Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 10 kont zrobionych chce ktoś jakieś? Pisac na pw na mpc xD

@down

jakos mi sie nie przypomina bysmy byli na ty? no chyba ze wiesz...

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I po ciula tyle spamujecie misiaczki kutaski.

Okej serwer wystartuje BYĆ MOŻE o 19 więc nie nastawiajcie się, że tak na pewno będzie. Życzę wam wytrwałości noł lajfki moje. <33

A administracji szczęścia w ogarnięciu serwera.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Mam jedno małe pytanie,a mój wczesniejszy post zaraz zginie w spamie. Skąd macie taką reklame ? Słyszałem cos o yt Mamuta, ale mogło mi się przewidzieć ;x

nanicz.png

Opublikowano

dokladnie kolego @UP

Start jeśli się uda, to będzie zajebisty ;]

no w chuj i po 50 osob na spotach xD

Czekamy dawac dawac, GILDIA AroX zaprasza do gry jbc pisac do pana GAMUSA na mpcforum... : >

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Stronę usunęli, bo naprawiają rejestracje. Spokojnie, dzisiaj zagramy.

444 osób na MPCForum + reklama = 1,5k na start.

1,5k Na start czyli następnego dnia po starcie wchodzę na kompa a tu 100 max lvl ;|

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Mam jedno małe pytanie,a mój wczesniejszy post zaraz zginie w spamie. Skąd macie taką reklame ? Słyszałem cos o yt Mamuta, ale mogło mi się przewidzieć ;x

Dzisiaj dojdzie jeszcze moja reklama na YT, kanał macie poniżej - serwer sam w sobie jest dobry, więc reklamuje się sam.

Opublikowano

A mi się podoba ta sygnaturka gamusa :D mogliby ją przerobić na inny nick bo sam osobiście się na tym nie znam :)

pozdrawiam

Opublikowano

Panowie nie będziemy was trzymać w niepewności, ataki nieustają non stop przychodzą nam infomacje od ovh o usterkach.

Ratujemy maszynę więc wszystko jest na dobrej drodze.

Nasza maszyna nie spełniła naszych oczekiwań, konkurencja mocno depcze nam po piętach i nawet na chwilę nie daje odpocząć.

W ramach odparcia ataków, zostaliśmy zmuszeni do zaupu dużo ( o niebo lepszej ) maszyny, z fw sprzętowym.

Do tego czasu nasz technik od zabezpieczeń bedzie opracowywał nową strukturę pod zupełnie nową lepszą maszynę.

Bardzo szkoda, że akurat na mnie padło przkazać tę informację. Czekamy na nową maszyne i inowacyjne zagrywki naszych techników.

Musimy zrezygnować z hostowania dedyka na ovh.pl, gdyż po serii emiali z ich strony serwer został zawieszony na minimum 8 godzin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapewniam, że serwer Gry! jest ukończony w 100%, teraz przykładamy się do porządnych zabezpieczeń.

Nie robimy serwera dla pieniędzy tak jak to większość komercyjnych projektów.

Więc przekładamy start na 08.03.2013r, Rozumiem, że większości z was trudno będzie pojąć przez co przechodzimy i nie proszę o wiwaty.

Przez ten czas nasze zabezpieczenia stworzą z maszyny Fortecę. Potrzebujemy po zakupie nowej maszyny kilka dni porządnych testów.

Serwer gry był sprawdzany pod każdym możliwym kontem, lecz zabezpieczeń nie braliśmy pod uwage, aż w takim stopniu.

Konkurencja myśli, że wykruszy nas po pierwszym dniu z tej branży. Oświadczam z tego miejsca, że wszyscy którzy wątpili w ten serwer i wątpią nie mają czego tutaj szukać, lecz osoby, która będą czekały na nas napewno się nie zawiodą.

Wszystkie osoby, które zostaną z nami dostąną dość kosztowny upominek, dotyczy to bez wyjątków każdego.

Pozdrawiam i przepraszamy za problemy.

Team Tuor.pl

P.S Mam nadzieje, że chociarz w minimalnym stopniu postaracie się nas zrozumieć.

Serwer miał wystartować i wystaruje ten fakt jest nie podważalny.

Dużo serwerów po takich przejściach rezygnowało, ale pare się nie poddawało i osiągało swój cel przez to, że gracze nie rezygnowali z czekania na serwer.

Można gdybać, można wciskać ludziom kit, opowiadać bajki, lecz ja nie jestem od tego.

Ja przekazuje wam informacje, które podjęliśmy wspólnie z całym teamem.

Pośpiech jest to pierwszy powód, który sprowadza ludzi do błędów!

Nie chcemy popełnić tego samego błędu z powodu źle przygotowanej maszyny, wiemy w czym był błąd więc teraz pracujemy by wszytko dopracować tak abyście mogli zagościć w dużych ilościach graczy.

Mam nadzieje, że przynajmniej część z was mnie rozumie.

Dobranoc.

Proszę zapoznać się z lekturą, wyrażać się z należytą kulurą osobistą, oraz w miarę ogarnięte wypowiedzi (don't spam)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobrze ze to ogłosiliscie teraz a nie w np niedziele.

Nie chce mi sie wierzyc w te bajki ze czekacie na technika i musicie czekac. Mogliscie od razu pisac co i jak.

Opublikowano

Szkoda że dopiero 08 marca ale mi tam się nie spieszy na serwer z zapowiedzi zapowiada się naprawdę dobry serwer i mam zamiar na nim grać , nie ma to jak zazdrość i ataki na inne serwery...

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Tak jak juz pisałem wczesniej , teraz widzicie cała Polska. ten kraj się niedługo cały sam zagryzie. Ale do 8 marca napewno poprawi się stran naszyn i zabezpieczen. Przepraszamy

Opublikowano

Gdybyśmy nie byli pewni swoich działań nie dawali byśmy dokładnego terminu.

Serwer jest ukończony i dopięty na ostatni guzik.

Teraz to tylko kwestia porządnej maszyny i dokładnie obmyślanych i przeanalizowanych zabezpieczeń.

Na start każdy dostanie wcale nie mało SM.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

I to tak się skończyło... Warto było wcześniej zainwestować w lepszą maszyne... Konkurencja zrobiła z wami siano i teraz na pewno nie będzie tylu osób

... Osobiście czekam dalej ..

Pozdrawiam.

@EDIT@ OFFTOP

Jak ktoś zna się na obróbce zdjęć proszę o pw.

Opublikowano

I to tak się skończyło... Warto było wcześniej zainwestować w lepszą maszyne... Konkurencja zrobiła z wami siano i teraz na pewno nie będzie tylu osób

... Osobiście czekam dalej ..

Pozdrawiam.

To świadczy tylko o tym, że konkurencja się boji straty graczy. Nowa maszyna nowe możliwości :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, masz rację lecz pracujemy dalej i się nie poddajemy.

dostaniemy 1k sm

a pierścień expa 1.5k

truta 10k ;D pozdrawiam

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...