Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieknąc z domu czy co?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem takiego podejścia. Jestem w Twoim wieku a kasy mam sporo(oszczędności) bez proszenia rodziców o dokładanie, pewnie teraz spytasz dlaczego. Otóż powiem Ci - samym napierdalaniem w metina i pytaniem na mpc o dobre argumenty aby zakupić kompa nic Ci nie pomoże. Było dużo śniegu - chodziłem, zapierdalałem na łopacie i te 50 zł dziennie miałem a Ty ? Drop,exp,exp,drop. Ulotki ? No kurwa, piszesz że nie od 16 lat, ja na ulotki chodziłem juz w 1 gimnazjum i nikt o nic się nie przyczepiał.

Podsumowanie - zacznij działac a nie siedziec i narzekac jak to jest źle.

Pozdrawiam i liczę na hejty.

Opublikowano

Dobra w dupie mam te wasze historyjki, jak w wieku 10 lat zapierdalaliscie na budowie aby dostać kase na cukierki.

Dawajcie argumenty aby rodzice nie mogli ich podważyć.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

@Up

Sam musisz sb wymiyslic nikt ci nie da gotowca "Jesli umiesz liczyc to licz tylko na siebie"

Ulotki u nie sa od 16+

jak psujesz pc to popsuj tak zeby nie oplacało sie go naprawic - ,-

Powiedz ze poprostu na informatyce bendziecie mieli "Programowanie" i do tego potrzebny lepszy komp.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Ja pier*ole ...

Dawajcie argumenty a nie sposób na zarobek kurfa ! mam 15 lat 16 w grudniu i raczej mi nie dadzą pracy w roznoszeniu ulotek.

To chujowe miasto bo mój kuzyn w wieku 13 lat roznosił ulotki.

Opublikowano

Dobra teraz to lamusy sobie posty nabijają.

Chciałem argumenty,a lamusy piszą głupoty.

Od teraz argumenty DLACZEGO rodzice mają wymienić starego na nowego.Inaczej raporty.

Opublikowano

Dobra teraz to lamusy sobie posty nabijają.

Chciałem argumenty,a lamusy piszą głupoty.

Od teraz argumenty DLACZEGO rodzice mają wymienić starego na nowego.Inaczej raporty.

Idziesz i mówisz, że chcesz nowego do gier. Do pracy szkolnej wystarczy ci netbook, nie kłamiesz tylko mówisz, że potrzebujesz do gier...

A najlepiej idź i zarób ten hajs sam, trzeba tylko wykonać 1, prosty krok - ruszyć dupę :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

tylko nie idź za idiotami piszącymi Zepsuj Kompa ... Bo rodzice jebną ci tekstem iż zepsułes to teraz sam napraw ^^

Argument ? powiedz ze idziesz na informatyka i powiedz ze na takim klamocie nic sie nie nauczysz , a potem idz do takiej szkoły jakiej chcesz mówiąc ze informatyka jest głupia

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja pierdole ludzie tu pomagają a twoje odpowiedzi wynoszą "lamusy, zapierdalać i dawać lepsze, bo to co podajecie, to nie posty, ALE SPAM!". Dyktator normalnie.

Powiedz im, że poderwałeś dziewczynę, ale nie wiesz gdzie mieszka, a do tego jest potrzebny komputer, który jest lepszy od aktualnego o 100%.

Uciekaj z domu jak w temacie, najlepsza odpowiedź na ten temat.

I NIE ZAKŁADAJ KOLEJNYCH TEMATÓW BO POBIJESZ ROBERTA, KTÓRY TYDZIEŃ SZUKAŁ NICKU I GO NIE ZMIENIŁ.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Rodzice twierdzą,że grałbym tylko na tym komputerze,ale to nie prawda.Mówią,że dostane nowy komputer jak pójde na studia,za 4lata

Mają racje. Zobacz ile masz czasu na zebranie pieniędzy, a pieniądze rodziców na nowy komputer wydasz na coś innego, np: prawo jazdy.

Opublikowano

Problemy pierwszego swiata -.-

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Admin Cienia
Opublikowano

Polecam robote pod lidlem, jak ktoś idzie z wózkiem do samochodu, to przyczaj się aż włoży zakupy i powiedź że możesz odwieźć wózek.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dobra znalazłem najlepsze wyjscie z tej sytuacji,mianowicie ukradnę mamie karte kredytową,i jutro pójde do sklepu zakupić laptopa.

Opublikowano

Dobra znalazłem najlepsze wyjscie z tej sytuacji,mianowicie ukradnę mamie karte kredytową,i jutro pójde do sklepu zakupić laptopa.

Po chuja chcesz rodziców okradać, swoim dzieciom też będziesz dawał się okradać?

Co do tematu to roznoś ulotki, przyczaj się na budowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...