Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [NO-HAMACHI]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny easy, nawiązujący do starych czasów, kiedy nie było żadnych hwangów i innego tego typu gówien. Mam nadzieję, że potrzyma troszkę, tym bardziej, że mam dobre wspomnienia, co do serwerów no-hamachi. Pozdrowienia

Opublikowano

Ts3 serwera: 4ts.pl hasło:123 info z forum ;) pokój 167(TO JEST NIE OFICJALNY TS3 BO BĘDZIE NOWY :) )

Mały poślizg i start 18.15 ;) bo coś jeszcze Ga robi :) info z forum :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Gram juz dzis drugi raz. Mam nadzieje ze po tym resecie juz nic nie bedzie i bd mozna spokojnie grać.

Ninja Dagger - Desive - Shinsoo

Opublikowano

serwer gorszy niż tamty.. nie polecam z całego Serca.. ga nie ogarniete dziecko narka bugi z expem all

exp chujowy ...ma się 45 w V2 na szponach najwiekszym spocie 4/8% ze spota na ravia.eu lub balmora.. szybciej wbijesz 70 niż tu

Opublikowano

Nie ma po co grać... Exp żałosny, laggi w ch**... Same dzieci na spotach. Ciągle oskarżają się nawzajem o hacki. Jedno CH -.- Nie polecam. Serwer -1/10

Opublikowano

Dzisiaj startuje bez kolejnych resetów czytaj ze zrozumieniem ;) wszystko od 0 :) info z forum ;)

Haha znowu reset strona off jak bedzie reset to nie gram juz tutaj wbilo mi 47 sr do fms jak go strace to nie zagram .... Powodzenia !

mr76n6.png
Opublikowano

Haha znowu reset strona off jak bedzie reset to nie gram juz tutaj wbilo mi 47 sr do fms jak go strace to nie zagram .... Powodzenia !

Też się zawiodłem dlatego już tutaj nie będę marnował czasu miłej gry ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Strona nie działa Serwer off

Zobaczycie że albo bedzie serwer of 4ever albo Reset znowu albo postawią inny i lepsze niby L)

Opublikowano

@Up Lepszy? Mi już na PL'u z PD lepiej exp leciał... Daj spokój... Serwer zrobiony na szybko i na odpieprz.... Krótką karierę mu wróżę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...