Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Taki W Polsce I Na Świecie! NationCraft!

Minkrafter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Imię w Realu - Daniel

2. Wiek (Minimum 13 możliwe mniej po ocenie) - 16

3. O sobie: Jestem przyjazny miły i spokojny.

4. Zainteresowania: Gry ^^

5. Doświadczenie z serwerami RP: Średnie
6.Pzysięga NieGrifowania: <Tekst> Ja dannyy1029 uroczyście przysięgam na moją babke prababke ,że nie będę grifował.

7.Imiona w Grze z uwzględnieniem faz:

-Faza Pierwsza- Imie Musi Być Dwu Sylabowe - Ho ti

-Faza Druga- Imię (max. 10 liter) Hotarti

-Faza Trzecia- Imię+Ród lub Imię+Pochodzenie np. Konrad z Augustynów lub Konrad z Rivii : Hotarti z Wysokiego Wzgórza

-Faza Czwarta- Imię i Nazwisko: Hotarti Monuvonce

-Faza Piąta- To Samo Co w Czwartej. : Hotarti Monuvonce

8. Dlaczego Ty Masz Zostać Członkiem Serwera? Bardzo lubie serveru z rozbudowana fabułą i myślę ,że sie przydam

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Zostalo Jedno Miejsce W Fazie 1. Dla Ciekawych Monarcha Bedzie Wyloniony Po przez nastepujace kryteria:

1. Ilosc Zbudowanych Budynkow i Wklad Pracy

2. Turniej Gladiatorow.

Oczywiscie Po Zapisaniu wszytkich na wl Bede Musial Wygeneowac Mape. Pluginy beda zmienialy sie wraz z fazami. Na Poczatku moge wam powiedziec ze bedzie plugin na bostwa oraz wulkany. Reszta zasad itd. bedzie dostepna na serwerze. NP. Jaskiniowiec bedzie mogl uzywac tylko drewna, gravla i ziemi, czyli minejwiecej moze robic narzedzia z drewna i domy z dirta/gravla. Reszta na Serwerze! Planuje Podanie IP ok. 4 dni Po ostatnim zgloszeniu

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

Minkrafter, widzę, że przeczytałeś moją wiadomość na priv. Wypadałoby jednak na nią odpisać, ale mniejsza o to. Nie mogłeś wygenerować mapy przed napisaniem prezentacji? ;p

Opublikowano

Czekamy na ostatniego

Zeby odpisac mialem kilka sekund wiec nie odpisalem. wygenerowanie prehistoryczniej mapy zajmie kilka sekund plus wulkany raszta zostanie zbudowana w trakcie rozgrywki.

2m77rjt.png

Opublikowano

1. Imię w Realu-Wadim

2. Wiek -13 lat

3. O sobie:Cóż jestem zagorzałym fanem piłki noznej ale w swoim czasie grałem dużo w Minecraft więc mam doświadczenie w serwerach tego typu :)

4. Zainteresowania:Jak już powiedziałem futbol i gry :D

5. Doświadczenie z serwerami RP:Wysokie

6.Przysięga NieGrifowania: <Tekst>Ja z imieniem Wadim i imieniem w Minecraft Kejkel przysięgam że nie będę grifował jeśli nie dotrzymam obietnicy to niech na mnie ban spadnie

-Faza Pierwsza- Imie Musi Być Dwu Sylabowe.Ha-Si

-Faza Druga- Imię (max. 10 liter) Lombarumis

-Faza Trzecia- Imię+Ród lub Imię+Pochodzenie np. Konrad z Augustynów lub Konrad z Rivii:Kejkel z zielonej łąki

-Faza Czwarta- Imię i Nazwisko:Luron Usoi

-Faza Piąta- To Samo Co w Czwartej.Luron Usoi

8. Dlaczego Ty Masz Zostać Członkiem Serwa:uważam że ten serwer będzie miał świetlaną w Polsce ale też w Europie dlatego chcę uczestniczyć w tej zabawie

Opublikowano

1. Imię w Realu Aleksandra

2. Wiek (Minimum 13 możliwe mniej po ocenie) 17

3. O sobie: Jestem zdolna do budowania ładnych budynków. Nie buduje skromnie tylko obficie. Jestem ogarnieta jak prawie każda dziewczyna a ponadto lubie grac w minecrafta .

4. Zainteresowania Lubie gry komputerowe, fotografowanie zwierzat, ludzi, pomaganie innych w trudnych sprawach.

5. Doświadczenie z serwerami RP: Doskonałe najczęsciej gram na tego typie serwerów.

6.Pzysięga NieGrifowania: Ja Aleksandra przysiegam, że nie grifuję nikomu budowli ze w zględu na moja reputację.

-Faza Pierwsza- Mana

-Faza Druga- Manaritta

-Faza Trzecia- Manaritta z Rivi

-Faza Czwarta- Manaritta Kaliszowa

-Faza Piąta- .Manatitta Kaliszowa

8. Dlaczego Ty Masz Zostać Członkiem Serwera? Bo ten serwer zapowiada sie zajebiscie!

Opublikowano

assassn ja szukam ludzi ktorzy sa duzo na serwerze. a nie na tablecie. robie wyjateki przyjme jeszcze jednaosobe.wszyscy oprocz assassyna zostali przyjeci. dzis generuje mape. serwer otworze jutro. milego czekania :-D jezeli macie jakiekolwiek propozycje piszcie

nastepna rekrutacja bedzie po ukonczeniu fazy 2.

2m77rjt.png

Opublikowano

1. Imię w Realu : Maciek

2. Wiek (Minimum 13 możliwe mniej po ocenie) : 16

3. O sobie: Jestem miły, ogarnięty, nie griefuję. Lubię budować w minecraft.

4. Zainteresowania: Budowanie w mc, piłka nożna, jazda na rowerze (bardziej ekstremalnie)

5. Doświadczenie z serwerami RP: Dobre

6.Pzysięga NieGrifowania: Przysięgam nie griefować

-Faza Pierwsza- Imie Musi Być Dwu Sylabowe - Duba

-Faza Druga- Imię (max. 10 liter) - Duboslaw

-Faza Trzecia- Imię+Ród lub Imię+Pochodzenie np. Konrad z Augustynów lub Konrad z Rivii - Duboslaw z Rivii lub Doboslaw z Augustynów

-Faza Czwarta- Imię i Nazwisko - Duboslaw Konieczny

-Faza Piąta- To Samo Co w Czwartej. - Duboslaw Konieczny

8. Dlaczego Ty Masz Zostać Członkiem Serwera? : Chciałbym pograć na takim serwerze, poznać nowych ludzi, pobudować trochę, może coś nagrać na YT

Opublikowano

1. Imię w Realu: Maciek

2. Wiek (Minimum 13 możliwe mniej po ocenie): 13

3. O sobie: Jestem ogarniety, zawsze wiem co robie i jestem zoorganizowany

4. Zainteresowania: Sport, gry komputerowe.

5. Doświadczenie z serwerami RP: Srednie, ale bardzo sie wczuwam.

6.Pzysięga NieGrifowania: Ja, Maciek przysiegam na moje konto Minecraft ze nie bede griefowac.

-Faza Pierwsza- Imie Musi Być Dwu Sylabowe : Ba-Ku

-Faza Druga- Imię (max. 10 liter): Bakinn

-Faza Trzecia- Imię+Ród lub Imię+Pochodzenie np. Konrad z Augustynów lub Konrad z Rivii : Backus z Gorajskich

-Faza Czwarta- Imię i Nazwisko: Back Nowak

-Faza Piąta- To Samo Co w Czwartej. : Back Nowak

8. Dlaczego Ty Masz Zostać Członkiem Serwera? Jestem pozadnym graczem i mam nadzieje ze serwer ze mna nabierze fajnej atmosfery.

Jbc. Pisze z angielskiej klawy wiec nie mam polskich liter.

mca.png
Opublikowano

manio i back bedzieie musieli poczekac do fazy 3 . aleksandro zostalas przyjeta :p.

2m77rjt.png

Opublikowano

jezeli serwer wam sie spodoba bedzie mozna dac dotacje na powirkszenie serwera (uttzymanie serwera 10sl mam wliczone w koszty miesieczne) dzieki dotacja bedzie mozna powiekszac sloty a wtedy zabawa bedzie jeszcze lepsza. serw udostepniony bedzie oficjalnie w sobote rano. przez pierwsza godzine po odpalaleniu serwera bedziemy okreslali podzial obowiazkow

2m77rjt.png

Opublikowano

Fajnie ze zostałam przyjeta jezeli chcesz ro podaj mi na pw ip serwera wczesniej to ci coś pomoge przy generowaniu mapki czy coś w tym stylu ;). Moge tez dołożyć co nie co na serwer jezeli będzie taka potrzeba jezeli moge ci pomóc to pisz na pw znam dużo komęd i znam sie na tym type serwerów czyli Rp RPG

odp ;D

A przyokazji moge zbudowac spawn jęzeli szanowny Admin pozwoli :D

Opublikowano

Spawn na takim serwerze... I od razu nasuwa się pytanie, czemu gretka została dodana do WL? To ma być czysty survival, sami mamy sobie budować domy. "Fabuła" w 1 etapie jest taka, że jesteśmy jaskiniowcami. Czy jaskiniowcy mieli jakieś wpizdu duże budynki? A poza tym, polecam plugin Border. Ogranicz mapę tak, żeby miała maksymalnie 3000x3000 kratek. Inaczej będzie po prostu głupio, wszyscy się gdzieś rozbiegną.

Opublikowano

mapa bedzie ograniczona. spawnu jakotakakiego nie bedzie. teren bedzie sie zwiekszal wraz z fazami. przyjelem za ladne i dobre podanie oraz ze fajnie ze na serwie bedzie chociaz jedna dziewczyna.

2m77rjt.png

Opublikowano

Świat Bedzie Zajebisty. Pasmo Górskie Las i Jeziora. Idealne Góry Pod Jaskinie I Tereny Na Ziemianki :D

2m77rjt.png

Opublikowano

1. Imię w Realu : Szymon

2. Wiek : 14 w tym roku

3. O sobie: Jestem Szymon i chodzę do 1 klasy gimbazjum, gram w minecrafta od 2 lat.

4. Zainteresowania : Piłka nożna.

5. Doświadczenie z serwerami RP: Grałem na kilku takich serwerach ale krótko.

6.Pzysięga NieGrifowania: Przyśiegam nie grifować

-Faza Pierwsza- Maka

-Faza Druga- Szymon

-Faza Trzecia- Szymon z Swadianów

-Faza Czwarta- Szymon Swadiański

-Faza Piąta- Szymon Swadiański

8. Dlaczego Ty Masz Zostać Członkiem Serwera?

- Chciałbym zagrać na takim serverze, bo od ostaniego czasu spodobały mi się one.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Troche Za Późno się zorientowałeś ale zapisze cię do fazy 3.

2m77rjt.png

Opublikowano

Mapka Zrobiona. Jeszcze kilka Pluginów i Odpale Dzis Serwa i zaczniemy już grać.

2m77rjt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...