Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [NO-HAMACHI]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odezwał Się koleszka gm co ci dał 99lv :) pozdro jasne jasne jakoś mi leci 3% ze spota dziwne??

Aktualnie dzieciaczku mam 69lv, eq robiłem itd. Nick: HoNo :)

Bez pd, 3% za spot, z pd które ma dać "50%" 20% :D Więc jest różnicai można wyexpić ;]

Cieciem to ty jesteś a po za tym na serwie sporo bugów i dlatego nie warto grać ;)

Bugów ^^? Podaj chociaż jednego ^^

Był bug o którym tylko GA wiedział, ox nie działał dobrze i to teraz robią :D

Opublikowano

Aktualnie dzieciaczku mam 69lv, eq robiłem itd. Nick: HoNo :)

Bez pd, 3% za spot, z pd które ma dać "50%" 20% :D Więc jest różnicai można wyexpić ;]

Bugów ^^? Podaj chociaż jednego ^^

Był bug o którym tylko GA wiedział, ox nie działał dobrze i to teraz robią :D

Są inne takie jak odbijanie ataków na PvP i dedasz ty i deda osoba z którą PvP robisz :( nie zważając na level :)

I nie tylko czasami lagi są i moob jak cię walnie to dedasz to dla mnie dziwne -.-

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

co ty pierdolisz pd z lasu mam i gowno kurwa a nie exp zapierdala bo leci cale gowno wiec mi nie pierdol ze na pd w av2 wbijaliscie bo to smiech jebane przydupaski gm

Opublikowano

Są inne takie jak odbijanie ataków na PvP i dedasz ty i deda osoba z którą PvP robisz :( nie zważając na level :)

I nie tylko czasami lagi są i moob jak cię walnie to dedasz to dla mnie dziwne -.-

To nie bug w pvp :) Na kazdym serwie tak jest, było i będzie :]!

Nie raz na PL też tak było :]

co ty pierdolisz pd z lasu mam i gowno kurwa a nie exp zapierdala bo leci cale gowno wiec mi nie pierdol ze na pd w av2 wbijaliscie bo to smiech jebane przydupaski gm

Dziecko ochłoń :) Nie kłam że masz pd :] Kupiłem sb od gracza i ciśnie exp jak szalny :)

Opublikowano

To nie bug w pvp :) Na kazdym serwie tak jest, było i będzie :]!

Nie raz na PL też tak było :]

Dziecko ochłoń :) Nie kłam że masz pd :] Kupiłem sb od gracza i ciśnie exp jak szalny :)

No jakoś na innych serwerach tego nie spotkałem więc nie widzę wytłumaczenia z twojej strony :(

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

No jakoś na innych serwerach tego nie spotkałem więc nie widzę wytłumaczenia z twojej strony :(

Jesteś głupi czy udajesz? Nie wiesz na prawdę jak bonus na odbicie działa?

Załóżmy że gracz A i gracz B robią pvp, zostalo obu około 1k pż, gracz A wali hit za 3k, gracz B dostaję te 3k i jednocześnie odbija w gracza A. Obaj padają. Kumasz?

Opublikowano

Ten Serwer To Totalny Syf.. Wtedy się expiło bardzo dobrze ogarniety byl

a teraz to totalne gown00 GA nie ogarnia co to 2 x 2

Opublikowano

Załóżmy że gracz A i gracz B robią pvp, zostalo obu około 1k pż, gracz A wali hit za 3k, gracz B dostaję te 3k i jednocześnie odbija w gracza A. Obaj padają. Kumasz?

japier.. Powiedz deb.. co to za pvp ? jak 1 hitem zajeb i deda ????

Jestes załosny, Co to bedzie za pvp kto 1 uderzy wygrywa??

Opublikowano

Ta tylko ani on ani jak nie mieliśmy tego bona i co masz wytłumaczenie ??? żal albo na konia wszedł i raz uderzył i padało się :( więc się walnij w głowę najlepiej zrobisz -.-

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

japier.. Powiedz deb.. co to za pvp ? jak 1 hitem zajeb i deda ????

Jestes załosny, Co to bedzie za pvp kto 1 uderzy wygrywa??

HAHAHAHA KUR*A NAUCZ SIE CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM IDIOTO TĘPY

Ta tylko ani on ani jak nie mieliśmy tego bona i co masz wytłumaczenie ??? żal albo na konia wszedł i raz uderzył i padało się :( więc się walnij w głowę lepiej zrobisz -.-

Tylko że Ja robiłem pvp i nic nie było źle :) Ale jak Zaczynasz zdania od małej literki i słowa "żal" to wiadomo że jesteś małym nieogarniętym czymś. Papa

Opublikowano

HAHAHAHA KUR*A NAUCZ SIE CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM IDIOTO TĘPY

Tylko że Ja robiłem pvp i nic nie było źle :) Ale jak Zaczynasz zdania od małej literki i słowa "żal" to wiadomo że jesteś małym nieogarniętym czymś. Papa

Weź się lepiej kopnij w czoło bo taki bug był :) ale widocznie naprawili więc koniec dyskusji -.- bo z gimbusami się nie dyskutuje ;) no i jeszcze dodam znalazł się nauczyciel

Pozdro

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Weź się lepiej kopnij w czoło bo taki bug był :) ale widocznie naprawili więc koniec dyskusji -.- bo z gimbusami się nie dyskutuje ;) no i jeszcze dodam znalazł się nauczyciel

Pozdro

Gimbusami ^^ Smarkaczu, posłuchaj mnie teraz. Jak możesz mi udowodnić swoją dojrzałość to może TS lub skype?;]

Opublikowano

Poraz Kolejny was witam .. Jest mi przykro iz musimy zrobic kolejny reset ( kont, postaci ) .

Ponieważ . Czeba naprawić bug z expem . ! Oxem ..

Min. Naprawione zostanie .

-Katakumby Zostaną dodane . !

- Ox Event Zostanie Naprawiony.

- Event Zuo ! .

- Ulepszacze . !

PS ; Zostały dwa wolne miejsca na moderatora , prosze zgłośic podanie .. !

25r191w.png

HAHAHAHAHAHA. PO RAZ KOLEJNY, JA PIERDOLE TAKI SERWER. ŻEGNAM OZIĘBLE HAHAHAHAHAH,.

NIE JEST TO ZMYŚLONA INFORMACJA TYLKO PROSTO Z FORUM http://forum.destructiv.pl/

TAK WIĘC POZDRO I NARA ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znowu Reset kont.. eh.. Zobaczymy czy naprawdę zostanie naprawiony :)

Ga mówił ze nie ma bugu exp.. a teraz jest ( poprostu To totalny Syf padnie po 2dniach albo dzisiaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...