Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [NO-HAMACHI]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny uwagi ,ale skoro to easy to dlaczego max lvl 99 ?

Moim zdaniem dobrze ze 99lvl max malo takich serwerow :)

Edit1. a skad zmianki i dodania bo nie zauwazylem u handlarzy: )

Opublikowano

Serwer Polecam gram na nim i nic nie tnie nic nie zacina po prostu miodzio serwer gra jest super admin zawsze aktywny ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

juz pobieram clienta max lvl 99 malo broni mam nadzieje tylko ze dmg dopasowane zeby pvp bylo normalne nie na skila. Tylko nie widze zmainek ani dodan bonow trzeba je dropic samemu?

Opublikowano

Ozon jak bedziesz w grze napisz do mnie nick ; FrosT :)

wbilem obczailem mpc poexpilem troche wydaje sie byc pro tylko troche tekstury slabe ale chwilke przed tym bylem na Tilianie i ten serv duzo lepiej mi sie podoba:) polecam

Opublikowano

serwer jak narazie mi sie podoba za godzine bede mial Clienta jak brat przyjedzie z akademika bo on mi pobral przy moim necie to by bylo 6 godzin a u niego 2min :) bede gral jinno nick Zielas szaman smok lub woj mental

SERDECZNE JP

Opublikowano

przydał by się Launcher :) bo ja już mam Clienta Derin'a wiec nie będę pobierał od nowa tego samego clienta ;p jak ktos moze to niech zrobi Launchera albo podał IP tego serwera :)

Opublikowano

Offline albo coś z clientam. Po wpisaniu passów ( dowolnych ) wywala z aplikacji i pojawiają się znaki zapytania (?)

Proszę o info ...

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Serwerek Cud Miód Malina, Czegoś takiego szukałem od dawna. Polecam każdemu ! - Miła Administracja, stały kontakt oraz przyjemna rozgrywka, WIĘCEJ TAKICH SERWERÓW.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...