Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostaniemy 1k sm

a pierścień expa 1.5k

truta 10k ;D pozdrawiam

Oby nie było tak jak piszesz ;) Bo jak zwykle informacje wyssane z palca. Może zamiast sm zwiększy PD albo cuuś..

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dostaniemy 1k sm

a pierścień expa 1.5k

truta 10k ;D pozdrawiam

Na pierścień Expa napewno starczy, co do truty nie będzie jej w IS :).

Oby nie było tak jak piszesz ;) Bo jak zwykle informacje wyssane z palca. Może zamiast sm zwiększy PD albo cuuś..

Każdy wyboru dokona indywidualnie, jeden wyda na PD, a drugi na 2x drop :)

Każdy według własnego widzi mi się :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja nie mam problemu z tym żeby poczekać ale myślałam że zabiję jakoś szybko nudę.

Ale jednak powinniście się przygotować na takie mocne ataki skoro planowaliście start tak dobrego serwera, na którym liczba graczy miała wynosić ponad tysiąc.

Nie od dziś wiadomo że zawiść i zwyczajne chamstwo nie pozwala wystartować ponad połowie fajnych serwerów gdzie nawet nie ma 500 graczy, moim zdaniem atakujący hejterzy poniekąd osiągnęli swój cel bo pewnie jutro pojawi się fala komentarzy typu "nie gram, nie chce mi się czekać, noob lol wtf" ;)

Pozostaje nam czekać i mieć nadzieję że serwer wystartuje tak czy siak ;)

58815786.jpg

Opublikowano

Wstyd mi za kolegę gdyż informowałem go jakie są relacje między Revoirem a Tuorem.

Jedynie pozostaje mi przeprosić za niego i obiecać ,że się to nie powtórzy chłopaki.

Jbc. ja chętnie pomogę tylko mówcie co jest do zrobienia.

Opublikowano

Hajda nie musisz za mnie przepraszać bo każdemu z ich teamu wysłałem prywatną wiadomość z przeprosinami za moje lekko niekulturalne zachowanie . Życze wam szybkiego powrotu na scene .

bez gif.

Opublikowano

Szkoda tylko że na start trzeba czekać 2 tygodnie ..;/

@offtop

Jak zmienić tekst "W" obrazku który jest na dysku ?

Opublikowano

trochę się w głowie nie mieści,że przez osoby które myślą tylko o sobie straciliśmy szanse zagrania dziś na tym serwerze

revoir ścierwo zostało to udowodnione dzisiaj jak im zależy na kasie graczy

Opublikowano

Za dwa tygodnie legion startuje ktory niedosc ze jest lepiej zrobiony to sie lepiej zapowiada ..

Chwaliliscie sie na tsie jaki to ten serwer nie bedzie dobry a wyszlo tak ze sie wyje .. na plecy i udajecie zolwia :)

Tak jak pisalem 10 stron wczesniej . . . Idzcie sie troche douczyc i potem bierzcie sie za serwery .

Opublikowano

Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem ;d Wynieście wnioski i do przodu.

Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na serwer.

Opublikowano

To świadczy tylko o tym, że konkurencja się boji straty graczy. Nowa maszyna nowe możliwości :)

Co Ci po maszynie jak konkurenci zrobili co mieli zrobić i graczy u siebie zatrzymali?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

revoir ścierwo zostało to udowodnione dzisiaj jak im zależy na kasie graczy

zalezy na kasie graczy ? serwer jeszcze nie wystartował a Ty juz o pieniadzach ? boze co metin robi z ludzmi takimi jak Ty.

Co Ci po maszynie jak konkurenci zrobili co mieli zrobić i graczy u siebie zatrzymali?

Tuor jeszcze nie powiedział ostatniego słowa ;) zobaczysz jak się odbije :)

bez gif.

Opublikowano

Skoro jeszcze nie wystartował, i będą SM-ZAGRAM..

Kocham takie serwery . <3

Aczkolwiek, wyczuwam ProBoszcz'a w Team -.-

No nic, powodzenia..

Macie już 1 gracza na + .

Pozdrawiam . :)

sygnatura.png

Opublikowano

No to czekamy do piatku i gramy, mam nadzieje ze dacie rade... :D A da rade na ten tydzien ts-a odpalic?

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

No szkoda , ze nie wystartował tak ładnie się zapowiadał za 2 tygodnie ja już nie wbije : ) Bo 1 marca rusza the best private <3 server

@Topic

Czemu nie mogliście kupic od razu zabezpieczeń ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Start tak jak juz wczesniej było napisane 8.03.2013 . Musimy odeprzeć ataki konkurencji

Pojebało ??,Pozdro ilu graczy bd. 8 to ja już nie mam feri japier****

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Start tak jak juz wczesniej było napisane 8.03.2013 . Musimy odeprzeć ataki konkurencji

Myślisz że takie przesunięcie w czymś pomoże? Odpowiedź jest prosta w tym czasie startuje także inny serwer podobny i jak wystartuje bez bugów i normalnie to stracicie większość osób : ]

Opublikowano

Również myślałem że sobie pogram na weekend , no ale jak chcecie ale bądźcie pewni że tego 3 marca , nie będzie w prezentacji 500 osób, tylko maks 50.

joł

xD 

Opublikowano

Nie życzę Wam źle ale konkret maszyna to pierwsza sprawa, coś za minimum 600 zł żeby po dosach się aż tak maszyna nie zwieszała, baza nie zapychała , wiadomo o co chodzi .
A tak szczerze, to jak hacker będzie chciał wam puścić dosa lub ddosa to to będzie taki strzał, że najlepszy serwer tego nie wytrzyma .
Zależy jak bardzo będą Was nienawidzić .
Powodzenia :)

PS. Zapytajcie się kogoś kto zna się na zabezpieczeniach czy Wam pomoże a nie zatrudniacie do takiej roboty technika ;)
PS2. I do tego dochodzą jeszcze pingi a do tego lagi, jak sie wybronicie chwała Wam za to, ale pierwszy miesiąc może być ciężki .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...