Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [NO-HAMACHI]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żałosny ten serw, pierw on, potem reset a teraz znowu OFF.

Pi3rdolić to.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

PIERDOLI MNIE TO ! PO TO MAJĄ CZAS PRZED STARTEM ABY WYELIMINOWAĆ WSZYSTKIE BUGI I WSZYSTKO ROZPLANOWAĆ..

ADMINISTRACJA TO JAKIEŚ DNO, STOJĄ W M1 I ŚWIĘCĄ NIEBIANAMI...

SERWER TO DNO, JUŻ NIE WBIJE

dziękuje dowidzenia!

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Skoro macie gimbusy takie problemy, to nie żalcie się tu tylko won na konfe. GA nie jest dzieciakiem, bo jest 2x starszy od ciebie młocie. Serwer jest w fazie prób (coś jak beta). Reset kont nie jest po to aby wam utrudnić grę, tylko po to aby ją polepszyć (zbanować bugerów, dopasować exp oraz yang). Jeżeli nie chcecie grać to nie grajcie. Co do banów to macie problemy skoro spamujecie i wyzywacie GM to teraz nie płaczcie. THC myślisz że dostałeś bana to od razu serwer be? Won do żłobka lepiej. Administracja naprawia również problemy związane z OX'em. Serwer na pewno nie padnie. Wręcz przeciwnie. Będzie coraz bardziej dopracowywany oraz ulepszany. Serwer jest tymczasowo OFF ponieważ naprawiamy serwa. Dobranoc i idźcie spać. BAJ :*

csyt2-signa.png

Opublikowano

Skoro macie gimbusy takie problemy, to nie żalcie się tu tylko won na konfe. GA nie jest dzieciakiem, bo jest 2x starszy od ciebie młocie. Serwer jest w fazie prób (coś jak beta). Reset kont nie jest po to aby wam utrudnić grę, tylko po to aby ją polepszyć (zbanować bugerów, dopasować exp oraz yang). Jeżeli nie chcecie grać to nie grajcie. Co do banów to macie problemy skoro spamujecie i wyzywacie GM to teraz nie płaczcie. THC myślisz że dostałeś bana to od razu serwer be? Won do żłobka lepiej. Administracja naprawia również problemy związane z OX'em. Serwer na pewno nie padnie. Wręcz przeciwnie. Będzie coraz bardziej dopracowywany oraz ulepszany. Serwer jest tymczasowo OFF ponieważ naprawiamy serwa. Dobranoc i idźcie spać. BAJ :*

No dobra ale mogli napisać ze sa to testy beta a nie kazdy gra i mysli ze jest wszystko ok a tutaj nagle reset kont ... Dla mnie to przesada . Mogli wypuścić serwer beta .

mr76n6.png
Opublikowano

Jak się na wasze posty paczy to aż się żygać chcę . Trudno dzieciaczki że nie umiecie grać na takim serwerze :) Ga też mnie wkurza ale co tam. Wkurzacie się że nie możecie 99 lv szybko wbić i chcecie być jak to się mówi ''pro'' nie ma Cię cierpliwości, exp 150% jest :) Naprawdę wolicie wbijać odrazu 99 lv i stracić radość z grania, ja wolę pomęczyć się i wiedzieć że coś zrobiłem. Paweł oni robili beta ''testy'' i wiesz co ? wszystko działało.

Każdy kto napisał zły post to zazdrości , każdy normalny człowiek poprostu by wyszedł z gry i poszedł do innego -.-

PS.są dwie rzeczy co mnie wkurzają , Admini nie zauważają moderatorów -.- i GA sasorian jest dziwny ;D

@Up Raporcik ! To jakiś idiota co na każdym serwerze piszę nie wchodzcie tam to jakiś szajs.

Opublikowano

@Up masz rację, mnie też denerwują te resety, ale lepiej żeby teraz, niż jak bedzie juz official. Mnie tam nie robią różnicy staty 150%, bo przynajmniej będzie przyjemnosć z grania.

A co do Servera, to wie ktos kiedy bedzie ON ? :P

Opublikowano

Robimy od nowa clienta, nie będzie już plików derina. Nowe epiki, nowe mapy, nowe ulepszacze, szybszy exp, naprawiony OX. Dam znać kiedy mniej więcej będzie ON.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Kiedy nastepny start =.= ?? Bedzie reset kont ?? czy przeniesiecie baze ?

mr76n6.png
Opublikowano

to jest tak jak się robi serwery na gotowcach a potem jakieś dziwne problemy " kłótnie" moim zdaniem powinno się serwer robić od podstaw a nie kuzwa brać gotowce i serwa odpalić, widać jakie są potem konsekwencje :)

Opublikowano

serwer ooff

ma Znowu Wystartować niby na innych plikach i inny System, niby ogarniety

Znowu Reset kont nie polecam tego Serwera bo znowu za 2h padnie:))

Opublikowano

Serwer do dupy, administracja olewa wszystko. Start był przekładany już 4 razy. Nie ma co tracić czasu na to gówno.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...