Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jackass, dijejka się kjęci? och, damnnn c:

Co z 4um? kiedy będzie dostępne ? ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

kat szkoda mi cię robisz z siebie debila i właśnie na ts pokazałeś kim naprawde jesteś :)

Pozdrawiam

Podałem ip aby wszedł tylko kat ,dałem mutacje na kanał bo na wzajem się przekrzykiwali i Nie obsrałem się tylko chciałem posłuchać kat'a o co tak mu naprawde chodzi :)

Ty kur*a frajerz* pierdolo** mówisz na kat'a cygan ? pokaż swoje zdjęcie... każdy potrafi oceniać tego kto się nie boi siebie pokazać... pokażcie swoje ryjki też się pośmiejemy chętnie ;)

A no i od nas z gildii każdy potrafi wymówić R ... lekcje w przedszkolu opuszczałeś czy z lekcji u logopedy uciekałeś ?

ps. co nowy serw startuje to piszesz jaki on jest zajebisty jaki będzie a gdy już padnie to nie masz nic do powiedzenia ... myślisz, że tak się podliżesz ? - mylisz się

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Już to widze beda takie ddosy na serwer że cały czas cofki i serwer bedzie max tydzien.

To ty tak widzisz, my to widzimy inaczej i to troszke pierdolimy jak ty to widzisz, heh. :D Idz hejtowac gdzie indziej bo juz pierdolisz to samo ciagle

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

To ty tak widzisz, my to widzimy inaczej i to troszke pierdolimy jak ty to widzisz, heh. :D Idz hejtowac gdzie indziej bo juz pierdolisz to samo ciagle

Zakład że tak będzie ?!

Opublikowano

Jak 4 godziny przed startem serwer pada to jestem ciekaw jak wytrzymaja start .. wezcie napiszcie do serwerowni zakupcie zewnetrzenego firewalla i dopiero proboje startowac .

Opublikowano

Ty kur*a frajerz* pierdolo** mówisz na kat'a cygan ? pokaż swoje zdjęcie... każdy potrafi oceniać tego kto się nie boi siebie pokazać... pokażcie swoje ryjki też się pośmiejemy chętnie ;)

A no i od nas z gildii każdy potrafi wymówić R ... lekcje w przedszkolu opuszczałeś czy z lekcji u logopedy uciekałeś ?

ps. co nowy serw startuje to piszesz jaki on jest zajebisty jaki będzie a gdy już padnie to nie masz nic do powiedzenia ... myślisz, że tak się podliżesz ? - mylisz się

Każdy może zmieniać serwery z tego co widziałem to też piszesz w róznych tematach ze fearless zawita :)

80441702658280418033.png

Opublikowano

Jak 4 godziny przed startem serwer pada to jestem ciekaw jak wytrzymaja start .. wezcie napiszcie do serwerowni zakupcie zewnetrzenego firewalla i dopiero proboje startowac .

Nie wiem ale się wypowiem. Nie wgraliśmy dzisiaj zabezpieczeń a kupno takiego firewalla to jedynie pogorszenie sprawy 8S

Opublikowano

Każdy może zmieniać serwery z tego co widziałem to też piszesz w róznych tematach ze fearless zawita :)

No tylko piszę 1 post nie 20 ;o a to jest różnica .. =)

ps. jeżeli kogoś zapraszasz na ts'a a potem boisz się rozmawiać to po co zapraszasz? ;)

nom widac Dzieci juz ze szkoly wrucily ;(

wrUciły ? SPOKO

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

nom widac Dzieci juz ze szkoly wrucily ;(

No widać że ze szkoły wróciłeś albo jeszcze masz ferie, co do serwera bądźmy dobrej myśli ;)

sygnatura.png

Opublikowano

znajdz mi 20 postów gdzie tak pisałem :) jak nie jesteś pewien to po co pier*olisz. Mocny jesteś jak z całą fearless wbijasz .

Pisz na PW a nie w temacie

80441702658280418033.png

Opublikowano

Pozdrawiam roztropności i życze miłego przywitania się z blokadą mazyny na ovh o ip 213.186.33.13 :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pozdrawiam roztropności i życze miłego przywitania się z blokadą mazyny na ovh o ip 213.186.33.13 :)

no nie gadaj , że odchodzisz !!

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...