Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Jest nowy bypass !

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twój mózg też jest nieprzydatny, a jakoś go używasz...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wiecie jak działają hacki? dokładnie w ten sam sposób, jak te "niby" modyfikacje, śmiało ładujcie, bany się posypią :D gogogo

25685855.jpg

taki wolny necik, a oni chcą mi neostrade wcisnąć...

Opublikowano

wiecie jak działają hacki? dokładnie w ten sam sposób, jak te "niby" modyfikacje, śmiało ładujcie, bany się posypią :D gogogo

Wiesz jak działa silnik CA? Bo nie wydaje mi się, ten "hack" odpala CA jak normalny Launcher tylko parametry konsoli są inne wątpię że nexon jest w stanie to wykryć gdyż to dzieje się po naszej stronie a nie jego.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 +PerturbRotationEffect 0.000000 +PerturbIncreaseSpeed 0.000000 +PerturbWalkPercent 0.000000 +PerturbFiringIncreaseSpeed 0.000000 +PerturbRecoil 0.000000 +FireMovePerturb 0.000000 +ZoomedFireMoveDuckPerturb 0.000000 +ZoomedFireMovePerturb 0.000000 +ZoomedFireDuckPerturb 0.000000 -UserId

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

dostaję blisko chamsy?

możesz jaśniej? bo nie rozumiem :D

Co do twojego poprzedniego pytania : Nie nie da się widzieć przez ściany.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

dostaję blisko chamsy?

578007_143454422491263_1564641325_n.jpg

podaj mi source swojego bata zrobimy chamsy (mam nadzieje :) )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wszystko byś wziął dla siebie :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mogę podzielić się tym?

Myślę, że używany "white walls / white glow chamsy"

to rodzaj prac .. z daleka, nie można zobaczyć graczy, ale z bliska, można zobaczyć!

również użyłem LawlPTC poprzez MPGH!

Opublikowano

mogę podzielić się tym?

Myślę, że używany "white walls / white glow chamsy"

to rodzaj prac .. z daleka, nie można zobaczyć graczy, ale z bliska, można zobaczyć!

również użyłem LawlPTC poprzez MPGH!

no pewnie, wrzuć te chamsy

Opublikowano

możesz dodać.

Yes, you can add this ;)

i think you can write in english, someone will translate it ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

i think you can post there a link to mpgh.

----------------------------------------------------------------

Koleś mówi że ma te chamsy z programu LawlPTC, z mpgh, i czy może dać tutaj linka.

Pozwoliłem mu ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenart wpadłem na pomysł coś jak chams, potrzebuje pomocy z wykonaniem;p

@edit:

poda mi ktoś linijke kodu na SAMĄ RAMKE czyli ze czesc ekranu jest wycieta.

przydało by sie aby to 1/4 zmienic ja troche mniej typu 1/16 ekranu lewy gorny róg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...