Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łoł ile ludzi wzięło se Avatary i sygnatury z tego anime, no naprawdę rybeuszowi powinni płacić że tak rozpowszechnił SAO :q

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

SAO jest zajebiste :D

Kung Fu Shark

Skille :

Tworzy nowe rekiny - karateki

Może przebywać pod wodą 5minut

Zadaje 50% więcej DMG

xD dobra postać, nie? xD

Opublikowano

@up jasne że tak

ale moja lepsza

Kung Fu Menel

Skill: Rzuca butelkami jak szalony (tak zwany berserk)

gdy wypije wino jego DMG wzrasta o 100%

jego DMG - 505-605

jego bron zbita butelka :D

hue hue troling :D

Opublikowano

Dzięki temu serwerowi poznałem SAO :D (spojrzałem w ankietę :P)

Śledzę ten temat od jego początków :D

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

SAO zostalo okrzykniete najlepszym anime 2012-2013 ma najwyzsza ocene na swiecie z posrod "sete miliardow" innych anime wiec cos w tym jest

wiem juz na 100% ze wyjdzie 3 sezona SAO

1 Sezon - Sword Art Online

2 Sezon - Alfheim online

3 Sezon - Gun Gale online ( spozniaja sie z pemiera juz 2 tyg)

w dodatku zdobylem gre na PSP SAO w ktorej wcielamy sie w jednego z bohaterow i normalnie gramy w MMO te same skille,moby i fabula cos zajebistego zaraz to instaluje

SAO zmienia poglad ludzi na swiat ponieważ technologia Virtualnej Rzeczywistości idzie bardzo szybko i w tym samym kierunku

sa okolo 1000zl mamy controler do komputera glownie gier ktory dziala tylko za pomoca naszego mozgu widzialem typa ktory ma opaske na glowie i pisze z ludzmi na facebooku trzymajac rece na kolanach

albo gra w call of duty i strzela same heady nie dotykajac myszki czy klawiatury to juz mamy rozwiniete na dobrym poziomie ;) teraz rozwija sie bardzo rzeczywistosc rozszerzona czyli kask taki jak (NerveGear) dzieki ktoremu slyszymy i widzimy wszystko bedac w nowym swiecie wygenerowanym przez komputer i widzimy oczami bohaera a tam gdzie obroci sie nasza glowa tam spojrzymy w grze, jednak dalej czujemy ze siedzimy na krzeszle i to jaka temp panuje w pokoju.

Całą kwint esencją jest technologia FullDive ktora rozwinie sie w ciagu 10lat max gdzie calkowicie bedzie mozna podlaczyc mozg pod komputer i czuc kazdy szczegol taki jak wiatr w grze temperatura, bul czy dotyk innch
sadze ze do 20lat max spotkamy sie kiedys w takim MMO ;)

ps. sorki za blendy szybko pisalem ^_^

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Widze że w użytkownikach przeglądających tewn temat jest ktos taki jak Pittbull i witam go :D

Opublikowano

Dzięki temu serwerowi poznałem SAO :D (spojrzałem w ankietę :P)

Śledzę ten temat od jego początków :D

Nom ja tez poznalem SAO

Opublikowano

Mapka wojen już jest dość wygenerowana, muszę tam teraz zbudować teleporty dla każdej z ras i wgrać pliki serwerowe które ważą 60 mb więc bądźcie cierpliwi.

Opublikowano

Mapka wojen już jest dość wygenerowana, muszę tam teraz zbudować teleporty dla każdej z ras i wgrać pliki serwerowe które ważą 60 mb więc bądźcie cierpliwi.

Będziemy czekać MY MASTER :D

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Mam pytanie:

Chce założyć z kumplami bractwo, potem wioskę. Czy każdy z nas będzie mógł posiadać inną rasę, np. ja - Undine, a kolega - Salamandra i jednocześnie być w tym samym bractwie?

jLRw2A6.png

Opublikowano

Mam pytanie:

Chce założyć z kumplami bractwo, potem wioskę. Czy każdy z nas będzie mógł posiadać inną rasę, np. ja - Undine, a kolega - Salamandra i jednocześnie być w tym samym bractwie?

Tak.

Opublikowano

@Shark

そして、私は何を書いていることは何もSpecialnegoであることを教えてあげるそしてあなたは食べます! A ja ci Tak Dowale!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...