Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MPC Media Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kogo to obchodzi.

No że takie gry mogą być przedstawione na kanale MPC -,-

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eat-popcorn-3D.gif

Ocho będzie się działo.

@TOP

No nic nie robią xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No że takie gry mogą być przedstawione na kanale MPC -,-

Uchylę ci rąbka tajemnicy. Co jakiś czas mamy do wykonania recenzję gry, która w danym miesiącu ma swoją premierę. GP ma tą grę zdobyć (nieważne w jaki sposóB) w dniu premiery i nagrać z niej materiał. Osobiste zasoby gameplayera nikogo nie obchodzą...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

a kto jest w team'ie gameplay'erem? :D miejsca na montażystów są zajęte?

"Członkowie Media Teamu to swego rodzaju wolontariusze" - genialny Tekst

Co się stanie jak nie uda mi się (i żadnemu gameplayerowi) nagrać materiał z tego co mieliśmy nagrać?

Opublikowano

a kto jest w team'ie gameplay'erem? :D miejsca na montażystów są zajęte?

Od tego masz PW z Liderem MMT boże co za koleś -_-

Opublikowano

a co nie mogę się tu zapytać? często muszę długo czekać na odpowiedź... jezu.. jak wam tak wszystko nie pasuje we mnie to ja pierdole.... już mi się cierpliwość kończy... większość tylko narzekać potrafi... nie chcecie mnie? dobra... mam własny kanał youtube -,- mogę bynajmniej po swojemu robić filmy, bez presji (deadline'ów). To chyba z pasji (zainteresowań) robi się filmy co nie? Bo raczej mpc nie robi to dla kasy... żeby reklamować forum nie powinno się serwować bullshitu...

Co w tym złego jak chcę się "wykazać" i zrobić dla MPCForum materiał o BFP4F? To gra darmowa, na pewno komuś się spodoba i wejdzie na forum... tak samo z Dragon Nest... to jest MMO (dużo ludzi :P) będzie premiera w końcu i gra raczej zainteresuje pewne osoby... Zaraz będą posty typu: Ty też narzekasz na MMT.

@edit

Zaraz padnie pytanie: To po co się zgłaszasz na gameplayer'a? Ja osobiście wyobrażałem sobie większe zgranie ekipy... jak widać każdy spina dupę albo ma to w dupie... później wychodzą takie materiały.... usprawiedliwienia w większości są porównywalne do jakości zjebanego materiału.... BRAWO!

Opublikowano

@up

Ale bez multiplayer'a ... singleplayer jest wg mnie... ZWYKLE nie ciekawy... no ale najlepiej... pamiętam jak ktoś stworzył dyskusję o piractwie... wszyscy tacy przeciwko piractwu itp. a tu nagle torrenty... ale dobra... pewnie za to co napisałem wyżej (nad @up) już pogrzebałem swoje szanse :D hehe peszek... jakoś przestało mi zależeć od dziś... jak zwykle na mpc prawie zawsze jest tak... dobry pomysł -> ktoś pisze jakie są warunki -> pomysł zdycha...

@edit

Wczoraj zmotywowało mnie to, że mogę pokazać jak gram :D gdyż jak zobaczyłem materiał z BF3 - Aftermath to się złapałem za głowę (negatywnie). Gameplay był bardzo słaby... no sorry ale z mojego punktu widzenia tak jest... pomyślałem że mógłbym się wykazać i "pomóc" troszkę... rzecz jasna... zaczynają się schody jak zwykle... bo muszę nagrywać z wszystkich gier (rozkaz to rozkaz). Szkoda że nie mogę być Montażystą i Gameplayerem dla materiałów tylko o Battlefield... oj nieee ... to było by za przyjemne... a szkoda... Pewnie nie mogę być kimś typu Battlefield Media Team. Miałbym wtedy zlecenia dla działu BF... za to musiałbym je wrzucać dosyć często... poradniki o broniach itp. Potrzebował bym lektor'a wtedy tylko... i kogoś kto się zna na efektach... co mi tam... zaraz przemyślę to dokładnie i wyjdę z inicjatywą typu: Battlefield Media Team.... będzie to team zajmujący się działem Battlefield... Moderatorzy itp. + osoby tworzące materiały dla BF... No dobra... jest pomysł, ciekaw jestem kto pierwszy wyjdzie z postem, że to zły pomysł :D

@down

Dzięki :) Ciekawa płeć haha awatar zawalisty... ile już jesteś na MPC?

Opublikowano

Ale wy pierdolicie głupoty o tym co mpc m t robi .. zróbcie lepiej i tyle a nie się przypierdalacie .

Zaraz wyjdę z siebie! Kurwa gdyby krytyka opierała się na zrób coś lepiej to by jej praktycznie nie było. Od kurwa kiedy trzeba coś nagrywać z gier żeby mieć możliwość się wypowiadać o tym? Ja chcę oglądnąć dobry materiał w dobrej jakości, z dobrym przemyślanym komentarzem który utrzymuje się w MOŻLIWIE krótkim czasie, zwięźle i na temat- kropka.

Damn, jesteśmy tylko ludźmi, którzy CHARYTATYWNIE zaoferowali pomoc przy produkcjach MMT. Charytatywnie, to znaczy, że nie dostajemy ŻADNEGO wynagrodzenia przez co, przynajmniej ja, traktuję to jako hobby. To, że jest to hobby, cos pobocznego, nie zwalnia mnie, ani nikogo innego, z dawania materiału jak najwyższej jakości mimo ogarniczonego czasu, bo życie poza komputerem jest ważniejsze(chociaż najpierw trzebaby było je mieć). Robimt tyle ile możemy, a jeśli ktoś uważa, że potrafi lepiej, to niech sam dołaczy i pokaże jak to się robi, albo niech sam rozkręci taki projekt. Droga wolna.

Cheatek, teraz zwrócę się do ciebie, nie rozumiem tego twojego gadania, że "a w starym MMT było lepiej". Nie wiem, czy wiesz, ale też byłem w MMT. Ba, nawet cię tam wkręciłem i próbujesz mi wmówić, że nie wiem jak było? Proszę cię. Półtora roku temu też byłem w mmt i wiem jak było. Wszystko się w sumie posypało od momentu, gdy hrabia(no offence, hrabia, but this is the truth) objął stanowisko lidera. Niedawno na stanowisko wrócił Zavetii i widać, że chłopak próbuje ruszyć MMT, ale obecnie ciężko będzie się odbić ze względu na content jakim zalewany jest youtube.

"Bo najmniej groźny jest ten, co najgłosniej szczeka" ~O.S.T.R.

Rozumiem że chcecie mieć swoje życie itd. ale to po jaki chuj składałeś podanie do MMT jak chcesz tego czasu mieć więcej, coś mi się wydaje że z początku nie zakładałeś tego, a to kardynalny błąd.

Piszesz że to hobby i mnie chuj strzela... Jak to jest hobby to tym bardziej powinno się do tego przykładać dużą wagę, a nie puszczać w eter coś co jest słabe, podstawowa zasada we wszystkim co dotyczy tworzenia- NIE PUSZCZAM CZEGOŚ W ETER JEŚLI MNIE TO NIE ZADOWALA, no chyba że taki niski poziom kogoś zadowala to tylko pogratulować gustu...

Beka. Fajnie, że nas oceniacie nie wiedząc NIC o warunkach w jakich musimy pracować. Przepraszamy, że nie mamy studia nagraniowego, komputerów z NASA i synchronizacji między ludźmi jak w FBI.

Postaramy się to naprawić bo nasze niedociągnięcia naprawdę są karygodne! Wy w tym czasie możecie wrócić do biernego obserwowania, wybaczcie, że wam przerwaliśmy :)

Nikt wan nie każe mieć kompa z kosmosu, są ludzie którzy nie mają nie wiadomo jakich warunków w domu i tworzą na przyzwoitym poziomie.

Przywołam przykład producenta muzycznego- SoDrumatic, typ ma laptopa w domu, FL Studio i kontlorer MID, a tworzy beaty na światowym poziomie i najlepsze w Polsce.

"Bieda matką sztuk"

Większa beka jest z autora tematu, niż MMT która robi to dla przyjemności, a nie dla hajsu czy innych nagród.

Nie dostałeś się to "hejtujesz", dostałbyś się to pisałbyś jakie to MMT nie jest dobre : ]

Elo B)

On opublikował ten temat zanim zapadła decyzja.

Co do autora tematu to zastanawiam po postach czy on takiego głupiego udaje, czy serio się pyta. Że niby rocznik 90 #ni chuja!

Opublikowano

a co ja się takiego zapytałem? nie chce mi się przeglądać tych wszystkich moich postów żeby zobaczyć co takiego się pytałem :D Fakt... z tymi grami to... no mogłem się nie pytać... ale już napisałem to po ptakach :D

Zastanawiam się ile trwa odrzucenie (lub przyjęcie) kogoś do MMT. Lider widzi/widział to co napisałem :D sam jestem ciekaw... pewnie jak mnie przyjmą to dostanę zaraz jakiś hardcore na początek

Opublikowano

Przykładowo to:

@up

Ale bez multiplayer'a ... singleplayer jest wg mnie... ZWYKLE nie
ciekawy... no ale najlepiej... pamiętam jak ktoś stworzył dyskusję o
piractwie... wszyscy tacy przeciwko piractwu itp. a tu nagle torrenty...
ale dobra... pewnie za to co napisałem wyżej (nad @up) już pogrzebałem
swoje szanse :D
hehe peszek... jakoś przestało mi zależeć od dziś... jak zwykle na mpc
prawie zawsze jest tak... dobry pomysł -> ktoś pisze jakie są warunki
-> pomysł zdycha...

Przecież to jest oczywiste! Jakbyś miał kupić wszystkie gry w jakie miałbyś nagrywać to z hajsem nie wyrobiłbyś...

Dobre gry kupuje się, chujowe ściąga.

Opublikowano

Cheatek, teraz zwrócę się do ciebie, nie rozumiem tego twojego gadania, że "a w starym MMT było lepiej". Nie wiem, czy wiesz, ale też byłem w MMT. Ba, nawet cię tam wkręciłem i próbujesz mi wmówić, że nie wiem jak było? Proszę cię. Półtora roku temu też byłem w mmt i wiem jak było. Wszystko się w sumie posypało od momentu, gdy hrabia(no offence, hrabia, but this is the truth) objął stanowisko lidera. Niedawno na stanowisko wrócił Zavetii i widać, że chłopak próbuje ruszyć MMT, ale obecnie ciężko będzie się odbić ze względu na content jakim zalewany jest youtube.

Ty i endymionek jednak jesteście upośledzeni..

Ja byłem chujowym lektorem i chuj zrobiłem.Chodzi o to jebany debilu że kiedys te filmy były fajne, ciekawe i coś pokazywały a teraz jest jeden wielki chuj.Gameplay do dupy a film w "hd" wygląda jakby był w 240p

Opublikowano

Dobre gry = ponad 100zł :D

Nie wiedziałem że nawet z chujowych gier nagrywa się materiały...

ja staram się nie piracić ani nie grać na cheatach (co mi się udaje) a tu nagle BOOM! Jako gameplayer MUSZĘ nagrać chociaż 1 cheat'a (to się wybierze jakąś grę typu BFP4F który już jest na kanale) ale piracenie.... no szkoda... szkoda że nie mogę nagrywać GŁÓWNIE Battlefield'a. Wtedy materiały były by zawsze wysokiej jakości ale dobra... pożyjemy, zobaczymy. Pewnie nawet jeśli zostanę przyjęty to na próbę której nie przejdę.

Skończ pierdolić i spierdalaj pajacu

Dobrze Endymion że zalajkowałeś tego posta :) Dzięki za opinie....

Opublikowano

Dobre gry = ponad 100zł :D

Nie wiedziałem że nawet z chujowych gier nagrywa się materiały...

ja staram się nie piracić ani nie grać na cheatach (co mi się udaje) a tu nagle BOOM! Jako gameplayer MUSZĘ nagrać chociaż 1 cheat'a (to się wybierze jakąś grę typu BFP4F który już jest na kanale) ale piracenie.... no szkoda... szkoda że nie mogę nagrywać GŁÓWNIE Battlefield'a. Wtedy materiały były by zawsze wysokiej jakości ale dobra... pożyjemy, zobaczymy. Pewnie nawet jeśli zostanę przyjęty to na próbę której nie przejdę.

Dobrze Endymion że zalajkowałeś tego posta :) Dzięki za opinie....

Tutaj nikt nie mówi o piraceniu - tak jak napisałem, skoro nie masz ochoty pobierać nieoficjalnych kopii, to pobierasz wersję czasową/demo.

Poza tym... będzie ktoś sprawdzał licencje Twoich programów ? >.<

Opublikowano

@up

chciałbym aby Demo/Trial było dla każdej gry dostępne :D gdyby mpc było redakcją, dostawali by nie które gry za darmo :) to było by piękne wg mnie

Opublikowano

Ty i endymionek jednak jesteście upośledzeni..

Ja byłem chujowym lektorem i chuj zrobiłem.Chodzi o to jebany debilu że kiedys te filmy były fajne, ciekawe i coś pokazywały a teraz jest jeden wielki chuj.Gameplay do dupy a film w "hd" wygląda jakby był w 240p

W 100% prawda. Może nie przesadzajmy 240p. Dałbym 360p za fatygę XDD

BTW. Ja jestem ciekawy, jak oni zrobią reckę Wieśka 3, jak będzie jeszcze MMT (nie wiadomo co się potoczy przez rok).

Opublikowano

Pobierasz pirata -> nagrywasz gameplaya -> usuwasz pirata.

Proste? :)

Spoko ale multi jednak lepsze ... tyle że nie do zcrackowania

@up

Może im się uda :D

Opublikowano

Pomijając chujową grafikę, lektor który nie pasuje do filmiku, bezmózgie bieganie po mapie, to można uznać że... eeehhh,

76561198001815076.png
Opublikowano

Hehe byłem w mmt i mimo krótkiego stażu, to co tam się działo... Co chwile jakieś fochy zmiana leaderow, kłótnie. Nie wiem jak teraz ale np historia jak mnie wyjebali, na początku była masa prac różnych tematów itd, wyjebali leaderów dali nowych zostały dwie z zapełnionymi miejscami, utrzymywało się to przez jakiś czas później zaczęli wywalać wszystkich którzy nic nie robili (jakby mieli jakiś wybór hehe). Pretensji nie mam to dzież się nie sprzeciwiałem, bo widząc co tam się dzieje olałem to całkowicie.

Poziom jaki tam jest to tragedia, łączenie tego wszystkiego lektor/korekta/montaż/gameplay itd początkowym youtuberom w solo wychodzi to o wiele lepiej.

Nikogo tutaj nie obrażam uważam tylko że jest to strasznie źle zorganizowane i dodam że dziś mi mózg na minimalnych obrotach pracuje więc

te wypociny mogą być trochę bez ładu i składu xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie miałbym nic przeciwko, gdyby nie wypowiedzi ludzi pokroju VastoLord i Anoizma, którzy nie odeszli, a (cytując klasyka), zostali wypierdoleni dyscyplinarnie za bycie nierobami. Więc wy nie macie prawa głosu, bo nie potraficie nawet zrobić czegokolwiek na tym "chujowym poziomie".

Opublikowano

Hehe byłem w mmt i mimo krótkiego stażu, to co tam się działo... Co chwile jakieś fochy zmiana leaderow, kłótnie. Nie wiem jak teraz ale np historia jak mnie wyjebali, na początku była masa prac różnych tematów itd, wyjebali leaderów dali nowych zostały dwie z zapełnionymi miejscami, utrzymywało się to przez jakiś czas później zaczęli wywalać wszystkich którzy nic nie robili (jakby mieli jakiś wybór hehe). Pretensji nie mam to dzież się nie sprzeciwiałem, bo widząc co tam się dzieje olałem to całkowicie.

Poziom jaki tam jest to tragedia, łączenie tego wszystkiego lektor/korekta/montaż/gameplay itd początkowym youtuberom w solo wychodzi to o wiele lepiej.

Nikogo tutaj nie obrażam uważam tylko że jest to strasznie źle zorganizowane i dodam że dziś mi mózg na minimalnych obrotach pracuje więc

te wypociny mogą być trochę bez ładu i składu xD

Wyleciałeś - zamknij twarz. Nie dostałeś wylotu za nic, a za robienie gówna, więc Twój poziom jest setki metrów pod poziomem MMT.

Opublikowano

Bekowe jest to , ze niektorzy ludzie mysla ze za mmt dostajecie hajs :D

Kto tak myśli?

Mam nadzieję że od razu nie dostanę nie wiadomo jakich zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...