Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak będziemy się użerac z dziecmi na bo :) na 100% , już sb to wyobrażam wbijam na wolnego spota jino za 5minut wlatuje 5 ludzi i mówi "wypad albo ban" i ksują... :D

dokładnie o to mi chodziło ; )

Jeszcze nie było restartu po becie?

po jakiej becie to tylko administracja

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech regulamin przeczytają, tak to mi mogą... Co do expa na BO to wątpię - Biologa masz u NPC. Zamiast siedzieć na BO to lepiej iść do V1/V2.

Red Las, szkaty bossów jak zawsze :f

dokładnie wiele razy przyjemniejszy exp ; D

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

CreeZ Bo to strona Itanos.pl, tylko wkupili wszystko poprawią spokojnie. :)

Strona jest Tuora ;>

NO SHIT SHERLOCK! Ludzie nie czytają postów administracji, bo mają na nie wyjebane, wolą napisać "dlaczego ts nie działa, zaraz sie popuaczeł".

PS. Szczerze mówiąc? Pomagałem NISMO praktycznie przy każdym jego serwerze, próbując go rozreklamować, i chuja z tego miałem, a Wy bezinteresownie nic nie zrobicie. ;x

W dzisiejszych czasach nikt niczego nie zrobi bezinteresownie ;x

Reklamy są przede wszystkim dla graczy bo to od nas zależy w jakim gornie chcemy grać wielkim czy mniejszym.

Szanuję każdego co zamieszcza sobie sygnaturkę i promuje obojetnie jaki serwer to jest wyłapywane uwierzcie i są później z tego same +.

Opublikowano

Na jakim krolestwie gramy ?

- Jinno ?

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Jeszcze nie było restartu po becie?

Zajeżdża shainem ;p

Storna jest od Administracji Shainu do której ma dostępn Team Tuora gdyż stał się jej właścicielem.

To nie serwer Shain uwierz mi :>

Opublikowano

Ludzie przygotujcie się na to że serwer może mieć dzisiaj problemy po starcie, nie płakać potem w temacie jaki ten serwer jest do dupy, nie ich wina że konkurencja będzie atakować.

A jeżeli ktoś będzie spamował potem w temacie to proszę, zrób serwer i wystartuj bez najmniejszych problemów.

sygnatura.png

Opublikowano

Na jakim krolestwie gramy ?

- Jinno ?

Graj gdzie chcesz, przez takich jak Ty zamykają Publikacje ze względu na spam _-_

Easy stary,napisałeś w tym temacie z 20 postów,daj i jemu pospamować :D

Jeszcze pare godzinek do całonocnego nakurwiania ^^

Napisałem fakt, on spamuje :F
Opublikowano

Wiecie co mialem isc dzisiaj na trening ale chyba zrezygnuje bo taki zaje*** serwerek startuje a ja nie moge przeoczyc startu.Bo to poczatki sa najprzyjemniejsze ;]

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Graj gdzie chcesz, przez takich jak Ty zamykają Publikacje ze względu na spam _-_

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Spamował? No nie wiem, swoimi postami wnosił coś do tematu, nie pisał bezsensownych...

sygnatura.png

Opublikowano

Ataki będą, tutaj nie ma naprawdę czego ukrywać. Przynajmniej ja jestem spokojny o grę, wierzę, że bugów nie będzie. Nawet jeśli to małe.

Opublikowano

Jezeli myslicie ze faktycznie wygracie samsunga galaxy za top1 to sie mylicie.Poniewaz topka gra w kilka osob na 1 koncie przez 24/7.Do dyspozycji full is ;]

Jeżeli ktoś ma zamiar grać tylko żeby wygrać tego Samsunga to powodzenia. Większość z nas pewnie gra dla zabawy i zbicia czasu.

Opublikowano

Spamował? No nie wiem, swoimi postami wnosił coś do tematu, nie pisał bezsensownych...

Ty też tym postem nic nie wnosisz do tematu -,-

Jezeli myslicie ze faktycznie wygracie samsunga galaxy za top1 to sie mylicie.Poniewaz topka gra w kilka osob na 1 koncie przez 24/7.Do dyspozycji full is ;]

po co siedzieć w kilka osób na jednym koncie?

Wystarczy tylko by był buff, a i w miedzy czasie podczas expa spokojnie sobie możesz eq bonować na dalesze ' mocniejsze mapy'

wystarczy posiedzisz troche pod rząd i masz nagrode proste.

Ataki będą, tutaj nie ma naprawdę czego ukrywać. Przynajmniej ja jestem spokojny o grę, wierzę, że bugów nie będzie. Nawet jeśli to małe.

ataki zawsze były, są i będą ;)

Opublikowano

Zasysam clienta , godzina startu?

Jeżeli ktoś ma zamiar grać tylko żeby wygrać tego Samsunga to powodzenia. Większość z nas pewnie gra dla zabawy i zbicia czasu.

A no wlasnie , ale gimbaza zawsze sie napali :c

Opublikowano

Zasysam clienta , godzina startu?

A no wlasnie , ale gimbaza zawsze sie napali :c

Masz wyżej 18:00 :)

Ups pardon @up wyprzedził :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

NISMO ta mapka na 95 lvl "Podziemny loch" to nic innego jak loch malp w ktorym sa inne moby-pajaczki? czy jakas nowa mapka? bo wygladem przypomina mi loch malp.

Hmm i te pajaki sa jakies nowe? bo jakos inaczej wygladaja nawet nie sa podobne do tych czarnych z lochu v3.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...