Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Ty się już tak nie napinaj tylko zajmij się moderowaniem . Doradzam im a nie hejtuje to się uspokój biedne dziecię i lepiej postów pilnuj i warnuj tych co przeklinają .... Bo nikt nikomu źle nie życzy .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tacy wszycy mądrzy, zobaczymy co sę będzie działo z innymi serwerami przy starcie.

Serio? Ostatnie serwy, na których grałem na drugi dzień były włączone, a nie za prawie 3 tygodnie.

Nie zgram, usuwam clienta, zjebaliście sprawę.

Opublikowano

Tacy wszycy mądrzy, zobaczymy co sę będzie działo z innymi serwerami przy starcie.

Cześć kiedy zostaną moje SM dodane które obiecaliście [ wiecie za co] upload clienta nie mam jak z wami pogadać bo ts3 off ciągle

Serio? Ostatnie serwy, na których grałem na drugi dzień były włączone, a nie za prawie 3 tygodnie.

Nie zgram, usuwam clienta, zjebaliście sprawę.

zostań co ci zależy trochę poczekać ?

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

@up Ty się już tak nie napinaj tylko zajmij się moderowaniem . Doradzam im a nie hejtuje to się uspokój biedne dziecię i lepiej postów pilnuj i warnuj tych co przeklinają .... Bo nikt nikomu źle nie życzy .

Moja posada moderatorksa nie powinna cię interesować. Najpierw piszesz posty potem je edytujesz szybko i udajesz świętoszaka. Won do siebie.

Cześć kiedy zostaną moje SM dodane które obiecaliście [ wiecie za co] upload clienta nie mam jak z wami pogadać bo ts3 off ciągle

zostań co ci zależy trochę poczekać ?

Zrobiłeś to co miałeś zrobić i dostaniesz.

P.S Najłatwiej jest pierdolić, hejtować itp.

Kto będzie chciał to poczeka, kto nie to nie trudno. Ale jak ktoś nie będzie czekał to niech wyjdzie z zapowiedzi i nie hejtuje bo tylko pokazuje swój poziom jak legionista.

Pozdrawiam :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jedyne co jest irytujące to, że reklamowaliście się na prawo i lewo, a po pierwszych ddosach padliście.

Nawet nie byliście przygotowani na start.

Opublikowano

Jedyne co jest irytujące to, że reklamowaliście się na prawo i lewo, a po pierwszych ddosach padliście.

Nawet nie byliście przygotowani na start.

Może zrób własny serwer i zobacz jak to jest łatwo pisać trudno zrobić.

Byliśmy przygotowani, lecz maszyna okazała się zbyt słaba by przetrwać FALĘ! ataków.

Nie jeden nie dwa.

Co dosłownie parę minut przychodziły maile z informacją od ovh z usterkami.

Więc jeżeli masz tak pisać to poprsostu wyjdź.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepiej powiedzieć "wyjdź".

Nie byliście przygotowani, bo maszyna była za słaba.

Tyle w temacie.

DALIŚCIE DUPY, BYŁO SIĘ NIE REKLAMOWAĆ. A CO DO CZEGO, WIEKSZOSC GRACZY SIE ZAWIODŁA. ŻENADA

Opublikowano

Może zrób własny serwer i zobacz jak to jest łatwo pisać trudno zrobić.

Byliśmy przygotowani, lecz maszyna okazała się zbyt słaba by przetrwać FALĘ! ataków.

Nie jeden nie dwa.

Co dosłownie parę minut przychodziły maile z informacją od ovh z usterkami.

Więc jeżeli masz tak pisać to poprsostu wyjdź.

360TM po co się wkur***** jak możesz przeczytać co pisze nad waszą sygnaturą ; D

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Na pierścień Expa napewno starczy, co do truty nie będzie jej w IS :).

Każdy wyboru dokona indywidualnie, jeden wyda na PD, a drugi na 2x drop :)

Każdy według własnego widzi mi się :)

Wstawcie droższego PD w is bo to bez sensu każdy z PD nie ferr , że tak powiem

kiedy start ?

kiedy start ?

Za 2 tygodnie z tego co mi mówili ,ale nie wiem czy to prawda

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

hah jak czytam te wasze wypowiedzi to smiac mi sie chce :D atak ddos to atak z kilku miejsc jednoczesnie, ilosc IP wynosi kilka tys.. Wiec nie wiem co wam da te 1 Ip ktore wychwyciliscie :>.

Ps: Wykupywanie Firewalla na Ovh to najwieksza glupota nie bd wam pisal dlaczego :D.

Powodzonka.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

pojebało ich za 2 tyg to wyjda lepsze pewnie serwy

Oni zapracują na to żeby nie wyszły ;p

A tak serio to 2 tygodnie to serio długo i komuś może się znudzić czekanie, ja oczywiście poczekam :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

360 to typowy napinacz a ja przez niego stałem się wrogiem Tuora - i w chwili obecnej mam gdzieś co się z Wami dzieje. Będę się bacznie Wam przyglądał . Do widzenia . ;)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano
moon.@ rozwalił serwer i chciał mi sprzedać Pliki + stronę za 600zł

a ja nie wierzycie to mogę nawet wstawić rozmowę z gg na której później mi groził że jak nie kupie tego od niego to mi spali router

ten typ dużo potrafi a jako dowód położył strone pandory w nie całe 5 min

ja czekam na serwer 2 tyg to nie dużo elo

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

360 to typowy napinacz a ja przez niego stałem się wrogiem Tuora - i w chwili obecnej mam gdzieś co się z Wami dzieje. Będę się bacznie Wam przyglądał . Do widzenia . ;)

Nie typowy napinacz tylko Reklama swojego serwera w innych publiacjach to szczyt chamstwa i bezczelności.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie zwalajcie na maszynę, bo było bardzo dużo serwerów z podobną maszyną które wystartowały bez szwanków, także z dużym zainteresowaniem wśród graczy.

Opublikowano

Z tym serwerem bedzie tak samo jak z Troja.niby mieli pro elo zabezpieczenia “tarcze antyddosowa“ i co

Wszystkie privy uzytkownika @360 sa jednym wielkim niewypałem

Nie polecam !

805491408806070489277.png

Opublikowano

Z tym serwerem bedzie tak samo jak z Troja.niby mieli pro elo zabezpieczenia “tarcze antyddosowa“ i co ?

Serwery uzytkownika @360 sa niewypałem .

Troja padła zupełnie z innego powodu niż ataki. Ale takim osobom jak ty nie przetłumaczysz :)

Nie będę się zagłębiał bo to nie jest na to miejsce, więc ja się nie kłucę i kończę temat.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Troja padła zupełnie z innego powodu niż ataki. Ale takim osobom jak ty nie przetłumaczysz :)

Nie będę się zagłębiał bo to nie jest na to miejsce, więc ja się nie kłucę i kończę temat.

Ano tak burza była w Niemczech,a jeżeli udało się zalogować na serwer (Po 30minutach) to do handlarki jechało się kolejne 30min po poty.

Kolego sam siebie oszukujesz i zamydlasz ludziom oczy.

@Topic

Prezentacja epicka,a serwer gorzej niż dno.

Jeden z administracji napisał tutaj "Musimy odbić się od dna" ,ale ja wiem,że tym razem będzie temperatura na minusie i silne wiatry :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Czekałem na serwer długo a wraz z nim 20 moich znajomych z innego serwera mieliśmy grać w Tuorze na stałe, lecz teraz na pewno tu nie zagramy !

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Szczerze to powinieneś dostać już kilka warnów z tego co obliczyłem.

Nie dość że spamujesz to jeszcze sie napinasz. Jeżeli taki będziesz miał podejście do sprawy że ktos coś się zapyta a Ty od razu na niego zaczynasz pluć to się lepiej zastanów. Administrator serwera czy tam 'gm ' technik nie wiem kim jesteś powinien być strasznie wyluzowny a typowej 'hejty' powinien mieć na nie wyjebane jak dzieci na policje...

Taa pewnie Husajn atakował z jednej maszyny... ;///

Nic panowie ja też się troszke zawiodłem ale dokładnie was rozumiem i doceniam że w ogóle macie siłe jeszcze do tych za przeproszeniem :bezmózgów; przemawiać w jakikolwiek sposób ja już bym nie miał siły.

Serwer się prezentuje póki co najlepiej z tych ' najbliżej zapowiedzianych ' Tak więc nie spierdolcie tego drugiego staartu chociaż pewnie i tak coś nie wypali ale wtedy będzie ' do trzech razy sztuka'. Każdy hehehhejter w temacie pierdoli jaki to on jest kozak i hejci że serwer dno, żenada itp. To nie jest ich wina po prostu możliwe że się nie spodziewali takiej ilości ataków ze strony konkurencji bo to nie tylko jeden serwer atakuje a w chuj więcej. Antisy chuje muje dzikie węże i ktoś tam jeszcze.

Proponuje droga administracjo do czasu startu serwera spokojnie postawić na nogi forum oraz serwer głosowy team speak bo bardzo to ułatwi a wręcz zachęci nas do dalszego czekania na serwer i udowodnicie w ten sposób że nie olewacie doszczętnie sprawy.

Nie jeden ma za dużo w gębie a chuja potrafi najlepiej jest pierdolić słowami a nic nie robić to jest zasrany jebany urok hejterów.

Każdy też mysli że ma nie wiadomo jakie zajebiste pojęcie o zabezpieczeniach a nie którzy nie mają w ogóle o tym zielonego pojęcia.

Skończcie hejcić i zakończcie tą jebaną żenadę. 'Hejty są na poziomie podstawówki'.

Ja osobiście nie jestem uzależniony jeszcze od metina, ale sama zapowiedź na początku mnie uzależniła że kurwa nawaet nie wiem w jaki sposób ;D

a więc ja spokojnie odczekam te dwa tygodnie i zaczne spokojnie grać nie ważne czy odejdzie 200 osób przecież gdy użytkownicy, gracze, administracja i wszyscy ustawią sobie sygnaturki - to już jest większe zachęcenie do grania bo pomyślcie 300 osób ustawia sobie sygnaturki i każdy kto przegląda patrzy oo '' tuor zapraszamy''.. i wchodzi do prezentacji. Kolejna rzecz, jeżeli będą gameplaye, letsplaye, jakieś odcinki czy cuś to kolejna rzecz do reklamowania to się bardzo przydaje. Stwórzcie kanał na youtube administracjo i działajcie coś !.

Z tego co wiem nowa maszyna wam przyjdzie za jakiś czas czyli macie czas na przemyślenie owej sytuacji oraz na stworzenie forum ts'a i atmosfery by nas bardziej zachęcić!!!!!!!

tak wiem, nie pisałem estetycznie ale nie będę tego kolorowal, jeżeli ktos zechce to to przeczyta jeżeli ktoś nie chce to niech to oleje.

Pisałem na pilocie pozdrawiam TheGreatLee

Powodzenia przy pracy team TUOR życzę.... :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...