Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

360 zrobiłeś zapowiedź ,a nawet porządku dopilnować nie możesz.

Zamykam bo to nie ma sensu.Wieczny spam i nic więcej.Szkoda gadać

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

360 zrobiłeś zapowiedź ,a nawet porządku dopilnować nie możesz.

Zamykam bo to nie ma sensu.Wieczny spam i nic więcej.Szkoda gadać

zrobil zapowiedz bo myslal ze rusza zgodnie z zapowiedzia.

Ale konkurencja nie daje za wygrana

Opublikowano

wiesz najpierw zabezpieczenia a pozniej start :p ja do was nie mam zalu bo wiedzialem od poczatku juak to sie skonczy po prostu zabezpieczycie bardziej i nawet z ddosami wystartujecie

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

jak macie wystartować o 22 to już lepiej jutro o 12

a co? o 22 idziesz spać, że nie możesz grać? wali nas to. wystartują wtedy, gdy będą uważać to za słuszne, a Ty na pewno nie będziesz ustalał daty, ani godziny <;

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ogarnijcie wkońcu te piepszone reje ! DO chuja...

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Nismo nie chce zapeszać,ale już nie jeden tak gadał, ale potoczyło się, jak się potoczyło. Pamięta ktoś Azathie? Chętnych było tyle co tutaj, a serwer nie wystartował ;P

nanicz.png

Opublikowano

a co? o 22 idziesz spać, że nie możesz grać? wali nas to. wystartują wtedy, gdy będą uważać to za słuszne, a Ty na pewno nie będziesz ustalał daty, ani godziny <;

Dokładnie... Ja tam moge pare nocek poświęcić bo serwer zapowiada się wyjebiście ale z tego co widzimy nawet nie może wystartować.

Opublikowano

112 IP tych co atakują i po problemie :)

DDosy idą z +-200 tyś. komputerów ;)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Ludzie zyjemy w Polsce tym cudownym kraju w tych czasach gdzie kazdy kazdemu zazdrości i jak by tylko mogli to kosa w plecy. Tak samo jest w tym przypadku atakuja nas dzieci neo którym sprawia to frajde. Robimy co mozemy i napewno się nie poddamy.

Opublikowano

Ja powiem tak. Wystartuje albo dzisiaj albo jutro a może za tydzień czy to ma jakieś wielkie znaczenie? Co wy żyć bez tej gry nie potraficie poczekajcie cierpliwie może się nie posracie. A jak nie macie co robić to pobiegajcie sobie dookoła mieszkań może wam przejdzie. Ja pierdole no life...

1656831435.png
Opublikowano

sotoran i Tayxkat

Wy chcecie by startowali w nocy bo jesteście pierdolonymi maniakami i MUSICIE już dzisiaj zagrać bo inaczej popełnicie samobójstwo jak kobieta Koń (banszi)

Każdy normalny serwer startował i startuje w godzinach 12-16 tak aby każdy miał szansę na zagranie bo nie każdy jest pro elo maniaczkiem i nie śpi bo MUSI grać. BEKA.

@ A tak w ogóle to idźcie najlepiej spać i jutro może bedzie serwer online bo jak widzę wy tu gracie dla topki, a nie dla zabawy. A 90% z was to słabiaki, którzy nie dobiją 200lvla i to jest pewne - dobijecie 90lvl i powiecie "rzaaaal wolno eksp leci nie gram tu pff" ^^

photo261314.png

Opublikowano

Ludzie zyjemy w Polsce tym cudownym kraju w tych czasach gdzie kazdy kazdemu zazdrości i jak by tylko mogli to kosa w plecy. Tak samo jest w tym przypadku atakuja nas dzieci neo którym sprawia to frajde. Robimy co mozemy i napewno się nie poddamy.

Wiemy i Was wspieramy ;) Niech no tylko przyjdzie wystartować jakiś inny serwer ;>

You.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...