Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MPC Media Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy wy widzieliście kanał YouTube MPCForum? Wiecie po co jest tak zwany "MPC Media Team"?

Spojrzałem na kanał oficjalny MPC i aż oczy mi wypadły (negatywnie). Czasami są czarne paski, jakość wizualna... mogłaby być lepsza, audio - koszmar!

Nie wiem po co oni są! Wymądrzają się jak odszumiać itp. a sami tego nie stosują -,-

Co wy sądzicie o MPC Media Team?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z takimi filmami to raczej nie zachęcają (dlatego wysłałem aplikację na MMT żeby poprawić to).

Bez przesady ale nie można aż tak źle montować ale żeby troszkę grę przyciszyć i głos odszumić to chyba każdy potrafi.... CHYBA!

Opublikowano

Zaraz dostaniesz bana za wyzywanie. Życie.

Nic nie zrobisz. Nie mam nic do tej grupy, ale jednak fakt to fakt - nic nie robią, a jak robią, to w złej jakości.

Ale co ja mogę o tym napisać? Nic, polecą hejty od grupy, poza tym ja nie zrobię lepszego, w końcu jestem randomem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Chujnia jak nie wiem co.Recenzja crysisa 3 w hd jest tak chujowej jakosci że inni ludzie na swoich kanałach mają taką na 480p.Ogólnie cała recenzja nudna i beznadziejna, jak większość

Opublikowano

To są tylko ludzie. Nie wszystko zawsze udaje się perfekcyjnie. Przypominam, że każdy ma też własne życie, a to, co robi dla/w MMT jest dodatkiem rozwijającym forum. Poza tym każdy jest odpowiedzialny za coś innego, a przez to, że nie zawsze pracujące osoby mają wspólnie czas wychodzi, jak wychodzi. Ja ich szanuję za pracę, bo wiem jak to wygląda od środka. ;)

Opublikowano

Ten temat na pewno nie zwiększy Twojej frekwencji w tym podaniu:

[Gameplay] Zieleniec11 - Aplikacje do grupy MPC Media Team - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Szczególnie, że napisałeś to publicznie w celu (prawdopodobnie) ośmieszenia MMT. Takie coś do niczego nie prowadzi. Członkowie Media Teamu to swego rodzaju wolontariusze, którzy nic nie dostają za wykonywaną pracę, a często zdarza się tak, że są zmuszani do zrobienia danego zadania pod presją czasu. Nikt nie jest idealny, jednak zgodzę się, że w MMT trzeba czasem 'dostać po twrzy', aby się zabrać do roboty.

Opublikowano

No pamiętam taką bekowatą że spadłem z krzesła, jakiś dzieciak recenzant xDD Ludzie...team się posypał ;) Jak była duds było inaczej heh. Teraz Zav to tylko jakoś trzyma, ale pewnie niedługo mu to się znudzi ;)

Opublikowano

Znalazłem.

To są tylko ludzie. Nie wszystko zawsze udaje się perfekcyjnie. Przypominam, że każdy ma też własne życie, a to, co robi dla/w MMT jest dodatkiem rozwijającym forum. Poza tym każdy jest odpowiedzialny za coś innego, a przez to, że nie zawsze pracujące osoby mają wspólnie czas wychodzi, jak wychodzi. Ja ich szanuję za pracę, bo wiem jak to wygląda od środka. ;)

Nikt wam nie każe siedzieć i robić filmików 24h na dobę. Jak już coś robicie to róbcie to porządnie. Jak zobaczyłem recenzję Crysis'a 3 myślałem, że mi się mi się monitor rozwalił. Nic do was nie mam, bo nie interesuje się tą grupą. Wasze filmiki nie zachęcają do odwiedzin forum tylko do śmiechu i krytyki waszej grupy (wystarczy spojrzeć na komentarze pod filmikami). Wymagania macie ogromne, a efekty są mizerne.

Opublikowano

Bym coś napisał na temat pracy i atmosfery, jaka jest w MMT ale nie będę chujem.

Czasem, aby osiągnąć pożądany efekt, w tym przypadku przyciągnięcie widzów/użytkowników na MPC, trzeba zrobić coś od początku do końca, porządnie. MMT nie zawsze takie jest, czasem odpierdoli coś i koniec.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Płakać mi się chcę jak widzę takie posty. Prawdziwi "polacy" , narzekać potraficie, ale nic nie zrobicie w kierunku żeby to polepszyć.
Chcecie dobrych filmików i dobrych jakości dźwięku to kupcie im mikrofony po 1000zł...

Opublikowano

@rakocy

Pierdolisz Pan od rzeczy.Oglądnij sobie stare recenzje i zobacz jak tam to wyglądało a jak teraz...

No bo Ty byłeś tym jedynym na poziomie, c'nie?

No ba, nagrałem 2 chujowe lektory!

Opublikowano

Płakać mi się chcę jak widzę takie posty. Prawdziwi "polacy" , narzekać potraficie, ale nic nie zrobicie w kierunku żeby to polepszyć.

Chcecie dobrych filmików i dobrych jakości dźwięku to kupcie im mikrofony po 1000zł...

NIGDZIE, NIGDY I W ŻADNYM TEAMIE nie jest idealnie. Zawsze się coś sypie, nie ma tak, że nie. Ale skoro ktoś chce być lektorem i mieć uznanie, to nie problem uzbierać 70/80 zł na dobre mikro i nagrywać, albo spiąć dupsko i skleić dobry filmik.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Emmmm okejjjj...
Ale czemu dajecie cały team do jednego worka?
Gameplay jest chujowo nagrany, ale to tylko wina osoby która to nagrywała ew. montażu.

Recenzenci i korekta zrobiła swoje zadanie wzorowo.
Lektora nie będę oceniał, bo to było by głupotą całkowitą.

A pisząc że kiedyś było lepiej, fakt macie rację.
Ale kurde... Czy życie za dzieciaka nie było lepsze? Więcej czasu na pierdoły, mniej na "obowiązki"
Czy dawniej Polska jako kraj nie była zajebista?
Czy powietrze 500 lat temu nie było czystsze?

Było minęło, tak samo jak "lata świetności" mpcforum

Zamiast wiecznie hejtować, napiszcie pod filmem co jest wg. was źle, a my postaramy się to poprawić.

"Zło do triumfu potrzebuje tylko tego, aby dobrzy ludzie nic nie robili."
~Kraina mlekiem i miodem płynąca.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wiem po co sie spinacie. Poziom jest do dupy i nie mam satysfakcji z tego faktu. Nie sprawia mi to przyjemnosci.

Hejt jak najbardziej rozumiem ale niczego nowego sie nie dowiem. Chcecie to sie dalej spinajcie, im out.

Opublikowano

Ten temat na pewno nie zwiększy Twojej frekwencji w tym podaniu:

[Gameplay] Zieleniec11 - Aplikacje do grupy MPC Media Team - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Szczególnie, że napisałeś to publicznie w celu (prawdopodobnie) ośmieszenia MMT. Takie coś do niczego nie prowadzi. Członkowie Media Teamu to swego rodzaju wolontariusze, którzy nic nie dostają za wykonywaną pracę, a często zdarza się tak, że są zmuszani do zrobienia danego zadania pod presją czasu. Nikt nie jest idealny, jednak zgodzę się, że w MMT trzeba czasem 'dostać po twrzy', aby się zabrać do roboty.

Nie w celu ośmieszenia a konstruktywnej krytyki :D

Chujowy leader to chujowe filmy.

Najlepiej zwalić na Lider'a co nie?

Nic nie robimy? Zgłosiłem się do team'u i mnie odrzucili (nie podając powodu). Nawet szansy nie dostałem by się chociaż wykazać! Dajcie mi tylko plik dźwiękowy lektora i z jakiej gry zrobić materiał (najlepiej BF3) i sprawdzimy czy spełnię rolę jako cała reszta ekipy....

Nie wiem po co sie spinacie. Poziom jest do dupy i nie mam satysfakcji z tego faktu. Nie sprawia mi to przyjemnosci.

Hejt jak najbardziej rozumiem ale niczego nowego sie nie dowiem. Chcecie to sie dalej spinajcie, im out.

To zwiększmy jakość to będzie i satysfakcja! Jak tobie nie sprawia to przyjemności to możesz złożyć "rezygnację" lub po prostu od czasu do czasu "wydać polecenie". Dowiesz się że są chęci (ode mnie) a nie ma możliwości (odrzucenie).

@edit

Ale wy pierdolicie głupoty o tym co mpc m t robi .. zróbcie lepiej i tyle a nie się przypierdalacie .

Próbowałem WIESZ?!?!

Opublikowano

Chłopie!
Ale powiedz mi który Lider Cie odrzucił?
To że 3 "roboli" że się tak wyrażę, jest na nie, wcale nie znaczy że już nie masz szans
Liderzy mają ostatni głos (Nooo jeśli chodzi o media team)
Więc ogarnij się.

I znowu piszesz za wszystkich.
"Dajcie mi tylko lektora i resztę zrobię"
no kurwa... gościu, mi nawet lektora nie trzeba żeby zrobić coś lepiej a nie biegam po forum i nie wytyczam nikomu błędów, a tym bardziej nie skacze im do gardeł...

"Najlepiej BF3" Nie wiem czy wiesz, ale BF3 wyszedł już jakiś czas temu. Więc nie nagrał byś go i tak, tylko jakieś inne gierki. A nie każdy dobrze się czuje w danym gatunku gier...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

próbowałeś i co ? ; 3

Nie w celu ośmieszenia a konstruktywnej krytyki :D

Najlepiej zwalić na Lider'a co nie?

Nic nie robimy? Zgłosiłem się do team'u i mnie odrzucili (nie podając powodu). Nawet szansy nie dostałem by się chociaż wykazać! Dajcie mi tylko plik dźwiękowy lektora i z jakiej gry zrobić materiał (najlepiej BF3) i sprawdzimy czy spełnię rolę jako cała reszta ekipy....

To zwiększmy jakość to będzie i satysfakcja! Jak tobie nie sprawia to przyjemności to możesz złożyć "rezygnację" lub po prostu od czasu do czasu "wydać polecenie". Dowiesz się że są chęci (ode mnie) a nie ma możliwości (odrzucenie).

@edit

Próbowałem WIESZ?!?!

próbowałeś i co ?

Opublikowano

Chłopie!

Ale powiedz mi który Lider Cie odrzucił?

To że 3 "roboli" że się tak wyrażę, jest na nie, wcale nie znaczy że już nie masz szans

Liderzy mają ostatni głos (Nooo jeśli chodzi o media team)

Więc ogarnij się.

I znowu piszesz za wszystkich.

"Dajcie mi tylko lektora i resztę zrobię"

no kurwa... gościu, mi nawet lektora nie trzeba żeby zrobić coś lepiej a nie biegam po forum i nie wytyczam nikomu błędów, a tym bardziej nie skacze im do gardeł...

"Najlepiej BF3" Nie wiem czy wiesz, ale BF3 wyszedł już jakiś czas temu. Więc nie nagrał byś go i tak, tylko jakieś inne gierki. A nie każdy dobrze się czuje w danym gatunku gier...

Tak ale nie jestem jakiś bogaty aby nagrywać każdą grę (to jest problem). Nie crackuję a na zakup pieniędzy nie znajdę "od tak". Co do odrzucenia to jest jak z hejtem. Można mieć 100 pozytywnych opinii i 5 negatywnych to i tak te 5 negatywnych "zwracają większą uwagę" niż te pozytywne :D Co do lidera, to mogłem się źle wyrazić ale chodziło mi o to że ogólnie "jesteście" na NIE. Masz też rację w kwestii... no że lektor zrobił dobrą robotę itp. Fakt! Lektor akurat powiedział to co miał ale ten kto stoi za odszumieniem to czasami zapomina o tym... co raczej jest na " - " ale każdy popełnia błędy więc raz czy dwa razy to ok.

próbowałeś i co ? ; 3

próbowałeś i co ?

No i to :D

http://www.mpcforum.pl/topic/873786-gameplay-zieleniec11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...