Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieknąc z domu czy co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co tak kombinować z jakimś podkręcaniem itp. jak można włączyć komputer ze zdjętym radiatorem? Z procesora zostanie tylko maź. Potem założy i powie, że nie wie co się stało.

Swoją drogą autor to troche cipka, jak w wieku 16 lat nie potrafi trochę na siebie zarobić...

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@

Nie gram już w metina ;_;

Ciekawe skąd mam odkładać kase,jak kieszonkowego nie dostaje.

Skończy gimnazjum, idź do roboty, kup sobie ten komputer i nabijaj lvl w Metinie. Nie przejmuj się tym z czego będziesz żył, gdzie będziesz mieszkał, pracował jak zabraknie rodziców. Najważniejszy jest komputer i zebranie na jego kasy, idź strzel mamie dychę w przedpokoju, co to za problem dla tak zdesperowanego człowieka jak Ty. Zacznij doceniać to co masz, bo może być gorzej, czego Ci nie życzę.

Opublikowano

Ja w twoim wieku roznosiłem ulotki, pomagałem starszym osobom w domu starców, pomagałem rodzicom w ich pracy noi jakoś uzbierałem na tego "Celerona". Za dobre oceny także, jesli pokazalem że potrafię, i się nauczę.

Mi jakoś wystarcza, a to że ty masz takie wysokie wymagania to już twój problem. Tak jak ktoś napisał wcześniej, ciesz się, że nie masz 98' albo 95'.

Ciesz się, że w ogóle masz komputer. Tyle ode mnie, weź sobie do serca moją pierwszą linijkę.

bpfn.png

Opublikowano

Z A B I J S I Ę

Twoja odpowiedź jest na poziomie klasy pierwszej podstawówki, gdzie królują panny Emo i fani Tokio Hotel oraz tnięcie się.

Chłopak chce wiedziec jak zarobic, a ty wyskakujesz z hobby samobójcy. Elo.

~ nie hejtujcie.

bpfn.png

Opublikowano

@up On chce wiedzieć jak zarobić ? Poprawię Cię - on chce wiedzieć jak wyżebrać bo samemu mu się nie chce ruszyć dupy z przed kompa ;)

Opublikowano

Mam pomysł okradnij bank albo jeszcze lepiej mianowicie haknij konto bankowe Billa Gates'a. Głupia odpowiedz na głupie pytanie, też mogę trollować jak autor tego wątku ;f

Gdybym użył mózgu pomyślał bym o 50/50 kosztów nowego kompa...

Qardius.png
Opublikowano

A ty metekDropper2 mowiles wczesniej ze rok nie grasz :>

Ja tez cie kocham moja miłosci.

Twoja odpowiedź jest na poziomie klasy pierwszej podstawówki, gdzie królują panny Emo i fani Tokio Hotel oraz tnięcie się.
Chłopak chce wiedziec jak zarobic, a ty wyskakujesz z hobby samobójcy. Elo.

~ nie hejtujcie

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Co to jest jak ja kiedyś chciałem np. piłkę bo o komputerze to nawet nie marzyłem to szedłem do i ich o to prosiłem jak w życiu chcesz zarobić być samodzielny ?
do końca życia będziesz pisał na forum jak poprosić rodziców o zakup czegokolwiek ?! Co to ku*rwa za czasy ?!

Opublikowano

idz sie powies :)

jednego debila na świecie mniej będzie

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Przestańcie już spamic nie widzicie ze to trol :)

Milion razy napisał juz chyba dawajcie jakies argumenty

Nie karmcie trola ,

Argument a co my znamy twoich rodziców zeby wiedziec co ich zwali na ziemie ? , Niewiem ucz sie bardziej to moze w nagrode dostaniesz ...

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja pierdole, wy byście chcieli, żeby wam rodzice wszystko kupowali ... -.-

Masz 16 lat, więc tym bardziej działaj coś, nie jesteś już chyba małym dzieciakiem, żeby nie móc sobie podrobić ?

Uzbieraj, rodzice ci dołożą. A zastanowiłeś się wgl dlaczego nie chcą kupić ?

Może teraz długo siedzisz, i boją się, że jak będziesz miał nowy dobry komp to się uzależnisz i nie będą mogli z tobą nawet porozmawiać ? ...

Przemyśl ...

Chcesz uciekać to uciekaj :) Ale rozwal jakoś tego kompa, to może kupią lepszego .

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

No widzę,że ku*wa na mpc forum sami psycholodzy ;_;

Pisałem jasno,że chce argumenty aby przekonać, a tutaj jakiś plebs wbija i pier*oli nie na temat.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Ja pierdole, wy byście chcieli, żeby wam rodzice wszystko kupowali ... -.-

Masz 16 lat, więc tym bardziej działaj coś, nie jesteś już chyba małym dzieciakiem, żeby nie móc sobie podrobić ?

Uzbieraj, rodzice ci dołożą. A zastanowiłeś się wgl dlaczego nie chcą kupić ?

Może teraz długo siedzisz, i boją się, że jak będziesz miał nowy dobry komp to się uzależnisz i nie będą mogli z tobą nawet porozmawiać ? ...

Przemyśl ...

Chcesz uciekać to uciekaj :) Ale rozwal jakoś tego kompa, to może kupią lepszego .

Zrobiles błąd on ma 7 lat.

1362073068-U722918.png

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Nie, nie.

Ucieczka nie jest dobrym rozwiązaniem :p

Postaraj się uprosić jakoś: zachowuj się przyzwoicie, obiecaj poprawę w nauce, pomagaj...

Wydaje mi się, że przez drobne, dobre uczynki dojdziesz do celu małymi kroczkami.

Opublikowano

Nie, nie.

Ucieczka nie jest dobrym rozwiązaniem :P

Postaraj się uprosić jakoś: zachowuj się przyzwoicie, obiecaj poprawę w nauce, pomagaj...

Wydaje mi się, że przez drobne, dobre uczynki dojdziesz do celu małymi kroczkami.

W dupe kopane ludzie... czy wy chcecie w zyciu tylko zebrac? checie zeby wam komputer rodzicie kupili netbooka tableta telefon i inne urzadzenia mobilne

Tak samo ja moge poprosic o Ursusa 8014H Chodz ze on kosztuje 70 tys + PRZESTANCIE ZEBRAC I ZAROBCIE!

1362073068-U722918.png

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

No widzę,że ku*wa na mpc forum sami psycholodzy ;_;

Pisałem jasno,że chce argumenty aby przekonać, a tutaj jakiś plebs wbija i pier*oli nie na temat.

Plebs to jestes ty .

Masz 16 lat i chcesz lepszego kompa to do roboty zasuwaj a nie tylko zebrac potrafisz.

Jak chcesz zebrac to mozesz to robic to na ulicy.

Boze widzisz i nie grzmisz.

Rozpieszczone dzieci -,-

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Zrobiles błąd on ma 7 lat.

nwm :P

Ja pier*ole ...

Dawajcie argumenty a nie sposób na zarobek kurfa ! mam 15 lat 16 w grudniu i raczej mi nie dadzą pracy w roznoszeniu ulotek.

moze klamie xD Chyba, że po prostu tak powiedziałeś oceniając go po jego zachowaniu :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Plebs to jestes ty .

Masz 16 lat i chcesz lepszego kompa to do roboty zasuwaj a nie tylko zebrac potrafisz.

Jak chcesz zebrac to mozesz to robic to na ulicy.

Boze widzisz i nie grzmisz.

Rozpieszczone dzieci -,-

Zamknij r*j planktonie.

Widzę,że użytkownicy mpc forum nie potrafią czytać i zamiast dawać argumentów,piszą jakieś smenty ..

Chce dobre argumenty aby rodzice wzieli kompa na raty,a kase napewno mają.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Masz tam 15 czy 16 to byś mógł trochę kasy nazbierać, a jak nie to wyżebraj ten nowy komputer, gadaj, że nowy Ci będzie potrzebny do nauki, bo macie coraz więcej roboty w domu, na komputerach albo powiedz prawdę, że na takim komputerze to nie da się w nic pograć.

Pomogłem?

Kliknij "lubię to" -dzięki, też mi pomożesz :D

Opublikowano

Jak proszę ich o kompa to mówią,że po co,skoro działa i narazie niby jest mi nie potrzebny.W wrzesniu ide do 1 liceum i chciałbym nowego kompa,bo tam będzie więcej nauki itp.

I na kompa do nauki potrzeba Ci aż 2k?

No to kurwa nie wiem czego Ty sie chcesz uczyć.

Takie wkręty to wmawiaj rodzicom, a nie nam.

Wypierdzielaj z domu, tylko nie zapomnij ubrać się w ciuchy kupione przez rodziców, wziąć jedzenie które kupili Twoi rodzice, no i oczywiście nie zapomnij o telefonie i "netbuku" które także zakupili Ci rodzice.

Jacy oni są źli...

To że mają kasę, nie znaczy że muszą ją wypierdolić w błoto.

Chcesz do czegoś dojść, to sie za robotę weź.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...