFullbrite 1 +ModelDebug_DrawVertexNormals 1 +ModelAdd 0 255 0 -UserId
Dodalem aktualna wersje (-VER)

Nie nie działa ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wersje możesz sobie dać jaką chcesz, możesz tam nawet wpisać głupoty. Nic to nie zmieni.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

iNo, co kabaret musi być.

Omek, pierdolnij ty się w końcu w głowę i chodź raz napisz wiecej niż "spam"

Jesli nie podoba sie coś tobie masz jakies problemy

Ja w to nie wnikam ale prosze wstrzymaj sie nastpnym razem

Bo to ze zablokowales wiadomosci odemnie nie uchroni cibie od wyrażenia opinii o tobie

Myślę, że nie jestem pierwszy tego zdania

Tak wogóle Omek, to chyba nie twój dział.

Przemyśl to, jeśli dasz znów 5% oznacz to tylko twoja słabość,

ponieważ używasz tego ze jesteś "Elita", nie wiem nawet za co

i nie wnikam w to również, ale zachowuj się, bo mam juz dość otrzymywania ostrzeżeń

za "wolność słowa" jesli chcesz porozmawiać na poziomie to moim zdaniem

nienajlepszą drogą jest "Ostrzeżenie".

Przepraszam za OFF-TOPIC.

@edit:

dziękuje za "like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...