Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wyzywacie że nie potrafią odpalić serwa itp. ... ciekawe jakbyście to wy stawiali serwer i czekało na niego dobre 800+ typa i hejtowali was bo DDOS'ują was ...

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dodatku od juz 2h i 38min nie ma zadnego info tak trudno napisac ? server bd jutro on , a nie ze czekamy kurwa tyle czasu i nawet info nie potrafia dac , rozumiem ddosy ale napisac cos takiego :"dzisiaj bd on" tak ciezko napisac? albo tak ciezko albo administracja to gimbusy

Opublikowano

Ziomek wszczym ryj bo pierdolca dostane zaraz ^^

Sam stwórz serwer cieszacy sie popularnoscia (500 ludzi w temacie,dużo konkurencji)

o kurwa hahahah dojebałes , tak ciezko stworzyc dobra prezke z wymysłami ? moge zrobic taka ze bd 5k osob ogladalo a server i tak nie wypali !!!
Opublikowano

NAJGORSZY BŁĄD ADMINÓW NA KAŻDYM SERWERZE... WMAWIANIE LUDZIOM, ŻE BĘDZIE JESZCZE DZIŚ SERWER ODPALONY.. CHOCIAŻ SAMI WIEDZĄ, ŻE NIE..

STANDARDOWE TEKSTY :

- coś nie wyszło

- zaraz to naprawiamy i start

- naprawiajac ten malutki bug przypadkiem powstal wiekszy na naprawe ktorego potrzebujemy troche czasu /

- niestety nie zdarzymy dzisiaj... jestesmy zmeczeni bardzo.. jutro start.

TO TYLE ;D A SERWER MOŻE I DZISIAJ ODPALA.. MOZE JUTRO A MOZE ZA TYDZIEN ;D IDE NA DWOR.. SZCZALECZKA ;D

Shiro2 !

Opublikowano

Panie UP zauważyłem że, Pan nabijał specjalnie posty by skopiować ten głupi wierszyk i go tu wkleić, rozumiem każdy może mieć własnę zdanie ale uwierz odbiję się to kiedyś na Tobie.

Łatwo Ci pisać te głupoty co nie.. ?

Ale postaw się na ich miejscu !

Ściągnij sobie pliki serwerowe i pobaw się w budowę serwera

Pliki skażone w 60% w bugi i ty Wielki Mędrcu który swą jakże bezsensowną inteligencją spróbujesz je poprawić zaznacz spróbujesz bo w życiu Ci się nie uda ich poprawić a dlaczego ? bo zamiast się uczyć to robić wolisz Hejtować !

Doceń ich pracę edycja plików/klienta a tym bardziej postawić to na dedyku i zabezpieczyć nie jest łatwą sprawą.

Napisz na PW mogę Ci nawet pomóc znaleźć dobrą serwerownie i grafika, pokażesz to co najbardziej umiesz robić czyli się mądrzyć :)

Wtedy ja będę się śmiał z Ciebie i to prosto w oczy -.-

To nie jest wmawianie !

Oni są pewni że, wystartuje wszystko mają sprawdzone ( Działa ) są gotowi do Startu lecz..

Ludzie bardzo zazdrośni atakują serwer ale nie bójcie się :) Administracja bardzo przypadła mi do gustu i jestem w 100% za nimi.

Prosiłbym o nie zwracanie uwagi na ( hejtów, hejterów : jak kto woli ) bo to jest jak Dolewanie oliwy do ognia :)

Zachowują się jak dzieci ( pewnie nimi są ) im bardziej się droczysz tym gorzej.

Opublikowano

Panie UP zauważyłem że, Pan nabijał specjalnie posty by skopiować ten głupi wierszyk i go tu wkleić, rozumiem każdy może mieć własnę zdanie ale uwierz odbiję się to kiedyś na Tobie.

Łatwo Ci pisać te głupoty co nie.. ?

Ale postaw się na ich miejscu !

Ściągnij sobie pliki serwerowe i pobaw się w budowę serwera

Pliki skażone w 60% w bugi i ty Wielki Mędrcu który swą jakże bezsensowną inteligencją spróbujesz je poprawić zaznacz spróbujesz bo w życiu Ci się nie uda ich poprawić a dlaczego ? bo zamiast się uczyć to robić wolisz Hejtować !

Doceń ich pracę edycja plików/klienta a tym bardziej postawić to na dedyku i zabezpieczyć nie jest łatwą sprawą.

Napisz na PW mogę Ci nawet pomóc znaleźć dobrą serwerownie i grafika, pokażesz to co najbardziej umiesz robić czyli się mądrzyć :)

Wtedy ja będę się śmiał z Ciebie i to prosto w oczy -.-

Kupi mi dobrego dedyka z jakims podowojnym fw i fw zewnetrzym

A zrobie ci pliki serwerowe pod kazdy typ serwera jaki chcesz nawet zalatwie grafika i klienta mastera .. daj mi tylko kase wydatki 3-4 tys . I zrobie lepszy serwer niz polowa tych no skilli z mpc

Opublikowano

Jak mozna byc tak zjebana administracja kurwa , 6 dni juz jest zapowiedz i nie potrafia serva odpalic ? nie ze hejtuje ale to sie kurwa w głowie nie miesci , tydzien czekamy ne server maja tyle czasu a potem nawet strony zrobic nie potrafia ? tsa odpalic ?? TO JEST JAKIS ZART , co do servera rozjebalo mnie to ze ciagle przekladaja jak mozna po tygodniu przelozyc o godzinke a co tam jeszcze 10minut a dobra , server juz nie bd działał idzcie stad temmat zamykam wcale bym sie nie zdziwil

Kurwa typie DDosuja ich rozumiesz? jakby chcieli to by juz dwno odpalili ale nie mogą konkuręcja kurwa to jest Polska !!!

33983.png
Opublikowano

Wez ty idz sie juz udus opona od trucka ..

zewnetrzy fw to syf ? szkoda ze kazdy z najlepszych Polskich serwerow ma takiego fw i to wlasnie on pozwala im stabilnie stac ..

Z tego co widze ten wasz fw to jakis malo wytrzymaly jest ..

Zreszta po twoim serwerze widac jak sie znasz na rzeczy wiec sam twoj ''argument'' o zewnetrzym fw jest niepotrzebny .. doucz sie troszeczke i potem wroc tutaj ?

Okey dziekoweczka

Proszę ciebie wyjdź ty moje dziecko drogie , tobie się nigdy nic nie podoba, przechodzisz jakiś okres ? tygodniówka ? Co ja widzę twój post to ciągle płaczesz.

Co do serwera polecam i czekam , mam nadzieje że dzisiaj poprawnie odbędzie się start.

xD 

Opublikowano

A zrobie ci pliki serwerowe pod kazdy typ serwera jaki chcesz nawet zalatwie grafika i klienta mastera .. daj mi tylko kase wydatki 3-4 tys . I zrobie lepszy serwer niz polowa tych no skilli z mpc

ZzZzzZzzZzz , a potem się obudziłeś.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Panowie dajcie jakiś info, proszę. Nawet jeśli napiszecie, że serwer wystartuje jutro o 20. Tu też czekają ludzie nie tylko EXP-BOTY.

You.

Opublikowano

Nie widzę potrzeby dalszej konwersacji z Tobą, ponieważ najpierw zniżysz mnie do swojego poziomu później pokonasz doświadczeniem.

Opublikowano

Dobra siądźcie sobie wygodnie na tyłku i poczekajcie, a nie spamujecie i licytujecie się o nie wiadomo co.

12305514727105570066.gif

" Nie dyskutuj z debilami, najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a

potem pokona doświadczeniem. "

Opublikowano

Ja pierdole czy wy nie potraficie czekać ? Wasz świat to Metinnnn połowie z tego tematu ślina leci nie jędzą nie piją nie załatwiaja się tylko czatują na ten start ja pierdole... Ogarnijcie dauna. Po 2 druga połowa się gówno zna a wypoiadaja się jakby byli przynajmniej in, mgr, dkt. Informatyki. Przestańcie tu beczeć przed klawiaturą bo to zaczyna być już nudne do czytania.

1656831435.png
Opublikowano

Siema, widze tu zajebisty spam, wrocilem wlasnie z piwka i chcialem sobie pograc, ale serwer nie dziala, moze ktos mi podac aktualna informacje? ; ) Bede dozgonnie wdzieczny i dam lajka ;x

Opublikowano

Ile razy mam się powtarzać...

Administracja zrobiła jeden błąd ! Nie kupiliście pułapek ! Jakbyście je przed maszyną zamontowali to niech tylko gnojek by spróbował maszynę dotknąć jak by mu na nodze pułapka ( sidła) na sarnę lub jelenia jebnęły to by kurwa sferke zajebał z wrażenia takie salto by odwalił.

Ogarnijcie jutro zagracie może :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Siema, widze tu zajebisty spam, wrocilem wlasnie z piwka i chcialem sobie pograc, ale serwer nie dziala, moze ktos mi podac aktualna informacje? ; ) Bede dozgonnie wdzieczny i dam lajka ;x

Więc tak. Serwer off po 5 minutach stania serwera, bo jakieś debile walnęły potężnego ddosa. Nismo wmawia że start dzis, lecz bardzo trudno w to uwierzyć. ;p

nanicz.png

Opublikowano

Proszę o zachowanie spokoju !

Pomyślcie i zastanówcie się..

Dlaczego nie odpisują ?

- Może nie mają czasu ? bo coś ważnego robią w serwerowni ?

Dlaczego nie dają info ?

- Bo nie którzy są tak mało inteligentni że, to skrytykują i i będą mieć temat numer 1 do HEJTOWANIA !

Macie mnie możecie mi cisnąć, krytykować chuje muje dzika Łasica, ja się tym nie będę przejmował :)

Hejt jest dla mnie przegrany ;) jakikolwiek nick w grze zgodny z forum hejtującego i sobie nie pograsz <3

Opublikowano

Panowie nie będziemy was trzymać w niepewności, ataki nieustają non stop przychodzą nam infomacje od ovh o usterkach.

Ratujemy maszynę więc wszystko jest na dobrej drodze.

Nasza maszyna nie spełniła naszych oczekiwań, konkurencja mocno depcze nam po piętach i nawet na chwilę nie daje odpocząć.

W ramach odparcia ataków, zostaliśmy zmuszeni do zaupu dużo ( o niebo lepszej ) maszyny, z fw sprzętowym.

Do tego czasu nasz technik od zabezpieczeń bedzie opracowywał nową strukturę pod zupełnie nową lepszą maszynę.

Bardzo szkoda, że akurat na mnie padło przkazać tę informację. Czekamy na nową maszyne i inowacyjne zagrywki naszych techników.

Musimy zrezygnować z hostowania dedyka na ovh.pl, gdyż po serii emiali z ich strony serwer został zawieszony na minimum 8 godzin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapewniam, że serwer Gry! jest ukończony w 100%, teraz przykładamy się do porządnych zabezpieczeń.

Nie robimy serwera dla pieniędzy tak jak to większość komercyjnych projektów.

Więc przekładamy start na 08.03.2013r, Rozumiem, że większości z was trudno będzie pojąć przez co przechodzimy i nie proszę o wiwaty.

Przez ten czas nasze zabezpieczenia stworzą z maszyny Fortecę. Potrzebujemy po zakupie nowej maszyny kilka dni porządnych testów.

Serwer gry był sprawdzany pod każdym możliwym kontem, lecz zabezpieczeń nie braliśmy pod uwage, aż w takim stopniu.

Konkurencja myśli, że wykruszy nas po pierwszym dniu z tej branży. Oświadczam z tego miejsca, że wszyscy którzy wątpili w ten serwer i wątpią nie mają czego tutaj szukać, lecz osoby, która będą czekały na nas napewno się nie zawiodą.

Wszystkie osoby, które zostaną z nami dostąną dość kosztowny upominek, dotyczy to bez wyjątków każdego.

Pozdrawiam i przepraszamy za problemy.

Team Tuor.pl

P.S Mam nadzieje, że chociarz w minimalnym stopniu postaracie się nas zrozumieć.

Serwer miał wystartować i wystaruje ten fakt jest nie podważalny.

Dużo serwerów po takich przejściach rezygnowało, ale pare się nie poddawało i osiągało swój cel przez to, że gracze nie rezygnowali z czekania na serwer.

Można gdybać, można wciskać ludziom kit, opowiadać bajki, lecz ja nie jestem od tego.

Ja przekazuje wam informacje, które podjęliśmy wspólnie z całym teamem.

Pośpiech jest to pierwszy powód, który sprowadza ludzi do błędów!

Nie chcemy popełnić tego samego błędu z powodu źle przygotowanej maszyny, wiemy w czym był błąd więc teraz pracujemy by wszytko dopracować tak abyście mogli zagościć w dużych ilościach graczy.

Mam nadzieje, że przynajmniej część z was mnie rozumie.

Dobranoc.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...