Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie 500 osób. Dziękujemy. Nie zawiedziemy Was.

Pisałem. Zew. fw to syf.

Pisałem. Zew. fw to syf.

Pisałem. Zew. fw to syf.

ty wiesz swoje ja wiem swoje dużo serwerowni się przez to trzyma co ci da zabezpieczenia w środku i na zewnątrz rozumiem ale nie inaczej .

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę, wróci Vasker i wszystko wróci do normy. Popełniliśmy mały błąd.

Czyli oznacza, że jesteście od niego zależni ? Jak wyjedzie na tydzień lub będzie taka sytuacja, gdzie go nie będzie to co zrobicie? też napiszecie, że na niego czekacie? Trochę szkoda, że macie tylko jednego porządnego technika, który coś potrafi.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

ty wiesz swoje ja wiem swoje dużo serwerowni się przez to trzyma co ci da zabezpieczenia w środku i na zewnątrz rozumiem ale nie inaczej .

Zapętlenie połączeń i co zrobisz?

Czyli oznacza, że jesteście od niego zależni ? Jak wyjedzie na tydzień lub będzie taka sytuacja, gdzie go nie będzie to co zrobicie? też napiszecie, że na niego czekacie? Trochę szkoda, że macie tylko jednego porządnego technika, który coś potrafi.

Źle mnie zrozumiałeś. Musi dokończyć zabezpieczenia. Jesteśmy od niego zależni jedynie pod tym względem.

Opublikowano

SERWER GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM Z DDOSAMI Z ŁĄCZA 25 MB/S NIE POTRAFIĄ SOBIE PORADZIĆ:*

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

Wojtek (założyciel), pisałeś mi na FB że mój serwer rozjebiesz nie będziesz DDOSOWAĆ :O A Tu już nie długo start ;) A u Ciebie? Filtrujesz dalej?To powodzenia do rana ;)

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Pierdolnij się w leb specjalisto ... Nie wiesz co piszesz. Nie masz pojęcia o tej liczbie ,to raz , a po 2 DDOSy ida zz : 1 sprzet - 1 server (konkurencja)Podstawowy błąd każdego serva, po chuj brac

Ty także możesz się pierdolnąć... ddosy to ataki z wielu "sprzętów" jak to napisałeś, a nie jednego... pewnie Panie fachowcu chodziło Ci o dos który wykonuje się za pomocą jednego urządzenia i jest banalny do zablokowania (dla kogoś kto ma o tym pojęcie).

u1u1 K2Exar (BM) 99 lvl
longjuYT2 K2Exar (Body) 93 lvl

Opublikowano

Jest piatek, wieczór i Vasker pewnie poszedł do jakieś klubu i wróci po promilach.

Po 24 ciezko bedzie mu chodzic(bedzie na czworaka, cóz - skutki alkocholu), a co dopiero maszyne na nogi postawic

Opublikowano

SERWER GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE POLECAM Z DDOSAMI Z ŁĄCZA 25 MB/S NIE POTRAFIĄ SOBIE PORADZIĆ:*

Ej gościu pierdol się. Nie podoba się? Zazdrościsz? Wyjdź.

Wojtek (założyciel), pisałeś mi na FB że mój serwer rozjebiesz nie będziesz DDOSOWAĆ :O A Tu już nie długo start ;) A u Ciebie? Filtrujesz dalej?To powodzenia do rana ;)

Żaden Wojtek. Btw, u nas jest 508 graczy w reklamie :)

Opublikowano

Jest piatek, wieczór i Vasker pewnie poszedł do jakieś klubu i wróci po promilach.

Po 24 ciezko bedzie mu chodzic(bedzie na czworaka, cóz - skutki alkocholu), a co dopiero maszyne na nogi postawic

Ty chyba nie znasz założyciela serwera w rl...

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Konkrety panowie. Tak na oko, ile to jeszcze może potrwać? Opłaca się czekać dzisiaj na start czy dac sobie siana i iść spać i zagrać jutro?

Opublikowano

Zapętlenie połączeń i co zrobisz?

Źle mnie zrozumiałeś. Musi dokończyć zabezpieczenia. Jesteśmy od niego zależni jedynie pod tym względem.

Chcesz mogę ci pomóc podam ci ip osób które ddosy waliły i floody ! pisz PW

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Pierdolnij się w leb specjalisto ... Nie wiesz co piszesz. Nie masz pojęcia o tej liczbie ,to raz , a po 2 DDOSy ida zz : 1 sprzet - 1 server (konkurencja)

Człowieku, w dupie byłeś, gówno widziałeś. Piszę z pewną osobą, więc wiem ;)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Normalka w sprawie DDoS nie da rady sie zabezpieczyc w 100% ;p

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

Nie znam, chyba mojego posta nie traktujesz powaznie, co nie?

Znaczy nie wiem.Bo dużo osób która pochodzi z miejscowości założyciela czeka na ten serwer, łącznie ze mną ;)

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Człowieku, w dupie byłeś, gówno widziałeś. Piszę z pewną osobą, więc wiem ;)

gość ładnie pierdolnięty

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...