Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [NO-HAMACHI]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz? Nie wiesz na prawdę jak bonus na odbicie działa?

Załóżmy że gracz A i gracz B robią pvp, zostalo obu około 1k pż, gracz A wali hit za 3k, gracz B dostaję te 3k i jednocześnie odbija w gracza A. Obaj padają. Kumasz?

On nie wie? Chyba ty nie wiesz kaleko...

koleś w ciebie walnie 10k,ty masz 10% na odbicie i w niego poleci 1k a nie jak ty to gadasz 10k na które jest 10% że to wejdzie...

Nie odzywaj się jak w dupie byłeś,gówno widziałeś.Nie znasz się i tylko nie doświadczonych ludzi wprowadzasz w błąd.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw w sobie jest kozacki, ale ten GA... Patrzcie ile H zmarnowane ....

Racja Marnowałem na 1 ile g.. zeby wbic 99 i eq. i był reset.. wkurzony ale ok

teraz wbiłem 65 też poswieciłem wbiłem fmsa 46sr i eq do expa.. i teraz znowu reset eh...

nie polecam tego syfu

Opublikowano

Gimbusami ^^ Smarkaczu, posłuchaj mnie teraz. Jak możesz mi udowodnić swoją dojrzałość to może TS lub skype?;]

Weź lepiej nie pisz bo widać jaki jesteś głupi ;) tylko gimbusy tak piszą, i nie gadam z debilem takim właśnie jak ty jesteś ;)

Pozdro. Widać reset to nawet lepiej bo może naprawią te błędy i bugi ;) Pozdro

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Serw w sobie jest kozacki, ale ten GA... Patrzcie ile H zmarnowane ....

W tym chociaż masz racje wczoraj pół dnia zmarnowałem by wbić 99 na tym serwie :(

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Gimbusami ^^ Smarkaczu, posłuchaj mnie teraz. Jak możesz mi udowodnić swoją dojrzałość to może TS lub skype?;]

nie ma to jak nazywać kogoś Gimbusami Gimbusem, a samo chodzi do gimnazjum Pozdrawiam :*

Opublikowano

Weź lepiej nie pisz bo widać jaki jesteś głupi ;) tylko gimbusy tak piszą, i nie gadam z debilem takim właśnie jak ty jesteś ;)

Pozdro. Widać reset to nawet lepiej bo może naprawią te błędy i bugi ;) Pozdro

Już dzieciaczek się boi wbić i wymówki szuka :( ! Teraz już smarkaczu na serio spier*alaj.

Opublikowano

Już dzieciaczek się boi wbić i wymówki szuka :( ! Teraz już smarkaczu na serio spier*alaj.

po co on ma włazić na ts, żebyś mu jechał po rodzicach albo po innym, to będziesz ? dorosły?? nie rozumiem tego :)

Opublikowano

po co on ma włazić na ts, żebyś mu jechał po rodzicach albo po innym, to będziesz ? dorosły?? nie rozumiem tego :)

Po rodzicach?:D Ps pisz z dużych liter.

Skoro chce mnie biedak od gimbusów cisnąć to niech wejdzie i udowodni że rzekomo jest starszy ode mnie :] (Poza tym nie jestem i nie byłem gimbusem, w wieku 12lat wyjechałem do UK i siedze już tutaj 6lat)

Opublikowano

Ja wymówki nie szukam tylko nie gadam z kłamcami i ludźmi co nie wiedzą jak się gra i podają złe informacje, jak ty właśnie to mi pokazujesz dlatego to wkurza ;)

Pozdro Ziom. I na pewno nie wejdę bo ty byś się awanturował jak up@ wspomniał ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Takie pytanie, bo nie chce mi się szukać informacji. Serwer działa ? Bo mam błąd podczas łączenia się z serwerem

Opublikowano

Takie pytanie, bo nie chce mi się szukać informacji. Serwer działa ? Bo mam błąd podczas łączenia się z serwerem

Reset ponoć ma być więc przerwa na razie ;)

cooltext957713661.png

0 kolejnych resetów od 18 jedziemy z pompą :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Reset ponoć ma być więc przerwa na razie ;)

cooltext957713661.png

Jutro przepraszamy znowu reset bo ble ble ble.Jaja sobie robicie?

Mam nadzieję przynajmniej ,że dzisiaj na noc będzie on.

Opublikowano

Jutro przepraszamy znowu reset bo ble ble ble.Jaja sobie robicie?

Dzisiaj startuje bez kolejnych resetów czytaj ze zrozumieniem ;) wszystko od 0 :) info z forum ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

tak tak.. tak samo gadają znowu reset będzie, ale ok zobaczymy :) jak znowu cos spier.. na serwie odrazu narka mówię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...