Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie zyjemy w Polsce tym cudownym kraju w tych czasach gdzie kazdy kazdemu zazdrości i jak by tylko mogli to kosa w plecy. Tak samo jest w tym przypadku atakuja nas dzieci neo którym sprawia to frajde. Robimy co mozemy i napewno się nie poddamy.

skontaktuj się z ovh czy skąd macie dedyka i coś poradzą ;-)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co? o 22 idziesz spać, że nie możesz grać? wali nas to. wystartują wtedy, gdy będą uważać to za słuszne, a Ty na pewno nie będziesz ustalał daty, ani godziny <;

A co cygan będzie zarywał nocke???

80441702658280418033.png

Opublikowano

KURWA LUDZIE PO HUJ MA WAM TEN SERWER ODPALAC JAK MAJĄ PEWNIE PONAD 2 000 000 PAKIETÓW UDOSTĘPNIŁEM WAM MOJEGO VPS DOSTAŁEM 500 000 I MNIE SERWEROWNIA WYJEBAŁA PRZY TAKIM OBCIĄŻENIU POZOSTAJE CZEKAĆ AŻ PO BLOKUJĄ CZĘŚĆ IP OCZYWIŚCIE MASZYN BO WSZYSTKICH ZOMBIEE NIE ZABLOKUJĄ TAK ŻE OGARNĄĆ DUPY I CZEKAĆ POZDRAWIAM CYCU !!

Opublikowano

76014 Zaczarowanie Przedm.(n) Usuwa wszystkie bonusy w jednym z Twoich przedmiotów, po czym dodaje nowe. Przedmiot ze skrzyni poziomów, niezdatny do handlu.

71084 Zaczarowanie Przedmiotu Usuwa wszystkie bonusy z twojego jednego przedmiotu, po czym dodaje nowe - losowe

39028 Zaczarowanie Przedmiotu Usuwa wszystkie bonusy z twojego jednego przedmiotu, po czym dodaje nowe

ConnaS masz to wyciągłem z locale

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

cygana to w gaciach masz, pizdo ;d idź już spać lepiej, bo jutro z rana na szachy nie zdążysz.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jacek przymknij twarz i pokaż swojego krzywego ryja i się pośmiejemy HueHue - kat cygan booo ? ma czarny kolor włosów ? oO czyli każdy kto ma czarny kolor włosów jest cyganem czyli 80% osób które tak na niego wjeżdża też jest cyganami, ELO

Opublikowano

Dzisiaj wystartuję. Obiecuję.

To nie zalezy od ciebie i nie obiecuj jak tego nie spełnisz !@! ruszyć może ruszysz , ale na 10 minut bez FireWalla zewnętrznego

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Prawie 500 osób. Dziękujemy. Nie zawiedziemy Was.

To
nie zalezy od ciebie i nie obiecuj jak tego nie spełnisz !@! ruszyć
może ruszysz , ale na 10 minut bez FireWalla zewnętrznego

Pisałem. Zew. fw to syf.

Opublikowano

DDosy idą z +-200 tyś. komputerów ;)

Pierdolnij się w leb specjalisto ... Nie wiesz co piszesz. Nie masz pojęcia o tej liczbie ,to raz , a po 2 DDOSy ida zz : 1 sprzet - 1 server (konkurencja)

Ludzie zyjemy w Polsce tym cudownym kraju w tych czasach gdzie kazdy kazdemu zazdrości i jak by tylko mogli to kosa w plecy. Tak samo jest w tym przypadku atakuja nas dzieci neo którym sprawia to frajde. Robimy co mozemy i napewno się nie poddamy.

Podstawowy błąd każdego serva, po chuj brac server na 3 miechy , jak za ta kase( 2 miechy ) mozna zatrudnić firmę filtrującą DDOS`y , lub dobrego administratora sieci ... Szczerze? Nie dacie rady dziś wystarować , jeśli wbili się po 5min , to teraz macie tyle na maszynie , że będziecie je filtrowac do rana , jak dobrze pójdzie. Wyłączcie szybko baze i czekajcie ;).
Opublikowano

Dziękujemy za wyrozuimiałośc i za naprawde dorosłe podejście do tego tematu.

To chyba tylko niektórych się tyczy ;p jeszcze raz powodzenia w starcie ;p

Opublikowano

Prawie 500 osób. Dziękujemy. Nie zawiedziemy Was.

Pisałem. Zew. fw to syf.

Napisz do tych pajaców z hostingu, może coś poradzą, pomogą.

You.

Opublikowano

Dziękujemy za wyrozuimiałośc i za naprawde dorosłe podejście do tego tematu.

Rozumiemy konkurencja , ale już 1 tydzień temu pisaliście serwer skończony to mogliście dokupić zewnętrznego firewalla i stronę robić , ale odłożyliście to na później i są takie konsekwencje , ale to nie zmienia faktu , że zagram

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Porażka spodzeiwalem cie calkiem innego startu.. :)

Moze zagram jutro jak dobrze pojdzie ;c

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Każdy normalny serwer startował i startuje w godzinach 12-16 tak aby każdy miał szansę na zagranie bo nie każdy jest pro elo maniaczkiem i nie śpi bo MUSI grać. BEKA.

To że idziesz spać po 22 to twój wybór. Inny ludzie robią co innego w nocy oprócz nawalania na kompie?. Server może niech startnie po 22 no i?.

Po 12 bd to samo nawał ludzi?. Więc nie pier.. smutów że ktoś nie idzie spać o 22 o jest no lifem?. Wiesz co to znaczy wyjść do klubu i wrócić po 5?. Zastanów się co piszesz pierw

Opublikowano

Naprawdę, wróci Vasker i wszystko wróci do normy. Popełniliśmy mały błąd.

A jakieś info o której wróci ? ponieważ nie wiem czy czekać czy iść pograć w cs'a ;)

Opublikowano

Naprawdę, wróci Vasker i wszystko wróci do normy. Popełniliśmy mały błąd.

Firewall OFF :D

Przed chwilą sprawdzałem :) Co wy do chuja zrobiliście ? :)

Opublikowano

Pierdolnij się w leb specjalisto ... Nie wiesz co piszesz. Nie masz pojęcia o tej liczbie ,to raz , a po 2 DDOSy ida zz : 1 sprzet - 1 server (konkurencja)Podstawowy błąd każdego serva, po chuj brac server na 3 miechy , jak za ta kase( 2 miechy ) mozna zatrudnić firmę filtrującą DDOS`y , lub dobrego administratora sieci ... Szczerze? Nie dacie rady dziś wystarować , jeśli wbili się po 5min , to teraz macie tyle na maszynie , że będziecie je filtrowac do rana , jak dobrze pójdzie. Wyłączcie szybko baze i czekajcie ;).

H@H@H@H@H@H@@H

znalazł się pierdolony znawca :D

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

A jakieś info o której wróci ? ponieważ nie wiem czy czekać czy iść pograć w cs'a ;)

Idz graj w Cs`a , ja juz gral :D . Daj na pw ID steam`a to pogramy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...