Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [NO-HAMACHI]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie Witam Graczy .. DestructiV NIestety ale DMG było zbyt wysokie .. przezco czeba zrobić reset postaci . wiem .. jesteście zli ale cóż innego wyjścia niema .

Zostanie Naprawione -

-DMG .

-Zwiększony Drop Yang .

- Naprawiony event OX .

Bardzo Was przepraszam . i Zapraszam Do Gry ... ! Serwer Będzie włączony już od godziny 11:00-12:00

Czyli wszystko od nowa .... SUPER :/

ciekawe gdzie to ci napisał bo nie widze nigdzie :))) pozdro

Opublikowano

nie polecam tego gown@

w 30min osoby wbili max lvel .- a od 65 w atla v2 Ze spota Leci 2/3% ze spota

jak się pytałem Ga. jak można tak szybo wbić lv gm zmienia temat jak sie go pyta Z ox Event

On mnie zabanował na 2h Powód Przesada Ga ma 12lat.. nie ogarniety.. Pozdrawiam. Tego Syfa

W 30min nie da się wbić 99lv mapa nowa 95 :))

Narka możecie mnie hejtowac ale zobaczcie sami :) 70% Nie ..Klamie

Opublikowano

dobrze mowi up serv byl od wczoraj wbic 99 dalos ei w okolo 1h ale byl slaby drop yang postanwoili dzisiaj zrobic reset postaci i od now a poprawic drop yang i cos jeszcze fakt yan lepsze ale za to exp duzo gorszy nawet na wh nie wbije nikt 99 w 3h a oni w 30 minut 99 lvl od gm rozdane +eq nie polecam gm ma max 15 latek

Opublikowano

dobrze mowi up serv byl od wczoraj wbic 99 dalos ei w okolo 1h ale byl slaby drop yang postanwoili dzisiaj zrobic reset postaci i od now a poprawic drop yang i cos jeszcze fakt yan lepsze ale za to exp duzo gorszy nawet na wh nie wbije nikt 99 w 3h a oni w 30 minut 99 lvl od gm rozdane +eq nie polecam gm ma max 15 latek

Nom fakt wczoraj było łatwo wbić ten 99lv jak dla mnie ale bugi są na serwerze przykładem jest kd +6 obrony co daje sporo obrony a nie działa mi nawet i moob na 46 mnie deda a mam 48 lv :( :( a sura co ma 99lv nie wiadomo jak szybko eq zrobiła :( Nie polecam w tym momencie nawet PvP zbugowane :( zdecydowanie nie warto zaczynać pewnie znowu jutro pojutrze itp rest kont będzie :(

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

nie polecam tego gown@

w 30min osoby wbili max lvel .- a od 65 w atla v2 Ze spota Leci 2/3% ze spota

jak się pytałem Ga. jak można tak szybo wbić lv gm zmienia temat jak sie go pyta Z ox Event

On mnie zabanował na 2h Powód Przesada Ga ma 12lat.. nie ogarniety.. Pozdrawiam. Tego Syfa

W 30min nie da się wbić 99lv mapa nowa 95 :))

Narka możecie mnie hejtowac ale zobaczcie sami :) 70% Nie ..Klamie

GA 12lat? Haha zabawny gimbusek :)

On mógłby być twoim ojcem, poza tym ostrzegał cie 3 razy że za wyzwiska dostaniesz bana.

I w końcu ci go dał :]!

Oni nie użyli bugów i nie w 30min do 99, mają PD z red lasu to na 68lv z spota w av2 po 20% ;]

Nom fakt wczoraj było łatwo wbić ten 99lv jak dla mnie ale bugi są na serwerze przykładem jest kd +6 obrony co daje sporo obrony a nie działa mi nawet i moob na 46 mnie deda a mam 48 lv :( :( a sura co ma 99lv nie wiadomo jak szybko eq zrobiła :( Nie polecam w tym momencie nawet PvP zbugowane :( zdecydowanie nie warto zaczynać pewnie znowu jutro pojutrze itp rest kont będzie :(

Bo KD defa+6 daje 5000defa, i z tym defem na przeszywke padniesz :D

Opublikowano

GA 12lat? Haha zabawny gimbusek :)

On mógłby być twoim ojcem, poza tym ostrzegał cie 3 razy że za wyzwiska dostaniesz bana.

I w końcu ci go dał :]!

Oni nie użyli bugów i nie w 30min do 99, mają PD z red lasu to na 68lv z spota w av2 po 20% ;]

Bo KD defa+6 daje 5000defa, i z tym defem na przeszywke padniesz :D

Odezwał Się koleszka gm co ci dał 99lv :) pozdro jasne jasne jakoś mi leci 3% ze spota dziwne??

Opublikowano

Ta sura 99lv to ja PRO100 ;) . Tak jak pisze RGAndHisBuff PD i jazda do AV2 ciecie.

Cieciem to ty jesteś a po za tym na serwie sporo bugów i dlatego nie warto grać ;)

i24453_fullcolor.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...