Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MPC Media Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, tylko narzekać potraficie?

Skoro uważacie się za lepszych to czemu siedzicie tu bez plakietki i nie pomagacie w MMT.

Niestety zgadzam się ze stwierdzeniem, że MMT robi strasznie słabe filmy ale można to przecież napisać w sposób kulturalny a nie tak jak tu niektórzy .:/

Ostatni filmik to jest niestety masakra... przez takie rzeczy nikt inny nie będzie komentował, subskrybował filmów jak tylko hejterzy z MPC.

Szkoda, że w teamie nie ma osób z pomysłami i z wyobraźnią ( + oczywiście jakieś pojęcie) kanał mógłby być na serio bardzo profesjonalny i popularny.

1363095337-U286162.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już mam popcorn

trzeba docenić ,że jest ,choć jezeli nie było by tego ,nikt by nie plakal ,taka prawda

ludzie robia to z przyjemnosci ,jezeli im sie to podoba ,niech robia to ,jak chca

­

Opublikowano

MT robi to za darmo na rzecz forum. Przecież nie są w studiu tylko składanie domowe to czego można się spodziewać.

Pomimo tego, gdy chcę kupić sobie jakąś grę, zaglądam do filmików MT aby zobaczyć jak się prezentuje.

Opublikowano

Nie miałbym nic przeciwko, gdyby nie wypowiedzi ludzi pokroju VastoLord i Anoizma, którzy nie odeszli, a (cytując klasyka), zostali wypierdoleni dyscyplinarnie za bycie nierobami. Więc wy nie macie prawa głosu, bo nie potraficie nawet zrobić czegokolwiek na tym "chujowym poziomie".

Wyleciałeś - zamknij twarz. Nie dostałeś wylotu za nic, a za robienie gówna, więc Twój poziom jest setki metrów pod poziomem MMT.

Hehe mam wywalone na mmt i naprawdę mnie to nie rusza, nie mam i nie miałem nic przeciwko temu że mnie "wypierdoliliście".

Widzę jednak że niezły ból dupy macie, bo wszyscy wiedzą jaka jest prawda. MMT się opierdala i nie potrafi zorganizować, wymieniacie sobie ludzików

a i tak wszystko stoi, to nie tylko moja opinia wystarczy popatrzeć na poziom jaki jest na kanale i jego oceny. Co do tego że się opierdalałem albo że mój poziom jest taki niski, ciekawe jak miałem coś robić gdy przez dobre 2-3 tyg były tylko dwa stanowiska które były zajęte, kurwa magic po prostu może własny kanał powinienem zrobić xD. Ale jak już pisałem wcześniej mi to lata i powiewa bo po tym co widziałem nawet nie miałem ochoty się w to angażować.

Nawet nie chce mi się teraz szukać ale ciekawe czy te osoby które jeszcze jak mnie nie było (jak byłem też) siedziały i się opierdalały całkowicie nic nie robiąc, nadal tam są. Widać kontakty i pozycja magicznie utrzymują niektóre stanowiska.

Pewnie zaraz bana dostane za obrazę spiskowanie albo chuj wie co xD

Edit: nie pisałem tutaj o wszystkich, tylko o pewnych "kręgach" i paru osobach, oczywiście są i ci którzy mają duży potencjał i chcą się jakoś zaangażować. I jest to moja subiektywna opinia na ten temat jak każdego człowieka.

NJxbd4x.png

Opublikowano

O kurwa.Popcorn mi się skończył.Czekajcie z/w

TCQ ROBIE CI WJAZD CZOŁGIEM HAH

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

O kurwa.Popcorn mi się skończył.Czekajcie z/w

xD no ale co zrobisz, wielcy mistrzowie mmt przemówili a mi się nudzi to ich pomęczę trochę.

Co do tematu czekam na opinie innych, może jacyś "fani" z kanału się wypowiedzą :D

edit: odpaliłem sobie parę ostatnich wypocin na ich kanale wystarczy komentarze poczytać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ludzie, tylko narzekać potraficie?

Skoro uważacie się za lepszych to czemu siedzicie tu bez plakietki i nie pomagacie w MMT.

Niestety zgadzam się ze stwierdzeniem, że MMT robi strasznie słabe filmy ale można to przecież napisać w sposób kulturalny a nie tak jak tu niektórzy .:/

Ostatni filmik to jest niestety masakra... przez takie rzeczy nikt inny nie będzie komentował, subskrybował filmów jak tylko hejterzy z MPC.

Szkoda, że w teamie nie ma osób z pomysłami i z wyobraźnią ( + oczywiście jakieś pojęcie) kanał mógłby być na serio bardzo profesjonalny i popularny.

Mógłby być profesjonalny... albo chociaż popularny gdyby nie było tam tylko cheat'ów, recenzji i tego porównania Kiedyś&Dziś... Jakieś materiały jakby w ogóle tam były, to by było dobrze... ale nieeee. Nawet jak próbuję wejść do tego team'u to nie przyjmą... z powodu zachowania (nastawienia)... ja chciałem zapodać pomysłem typu jakieś mini-serie... ale nawet nie zdążyłem...

już mam popcorn

trzeba docenić ,że jest ,choć jezeli nie było by tego ,nikt by nie plakal ,taka prawda

ludzie robia to z przyjemnosci ,jezeli im sie to podoba ,niech robia to ,jak chca

To nie jest tak że mogą robić co chcą... oni muszą robić co Lider chce... Jakieś recenzje, cheaty nagrać.... super ciekawe (taa jasne)... nie mówię że lider jest zły... ale brak powiewu nowości czuć na kilometry

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Różnica jest taka że ludzie z teamu robią to dla (przeważnie) plakietki i w dupie mają jak kanał sie rozwinie itp dlatego o wiele lepsze są kanaly prowadzone solowo

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...