Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem po co te zbędne komentarze, jeżeli strona jest wyłączona to znaczy, że jest taka potrzeba.

Proszę cierpliwie czekać.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja clienta sciagałem 6 minut nawet szluga nie zdarzylem wypalic a juz byl sciagniety takze nie wiem jak sie ma neta 512 albo 3 to tak jest

Opublikowano

Czekam na info "przepraszamy ale serwer nie wystartuje"

Twój nie dorobiony ryj nie wystartuje żegnam : D

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

A ja mam takie pytanie co do serwera jeśli biolog jest potem co 1h a niweluje ten czas eliksir to czy będzie on w jakiś sposób dostępny w grze czy tylko is(widział ktoś za ile i w jakiej ilości tam jest)?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

"SZIT" to ty masz na imię : >

Hehe kozaczek :)

Może w waraszawie się spotkamy któregoś dnia cweliku ? :)

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

No to co o 18 będzie info że serwer wystartuje jutro xD

Słuchaj ziomuś, jak masz głupie pierdolić to już może wyjdź hmm ? Po chuj tu w takim razie siedzisz ? Tacy jak ty to największe ścierwa, sami gówno potrafią i gówno zrobią ale do hejtu to są zawsze pierwsi w kolejce. Jebane pasożyty i Judasze.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

30 min do startu i nic niema.

A co ma być? :)

Robią cały czas, Nismo ma taką zamułe na gg ze odpisuje po 30minutach bo jest caly czas zajety robia wszystko bysmy wystartowali z pełną petardą tak wiec trzymac kciuki i 18:00 NAPIERDALAMY! :D

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Jeżeli serwer nie wypali(odpukać) to zapraszam na prawdopodobnie najlepszy serwer metina www.mylazysundays.com

Za Reklamę Innego Servera Jest Ban Koleżko.

Niektóre Dzieci Widze Ku rva Bez Metina Żyć nie mogą No live jebane ......

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

tyle ludzi czeka, a znów się okaże, ze to kolejny niewypał. teraz co serwer to gorsze dno.. szkoda, że tak się dzieje ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Słuchaj ziomuś, jak masz głupie pierdolić to już może wyjdź hmm ? Po chuj tu w takim razie siedzisz ? Tacy jak ty to największe ścierwa, sami gówno potrafią i gówno zrobią ale do hejtu to są zawsze pierwsi w kolejce. Jebane pasożyty i Judasze.

dobre :D

Za Reklamę Innego Servera Jest Ban Koleżko.

Niektóre Dzieci Widze Ku rva Bez Metina Żyć nie mogą No live jebane ......

JAKI DOWN ! jak to jest ten sam serv :D hahaha

Opublikowano

Najlepiej absy dać 13 lub 15, statystyki 10 i 12 a silny na ludzi 8 albo 10 a najlepiej to tylko 10. Mam nadzieje że na kryta wchodzi 10 :).

W końcu to easy/medium a nie medium :P.

Opublikowano

@up ty nie wystartujesz..!!

Podajcie strone główną servera:)

Strone ? HAHAHAHHA strona jest robiona od 3 dni i nadal niema.

Opublikowano

Da ktoś linka do clienta na PW bo mi strona nie działa. Prawdopodobnie nnym też ale ktoś może ma w histroij. Linki na PW z góry dzięki i lecą liki za chęci. (10 Lików MAX)

Opublikowano

oj uraziłem gimbuska ? nie żałuję a to co napisałem to prawda bo Ci wasi "bogowie" nie dają wam żadnego znaku życia

i jeśli masz pisać takie głupoty to na dwór idź się przewietrzyć bo za dużo przy kompie siedzisz (pewnie no life 24/7)

gówno zrobić to ty możesz pracujesz na życie nie ... siedzisz na utrzymaniu rodziców i jak wsza żyjesz ich kasą

PS. po 1 to nie był hejt tylko napisałem to co prawie każdy tylko inaczej inni piszą "serwer nie będzie" i co z tym można się zgodzić w 99% bo gdy serwer miał wystartować to all by było strona, ts i każdy czekałby tylko na start a tu nie ma ani strony, ani ts

Opublikowano

16 minut do startu,rzadko serwer startuje bez opóźnienia,do tego już się przyzwyczaiłem.

Administracja musi naprawdę być dobra,żeby serwer wystartował na czas.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...