Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona mi strasznie muli, ale działa.

IS do startu bd?

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce byc natretny ale mysle ze administracja

bedzie wchodzic cco jakies czas na server.

I wyrazi nim zainteresowanie.

A nie jak na innych admina nie ma ponad rok.

Ale i tak zagram !

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Strona mi strasznie muli, ale działa.

IS do startu bd?

widocznie bardzo dużo osób próbuje wejść na stone, zresztą patrz jest piątek dużo osób jest w szkole a i tak ten temat jest odwiedzany przez 137 osób ;)

albo ktoś inteligentny dossuje strone.

Opublikowano

Nie wiem czemu gadacie że będzie źle. TS nie był zabezpieczony to pada jak szma...

Co do administracji to jest dobra - NISMO na każdym serwerze przesiadywał sporo czasu pomagał/banował itd.

Co do SM i IS. Może jakieś skromne wynagrodzenie dla osób które reklamują serwer i założą konta przed startem : ] ?

Opublikowano

ts nie dziala. multiupload ciagnie na poczatku tylko full po 5 min spada do 100kb/s

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

PORADNIK SZYBKIEGO POBIERANIA PLIKÓW Z MULTIUPLOAD -- by per riv.

Aby pobrać klienta wchodzimy na multiupload, którymś z tych linków:

http://www.multiupload.nl/U62VUO0RRI lub http://www.multiupload.nl/E6GX890X4F
I klikamy PIERWSZĄ propozycję: bljpem.jpg

i tym to sposobem pobierasz FULL speed.

PS. właśnie renderuję intro serwera, później na YT pojawi się GamePlay!

post bez sensu 1 minute te,mu własnie to wstawiłem i obojętnie który wybiorą ; ) no i moje linki

Nie wiem czemu gadacie że będzie źle. TS nie był zabezpieczony to pada jak szma...

Co do administracji to jest dobra - NISMO na każdym serwerze przesiadywał sporo czasu pomagał/banował itd.

Co do SM i IS. Może jakieś skromne wynagrodzenie dla osób które reklamują serwer i założą konta przed startem : ] ?

Ja uploadowałem godzinami client i reklamowałem po forach paru nic z tego nie mam ; ( jeszcze

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Nie całe 6 godzin do startu a tak naprawde niema nic. Nie widzę nawet cienia szansy że start będzie o 18. Niema forum, to co na ts sie dzieje to porazka, o stronie nie wspomne.

Opublikowano

tak bardzo potrzebne jest wam do startu forum?

lepiej już pospamować tam na forum niż tutaj!

@mam problem ://

chce się wylogować na stronie a się nie da, wyskakuje mi znaczek '' wylogowałeś się i ta fajka zielona '' ale dalej jestem na tym koncie co jest? ;/

Opublikowano

Sracie się tak o forum i ts, co jest ważniejsze dla was? No własnie, serwer. Więc pozwólcie Administracji wszystko dopiąć na ostatni guzik a nie zwracacie glowe bzdetami, sam chciałbym żeby ts teraz działał, lecz jednak wole pograć juz o tej 18... wiec wytrzymajcie, wszystko bedzie działać w swoim czasie...

@up

Od nowa przegladarke wlacz moze. :>

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

tak bardzo potrzebne jest wam do startu forum?

Szybciej jest zgłosić błędy/problemy na forum serwerowym bo nie dostaniesz % niż tutaj : ]

Dodatkowo tam możesz napisać Prezentacje gildii itd.

Opublikowano

Szybciej jest zgłosić błędy/problemy na forum serwerowym bo nie dostaniesz % niż tutaj : ]

Dodatkowo tam możesz napisać Prezentacje gildii itd.

to co pierw maja wlaczyc forum? a dzien pozniej dopiero gre? ^^ jak wolisz?

Opublikowano

ja pier.... też lamentujecie.

włączenie forum to kwestia 15 minut, uzupełnienie działów maksymalnie 10 minut, tematy już uzytkownicy zrobią..

strona max 30/40 minut jest gotowa, rejestracja też jest, tylko licznik usunąc i dodać ten z serwera, fanpage tego wcześniejszego serwera usunać.

i do 18 przecież mają czasu w sumie około 5 godzin, to spokojnie jeszcze można wszystko zrobić.

a pomyśl sobie to jeszcze że nie jest przecież tylko jedna osoba w teamie tylko jest ich z 6..

to każdy od czegoś przecież jest nie ma ich na ts'ie to widocznie pracuja...

proste -,-

@ możecie warnować, pierdoli mnie to.

Opublikowano

Tak wolę , żeby lepiej włączyli forum i ts3 niż mam się użerać z dziećmi na BO itp...

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Ja bym wolał pograć, niż głupie forum gdzie tylko spamować potraficie.

PS:Nismo wrócił no , nismo teraz działaj od cb teraz zależy start itd.

d5729df0516e7.png

Opublikowano

Hello im back. Board is installing now.

Już
ddosją Tsa, wywala co chwilkę coś czuję słabe zabezpieczenia wszedł
Daniel Nellyz z Antissy, i bach nie ma Ts3 ogarnijcie to.

Nellyz Aka Daniel atakuję ts, NISMO ZABEZPIECZ TS DOBRZĘ CI RADZĘ NELLYZ STRASZY ŻE SERWER NIE WSYTARTUJE . :)

Napiszę nieskromnie, może mi pałę opierdolić :unsure:

NO SHIT SHERLOCK! Ludzie nie czytają postów administracji, bo mają na nie wyjebane, wolą napisać "dlaczego ts nie działa, zaraz sie popuaczeł".

PS. Szczerze mówiąc? Pomagałem NISMO praktycznie przy każdym jego serwerze, próbując go rozreklamować, i chuja z tego miałem, a Wy bezinteresownie nic nie zrobicie. ;x

To się okaże ;)

Opublikowano

I tak będziemy się użerac z dziecmi na bo :) na 100% , już sb to wyobrażam wbijam na wolnego spota jino za 5minut wlatuje 5 ludzi i mówi "wypad albo ban" i ksują... :D

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Server bedzie na 100%

Zajebisty !

Nie moge sie doczekac !

A z dropem stalki , to RedLas tak ?

@Edit

Dzieci na 100% Beda ksuc.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

I tak będziemy się użerac z dziecmi na bo :) na 100% , już sb to wyobrażam wbijam na wolnego spota jino za 5minut wlatuje 5 ludzi i mówi "wypad albo ban" i ksują... :D

Niech regulamin przeczytają, tak to mi mogą... Co do expa na BO to wątpię - Biologa masz u NPC. Zamiast siedzieć na BO to lepiej iść do V1/V2.

Server bedzie na 100%

Zajebisty !

Nie moge sie doczekac !

A z dropem stalki , to RedLas tak ?

Red Las, szkaty bossów jak zawsze :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...