Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Jest nowy bypass !

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chamsy pewnie będą skończone jeśli porządnie przy tym siądę, teraz nie dość że mi się nie chce, to muszę dbać o swojego jutuba ;)

Jeśli masz jakiś pomysł, to pisz na gg, ale konkretnie, o co chodzi, a nie "elo, mam pomysł"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że dzieci jękają i czekają z niecierpliwością za różnymi modyfikacjami a no tak '' PO CO GRAĆ NORMALNIE JAK MOŻNA POHACKOWAĆ '' GO GO DELTA <3

Opublikowano

widzę że niepełnosprytni nie wiedzą na jakim forum są.
smutne.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oj tam zawsze się znajdzie jakiś słabiak co nie potrafi grać w fps-y i woli hakować, po czym dostać bana po paru tygodniach gry, z nimi nie wygracie bo są są niby lepsi od nas..

Liczę że nie uda się realizacja tych chamsów :)

76561198090890807.png

Opublikowano

taa.. Lamusy , słabiaki i za przeproszeniem piz*y.. a gdy tylko się pojawiął to wszyscy na forum używają.. ale ciężko się przyznać i lepiej powyzywać.. :)

2wqa07c.jpg[center/]
Opublikowano

Nie ogarniam was lapsy..to jest temat z bypassem, MY próbujemy coś stworzyć, MY ta część polskiej elity modderów , a Wy się tutaj prujecie..idźcie na CA i tak płaczcie nie na forumie, bo chyba głównej nazwy nie widzicie ;) Związku z tym zalecam wizytę u okulisty.

Opublikowano

możecie przestać spamić? bo jest Multi Player Cheats! czyli forum o czitach do gier online.. to chce hackuje kto nie to nie proste..

Opublikowano

Jak zrobić dokładnie tego moda, kiedy posiadam to co wy mi tutaj wypisujecie, te kody. Np. na no spread próbuje tak jak jest w temacie napisane i mi nie wychodzi.

Opublikowano

proponuje,

1.otworzyć notatnik,

2.skopiować kod do notatnika

3.zapisać go w formacie *bat

4.wrzucic plik *bat do folderu z grą

5.odpalic CA za pomocą pliku *bat.

6.GRAĆ JAK DEBIL BO NIE UMIESZ INACZEJ;>

7.Good Luck & No have bann.

Opublikowano

Kiedy uruchamiam przez plik .bat nie uruchamia się CA, po prostu wyświetla się konsola na 1/4 sekundy i koniec, bez reakcji :P

Edit: Rozwiązałem problem. Nie napisałem początkowego wzoru xD

Edit 2: Co dają poszczególne funkcje

1. Weapon Sway

2. Enable Light

3. Enable Weather

4. Enable Weapon Flash

5. Enable Snow

6. Enable Scatter

7. Set Effects Level

8. Enable Crosshair

9. Hover (?)

10. Speed Hack i Glitcher (Super Speed) - Czym się to różni i ile % jest w speed hacku?

11. Uknown (?)

Opublikowano

Kiedy uruchamiam przez plik .bat nie uruchamia się CA, po prostu wyświetla się konsola na 1/4 sekundy i koniec, bez reakcji :P

Edit: Rozwiązałem problem. Nie napisałem początkowego wzoru xD

Edit 2: Co dają poszczególne funkcje

1. Weapon Sway

2. Enable Light

3. Enable Weather

4. Enable Weapon Flash

5. Enable Snow

6. Enable Scatter

7. Set Effects Level

8. Enable Crosshair

9. Hover (?)

10. Speed Hack i Glitcher (Super Speed) - Czym się to różni i ile % jest w speed hacku?

11. Uknown (?)

Pewne po funkcjach można rozwiązać czyli :

1 - nie wiem xDD

2- wyłączenie światła

3 - wyłączenie deszczu//wiatru

4 - wyłączenie flashu od broni

5 - wyłączenie śniegu

6 - //--/ nie wiem

7 - ustaw stopień efektów

8 - wyłączenie celownika

9 - wywalenie broni...znaczy schowanie broni, Ty jej po prostu nie będziesz widział

10 - speed h. - szybkie poruszanie się, glitch wsuwasz się w ściane..nie wiem ile % w speed h. pewnie z 40%

11 - nie wiadome.

Opublikowano

To wkoncu bedzie ten chams czy nie ?

daj dziecku palec a upierdoli ci całą rękę, cały czas zarówno na mpc, jak i na innych forach poszukuje się sposobu na wh, ale jak na razie bez skutku

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

To wkoncu bedzie ten chams czy nie ?

Jak sobie zrobisz to będzie.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mam pomysł na chamsa tylko jest problem z wykonaniem :P

Dodajemy tą rameczkę co zajmuje 1/4 ekranu. No i tu jest problem - 1/4 ekranu, nie dało by się tego zmniejszyć tak do 1/32 ekranu i dać w TYLKO w tą ramkę opcje wireframe walls? Wtedy na tej rameczce byłoby widać przeciwników zza ściany. Wtedy myślę, że jak tak zrobimy to automatycznie będziemy mieć swojego chamsa pewnego rodzaju, czyli będziemy widzieć ludzi przez ściane tylko bez tych oczojebnych kolorków. Wiem, że ciężko mnie zrozumieć ale przynajmniej pomyślcie nad tym rozwiązaniem.

A tu drugie pytanie. Co to za opcja w tym modzie/hacku co nadesłał nam ten anglik, allah cośtam, że widział ludzi z bliska, zza ściany?

Opublikowano

mniej więcej rozumiem o co ci chodzi, ale ze zmniejszeniem ramki raczej nie da rady, bo nigdzie nie wpisuje się rozmiarów, tylko włączasz, albo wyłączasz, więc chyba dupa ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

dodatkowo, nie mamy wpływu na to, co widać w ramce. Gdy dajemy WireFrame to ramka też "znika" stając się Wireframe'em i widać tylko jej kontury.

Nie jesteś pierwszym który wpadł na taki pomysł ;)

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...