Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale sie naexpiliscie, a po za tym to tak zawsze jest...... Fajna zapowedz a pozniej ataki i wszystko sie jeb......

xD ale ale

Opublikowano

nie no słabiutki wynik 6 minut... wbiłem 20lvl panowie no przynajmniej dajcie wbić 50,no jak tak moża. ^^

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ludzie, trochę wyrozumiałości. Wystartowaliśmy i tak w przybliżonym terminie, bez bugów. Tylko konkurencja nie śpi i zazdrości nam popularności. Robimy co w naszej mocy, zawsze tak jest.

Opublikowano

Ludzie, trochę wyrozumiałości. Wystartowaliśmy i tak w przybliżonym terminie, bez bugów. Tylko konkurencja nie śpi i zazdrości nam popularności. Robimy co w naszej mocy, zawsze tak jest.

nie, nie zawsze ;> co z tego, że wystartowaliście ? jak po 5 minutach padliście. ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

gra ktos na luncherze? Jak ja wklejam pliki z lunchera do packa i do glownego folderu to niedziala , wyskakuje jakis blad jak chce wlaczyc , jakby czegos brakowalo w tym luncherze . Prosze o pomoc

sygn1.png
Opublikowano

Zróbcie serwer, gdzie na start będzie czekać 1000 osób. Nie chce wam życzyć źle, ale nie przetrwacie nawet 1 minuty.

nanicz.png

Opublikowano

Przeciez admini pisali że maja takie zajebiste zabezpieczenia.

Pacanie pierdolony zabezpiecz sie przed DDoSem... Kur.. twoje teksty mnie powalają już powoli, pograj sobie w plemiona, simsy, tibie, ale wypierdalaj z tego tematu żałosny typie..

Opublikowano

Zróbcie server lub bierzcie przykład z starych czasów xenoxa bo BYŁ zajebisty

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

gra ktos na luncherze? Jak ja wklejam pliki z lunchera do packa i do glownego folderu to niedziala , wyskakuje jakis blad jak chce wlaczyc , jakby czegos brakowalo w tym luncherze . Prosze o pomoc

Brakuje bodajże account w lib. Wejdz w folder lib i zrób cztery pliki. account1.cfg account2.cfg, account3.cfg i account4.cfg. Pliki mają być czyste. Po prostu wchodzisz w notatnik>plik>zapisz jako>-||-.cfg i gotowe.

nanicz.png

Opublikowano

DDOSy można robić 24/7 , bo można robić to programem , nie znudzi się im , aż nie padnie na dłuższy czas. Jeszcze zaraz beda wlamy do MySql i navi :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...