Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda że tak się stało, ale wybaczam Wam ! Macie moje błogosławieństwo na drugą odsłonę.

Mam nadzieję że będzie jakaś rekompensata za to że graliśmy na V1 :"

Opublikowano

Administracja mam nadzieje, że wystartujecie z minimum 4 CH, lochy małp naprawione i to te dla 60-75lvl bo był błąd pisało, że nie posiadasz 120 yang.I powodzenia ja zawitam.

Opublikowano

Siema ,nie mogę się już doczekać startu i.. ja [smok] i kumpel [ healler] szukamy kumpla do gry , który by grał wp lub bodym żebyśmy mogli robić dungeony we 3 i expic ew. :)

Mam nadzieję że tym razem nie będzie problemów jak na v1..

ps. najlepiej aby osoba posiadała TS3/ chętni pw tutaj, na forum.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Administracja mam nadzieje, że wystartujecie z minimum 4 CH, lochy małp naprawione i to te dla 60-75lvl bo był błąd pisało, że nie posiadasz 120 yang.I powodzenia ja zawitam.

lochy małp ? przecież konia się dostaje (boja) ps . GM DAJ NA INNY HOSTING LAUCHER ten 30mb BO NIE DA RADY POBRAC TRZEBA MIEC PREMIUM (speedyshare) LUB NIECH KTOS PODA PASSY .... bo clienta 1h zostało -.-

Gm daj laucher na inny hosting speedy share nie moge pobrać 30mb nie mam premium ....

f63m.jpg

Opublikowano

lochy małp ? przecież konia się dostaje (boja) ps . GM DAJ NA INNY HOSTING LAUCHER ten 30mb BO NIE DA RADY POBRAC TRZEBA MIEC PREMIUM (speedyshare) LUB NIECH KTOS PODA PASSY .... bo clienta 1h zostało -.-

Gm daj laucher na inny hosting speedy share nie moge pobrać 30mb nie mam premium ....

No godzine masz do startu ;) To co chcesz :>

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Ale mili można mieć ? :)

Opublikowano

No godzine masz do startu ;) To co chcesz :>

nie pobierze mi się w 1h ani nikomu innemu dawiiid też ma problemu ( up ) więc gm zlituj się i daj na inny hosting -.-

f63m.jpg

Opublikowano

hehe.

naprawcie questy... klejnot mial dropic z krola demonow i dropil z driad... a nie tylko ten quest

lvl konia tez nie mozliwe wbic na 21... stracilem duzo medalow

drop zmienic - sztuke combo (mnie nie dropi), ksiegi na skille konia mi tez nie dropi

i po co jest krwawa perla na ulepszanie lwiej tarcze na +9??? u innych tarczy nie potrzeba ulepszaczy (61)

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

Wystarczy na yt albo w google wpisać " Darmowe Konto Premium Speedyshare " w 2 min masz konto premium ;)

Opublikowano

Noo serwer nie powiem.. wygląda na dopracowany i można pograć. Mam nadzieję, że to nie serwer na tydzień bo ostatnio nie ma stabilnych serwerów z minimum 200osobami na serwerze :X Gdyby z Ravii uciekło te 800osób czyli połowa z całości to by było graczy :)

@ zapomniałem zapytać :

- skille jak? czytanie KU i kamole? ile KU do g1?

- ulepszacze po ile są?

Nie ma M od razu G, co do ulepszaczy to nie wiem :P

Opublikowano

Ale ten launcher bedzie działał tylko na waszym kliencie (z bety) czy na innych tez ? : P

Opublikowano

Ale ten launcher bedzie działał tylko na waszym kliencie (z bety) czy na innych tez ? : P

Na innych też ;) Kolega miał na jakimś to tylko kowala nie widział i paru innych rzeczy ; >

Opublikowano

Mam pytanie dot. zębów orka/k. klątw/pamiątek etc. czy dałoby się trochę zwiększyć szanse na ich drop ponieważ wczoraj przez ponad godzinę wydropiłem jedynie 5 zębów. :/

Opublikowano

Mam pytanie dot. zębów orka/k. klątw/pamiątek etc. czy dałoby się trochę zwiększyć szanse na ich drop ponieważ wczoraj przez ponad godzinę wydropiłem jedynie 5 zębów. :/

Drop jest zerowy przyznam szczerze. Ciężko jest coś dropnąć do biologa pisałem o tym już w poprzedniej Publikacji, ale jakoś się tym nie zajęli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...