Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieknąc z domu czy co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE OKRADAJ WŁASNYCH RODZICÓW. Co z Tobą komputer zrobił? Co z Tobą jest? Pokaż szacunek matce i udowodnij na jakiego Cię wychowała, kradnij. Niektórzy mają pensję 800 zł i nie mają na chleb, a Ty własnych rodziców okradasz? Teraz to już nie widzę nadziei w niektórych.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

w koncu to metin to sie nie dziw.

@topic

Wez sie za robote i zarob a nie tylko od rodzicow wyciagasz kase .

Zamiast robic odciski na dupie przed komputerem to zarobisz troche kasy i uzbierasz .

Ehh te rozpieszczone dzieci.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Dobra znalazłem najlepsze wyjscie z tej sytuacji,mianowicie ukradnę mamie karte kredytową,i jutro pójde do sklepu zakupić laptopa.

Jak już okradniesz to napisz w tym temacie albo na PW czy fajnie jest srać do własnego gniazda!

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu rozjebał kartę graficzną, ram, procesor i powiedział że komputer się popsuł ;d

Więc pewnie dadzą do serwisu, kwota wyniesie coś koło 1000zł i masz nowy komp praktycznie ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Weź jakiegoś kumpla do siebie. Zgadaj się z nim, żeby wyśmiał Ci komputer przy rodzicach. Im się zrobi żal i kupią Ci nowy.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu rozjebał kartę graficzną, ram, procesor i powiedział że komputer się popsuł ;d

Więc pewnie dadzą do serwisu, kwota wyniesie coś koło 1000zł i masz nowy komp praktycznie ;]

Zapytają się przy okazji jak to się stało że płyta główna jest zjebana i dostaną odpowiedź że to zniszczenia zewnętrzne- dołożył do tego się człowiek. Będzie po kompie a o nowym nie ma mowy wtedy...

Opublikowano

Dobra znalazłem najlepsze wyjscie z tej sytuacji,mianowicie ukradnę mamie karte kredytową,i jutro pójde do sklepu zakupić laptopa.

TROLL HARDER PLS.

Opublikowano

@up pro haxor xDDD

to zes mnie rozjebal ^^

zęby nie było to nie rozjebuj całego kompa tylko np chłodzenie procka ;] wrzuć coś do niego

Opublikowano

Ja tez mam słaby komputer .. :(

Jak masz dziadka któremu hajs sie zgadza możesz jego poprosić prawodopodobnie bardziej by był przychylny na zakup nowego komputera (mój szatański plan)

Ew. wsadź lody malinowe w miejsce karty graficznej też działa (marny troll)

Na serio albo wyproś członka rodziny albo wyjmij jakąś czesc z komputera i strugaj że sie zepsuł (bo po co masz naprawde psuć części)?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1. (dla lepszego efektu, można pominąć) Otwierasz BIOS > Zmieniasz mnożnik procesora (o ile się da) o 5 wartości.

2. Pobierasz Prime95, zamykasz to pierwsze okienko co ci wyskakuje i idziesz Test > Worker Windows > i w Priority dajesz 10. Godzinka, pół godzinki i procesor spalony (o ile nie masz dobrej obudowy i chłodzenia procesora, ale na pewno nie masz.)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

UP@

Doobre ! masz like,liczę na więcej odpowiedzi.

No to was zawiodę.

U mnie w mieście nie dają pracy osoba która nie mają 16lat lub więcej ;O oczywiscie w roznoszeniu ulotek.

To w jakim Ty MIESCIE MIESZKASZ??Trzeba odroznic miasto od wsi:D

Co do argumentow,Rodzice widza ze jestes nie zdolny do czegokolwiek,i latwo Cie zbyć nawet z glupim kompem.A jaki jestes nie poradny zyciowo to pokazuje tylko ten temat.

Opublikowano

1. (dla lepszego efektu, można pominąć) Otwierasz BIOS > Zmieniasz mnożnik procesora (o ile się da) o 5 wartości.

2. Pobierasz Prime95, zamykasz to pierwsze okienko co ci wyskakuje i idziesz Test > Worker Windows > i w Priority dajesz 10. Godzinka, pół godzinki i procesor spalony (o ile nie masz dobrej obudowy i chłodzenia procesora, ale na pewno nie masz.)

Jak się zacznie przegrzewać to mu się poprostu wyłączy.

Opublikowano

Jak się zacznie przegrzewać to mu się poprostu wyłączy.

Po pierwsze mówi że ten komp jest stary, może nie ma zabezpieczeń. Ale co do tego - można w biosie ustawić max temperaturę więc niech se ustawi największą jaką się da. Jak nie to pobierz OCCT i daj Power Supply, pewnie ci zasilacz spali bo to ma ogromny pobór prądu - karta graficzna i procesor, ram są testowane.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhaha . Beka w chuj z gimbusa . Idz do szkoły ( już jutro okazja ) i mów koleżankom - Zdissuje tą kurwe jak mi dasz troche kasiory . Działa na 100% bo ja tak robiłem i nawet polepszylem skill dissowania . Jest szansa że zostaniesz raperem . TYLE PLUSÓW MOJEJ WYPOWIEDZI WIĘC IDZ DISSUJ .

ŻEBY NIE BYŁO MAM TEŻ ARGUMENT , A MIANOWICIE:

TY:Mamo mój komputer jest starszy od Ciebie a i tak trzyma sie jak w niebie .

Mama:O ty suko . ( Tak naprawdę w nocy poodcina kable i po kompie , a tata kupi ci nowy . )

3 OPCJA ! ! ! TYLKO DLA ZAAWANSOWANYCH GIMBÓW

.

Siedz cały dzien na kompie i napierdalaj w szachy czy co tam jest ( te standardowe windołs gry ) . A jak zejdziesz to smiej sie jak debil i rób hahaahahahahah haahauauaeuaau jak psychicznie chory .

Nie przemyślałem tylko skutków tego punktu .

Opublikowano

ja pier*le .. wziąłem karte ale nie wiedziałem jaki jest pin i kur*a stoje z laptopem pod pachą i gosciowka się na mnie patrzy,i poszedłem odłożyć ;/

UCIEKNIJ Z DOMU

Nie mam red potionków,a jak wyskoczy na mnie ork albo co gorzej bestialski łucznik?!

Ludzie ! dajcie mi argumenty dobre np:kasia się,ze mnie smieje bo mam taki stary komputer.

A nie wasze złote myśli,że mam iść roznosić ulotki,jak już byłem i typek mi odmówił.

Zaraz pewnie przyjdzie LordMakin albo kokosz i ''Ja w twoim wieku gruz targałem na plecach,aby zarobić na komputer''

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

I Ty mówisz że jesteś w 3 gimn? Ja pierdole.

Co do tematu: Nie będziesz miał nowego kompa bo na niego nie zasługujesz - proste,logiczne.

Opublikowano

I Ty mówisz że jesteś w 3 gimn? Ja pierdole.

Co do tematu: Nie będziesz miał nowego kompa bo na niego nie zasługujesz - proste,logiczne.

Kłamałem.

Jestem w 1 gimnazjum,teraz zasługuje?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Specjalista
Opublikowano

Zycie nie ogranicza się do komputera, powinieneś się cieszyć, że masz w ogóle netbooka.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Spoko spoko. Metin ci powinien działać.. patrząc po nicku tylko do tego jesteś stworzony..

anyway, ja jak potrzebowałem komputera, to odkładałem rok i kupiłem sam, nie będę rodziców na takie koszty naciągał, kiedy mają ważniejsze wydatki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...