Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok. xD ale oni ta przenosza juz chyba trzeci raz

Niech przenoszą i 10 razy, ważne żeby śmigało wszystko..

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie... 0o

Cierpliwi będziecie to się opłaci...

Ja tam czekam bez wzgledu na to czy start bedzie 18/19 czy 23 ;)

Opublikowano

Spokojnie... 0o

Cierpliwi będziecie to się opłaci...

Ja tam czekam bez wzgledu na to czy start bedzie 18/19 czy 23 ;)

tak samo. nawet start o 1 rano moze byc ;)

Reflink ;)

Opublikowano

startuje ten szit ? o której strona będzie działać ?

"SZIT" to ty masz na imię : >

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

dziala komus ten luncher? tzn chodzi mi o to czy jak wkleicie go do jakiegos klienta to normlanie wam sie wyswietla okienko logowania do gry?Bo mi niedziala

sygn1.png
Opublikowano

No pech :( Tylko, że trochę ludzi czeka i się nie zawiodą.

Będą musieli się zawieść bez FireWall zewnętrznego oraz strona główna [pełna luk] serwer ma małe szanse utrzymać na plecach konkurencję.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

eh chcialem sobie teraz pobrac ale sie nie da co chwile perdkosc pobierania spada do smieszych 100 kb przy necie 3 mb

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Ja mysle ze raczej serwera nie bedzie i to bedzie kolejne rozczarowanie bo zawsze jest pieknie ladnie na prezentacji a jesli dochodzi co do czego to dupa z bita

Opublikowano

Będą musieli się zawieść bez FireWall zewnętrznego oraz strona główna [pełna luk] serwer ma małe szanse utrzymać na plecach konkurencję.

Zewnętrzny firewall to największy syf jaki może być a strona luk nie ma. Kolejny z serii nie wiem, ale się wypowiem.

Opublikowano

eh chcialem sobie teraz pobrac ale sie nie da co chwile perdkosc pobierania spada do smieszych 100 kb przy necie 3 mb

Moim marzeniem było osiągnąć taki transfer pobierając clienta z ICH źródła. Nie jest źle xD

You.

Opublikowano

A BEDZIE DZIALAL IS OD RAZU ?? BO MAM 100 ZL I NIE MAM CO Z NIMI ZROBIC TO KUPIE COS Z IS

Opublikowano

Creez to co ty tu jeszcze kur... robisz? ?? ? wyjdz? lub sam powiedz ze czekasz na jakies info

Czekam na info "przepraszamy ale serwer nie wystartuje"

Opublikowano

Moim marzeniem było osiągnąć taki transfer pobierając clienta z ICH źródła. Nie jest źle xD

nie ma tyle czasu zeby czekac :p

KentTaczDys aka Hejter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...