Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Jest nowy bypass !

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to jest oryginalny config? bo chce domyślny, i też się pobawić

jaki domyślny config, coś takiego nie istnieje

to co musi się znajdować w modzie to

Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 coś tam coś tam coś tam -UserId

nie wiem czy jeszcze model add nie musi być

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki domyślny config, coś takiego nie istnieje

to co musi się znajdować w modzie to

Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 coś tam coś tam coś tam -UserId

nie wiem czy jeszcze model add nie musi być

coś tam, coś tam, ja chce dokładne

Opublikowano

Zaraz coś się wykombinuje panowie i znajdzie idealnego bypass'a ;).

//Edit

Włączyłem CA i crash...

//Edit2

Kurwa, kierownica jest podłączona xD. Dlatego nie działało

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

coś tam, coś tam, ja chce dokładne

dokładnie to dodajesz sobie tam jakie chcesz parametry "configu" i to tyle.

@Mączka.

Cały kod musi być w jednej linii

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Użyłem kodu, który został dostarczony przez Lenart .. ale nie widzę przez ściany ... Widziałam, że z MPGH Chams pracy, ale jestem pewien, jakie polecenie? to jest

"SkelModelStencil -1"

Próbowałem to, ale to nie działa, to samo z "Brak mgły"

Opublikowano

no nie działa, i za cholerę nie wiem jak je odpalić...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie pracuje, czyli nie pracuje obecnie, lub nigdy PRACY?

również, dzięki za szybką odpowiedź!

edit//

ma pełne jasne pozwalają widzieć przez ściany??

również wybaczyć mój polski! Jestem z Ukrainy i za pomocą Google Translator!

Opublikowano

aktualnie niema (ja nie umiem zrobić) działającego chamsa pod EU
Na dzisiaj daję sobie spokój, napisałem do supercarz'a, mam nadzieję że odpisze i pomoże zrobić...

Tyle z mojej strony.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenart daj sobie spokój poco tracić czas jak nie ma to nie peszek, dzieci będą miały nadal niskie kd co się przejmujesz ? <_<

Np. taki Leny debil xD

76561198090890807.png

Opublikowano

uważasz że to strata czasu, ale pewnie gdyby ktoś to podał, to i tak byś używał.

Np. taki Leny debil

i kto to mówi...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No chamsy nie działają ;c.

@Len

Wiem że w jednej lini xD.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 +PerturbRecoil 0.000000 -UserId

chyba tyle.

@down

nie wiedziałem o co mu biega z "full" :D

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Łap:

http://pastebin.com/hpKsy07x

@up

Chciał chyba fullbright i no spread ;). Dałem gówna które jedynie mgłę kasują ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

hah... Chams dla tych którzy już nie mogą wytrzymać xD

02025811741810900258.png

Jeśli jakiś hardcore chce.

Engine.exe -windowtitle CombatArms  -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 +ScreenGlowEnable 1 +WireFrame 1 +ScreenGlowFilterSize 10

1394725204-U719057.png

Opublikowano

hah... Chams dla tych którzy już nie mogą wytrzymać xD

02025811741810900258.png

Jeśli jakiś hardcore chce.

Engine.exe -windowtitle CombatArms  -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 +ScreenGlowEnable 1 +WireFrame 1 +ScreenGlowFilterSize 10

hahahahahahah

Opublikowano

Engine.exe -windowtitle CombatArms -rez Game -authip 109.234.78.11 -authport 10001 +PerturbRecoil 0.000000 -UserId

chyba tyle.

@down

nie wiedziałem o co mu biega z "full" :D

nie działa ten no recoil

Opublikowano

a wiadomo czy to jest wykrywalne czy nie ??

sam kilkakrotnie używałem i nic się nie działo po stronie nexona, więc niewykrywalne na razie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

sam kilkakrotnie używałem i nic się nie działo po stronie nexona, więc niewykrywalne na razie

Nie będzie chyba wykrywalne do czasu aż nexon nie zmieni silnika, bo jak pewnie widzicie to uruchamia się CA przez konsole tak więc wszystkie czynności niestandardowe można zaimplementować ;). Teraz zrobisz chamsy i będą one bez problemu działały, podejrzewam że można by też grać na starym cliencie dzięki temu ;).

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...