Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NilSMO najpierw mowisz ze odkupiles od niego strone zaraz po tym napisales ze kolega z nexodi ci ja dal ? to jaka jest wkoncu wersja wydarzen ?

A facebooka tez ci sprzedal ?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Gamus

dostaliśmy vip'a nie dlatego że komus pomogłem albo kogoś znam ale spełniamy warunki.

Udajesz głupiego czy jesteś. Jak spełniasz warunki jak TS nie ma nawet tygodnia. Stworzony został 19 lutego : ]

Pierwszy pkt regulaminu to: " Założyc kanał można dopiero po tygodniu przebywania na naszym ts. "

Zresztą jak tak będzie na serwerze to pomału się boje.

Opublikowano

NilSMO najpierw mowisz ze odkupiles od niego strone zaraz po tym napisales ze kolega z nexodi ci ja dal ? to jaka jest wkoncu wersja wydarzen ?

A facebooka tez ci sprzedal ?

Odkupiłem ale na razie jej nie wykorzystam sam widziałeś czemu, za mało czasu... Z nexodii pożyczą nam stronę na czas startu.

Opublikowano

Udajesz głupiego czy jesteś. Jak spełniasz warunki jak TS nie ma nawet tygodnia. Stworzony został 19 lutego : ]

Pierwszy pkt regulaminu to: " Założyc kanał można dopiero po tygodniu przebywania na naszym ts. "

No to 1 vip Varden też powinien być usunięty :)

80441702658280418033.png

Opublikowano

Vipa mozna dostac tez za zaslugi na rzecz serwera/ts i konkursy wszelakie..

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

No to kilka zdań od mnie.

W teamie jak widzę jest tylko jedna porządna osoba 360.

Z tego co widzę technikiem będzie NISMO, a przy Emeraldzie widzieliście co zrobił super technik :)

Stawiam, że potrzyma maksymalnie tydzień/ ewentualnie dwa o ile wystartuję.

Wiem doskonale, jak będzie serwer zrobiony technicznie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował, a już są dzielony osoby na grosze i lepsze : ] Niestety brak mi słów na osoby które przydzielają poszczególne kanały na TS'ie.

Skoro stworzyliście Regulamin to niech on obowiązuje wszystkich, a nie stawiacie wyjątki.

Regulamin:

Jak wiadomo TS jest od 19 Lutego. Czyli ~ 2 dni.

A tak to wygląda : ]

057blj.jpg

Osobiście nie mam nic do tych gildii/osób, ale nie przesadzajmy. Regulamin jest po to, aby go przestrzegać, a nie:

- ten dostanie kanał VIP bo go znam,

- ten dostanie bo mi pomógł.

jak na kanale Waszej gildi będzie dużo osób, jak na innych kanałach było to też dostaniecie .
38235558382883831329114.jpg
Opublikowano

Z tego co widzę technikiem będzie NISMO, a przy Emeraldzie widzieliście co zrobił super technik :)

Wiesz też, że w teamie są inne osoby, sam NISMO się serwerem nie zajmuje. Jak będzie, się okaże... serwer na chwile obecna zapowiada się zajebiscie.

@2up

no okej, czyli usuwamy tak? Ten regulamin i tak jest na chwila obecna oklepany

harnasiek_sygna.png

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Mało wiesz kolego. Przy emeraldzie mój maksymalny wkład = questy. Masz moda w www a musiałeś webmastera załatwiać 'bo nie miałeś czasu'. Ciekawe, że layout ciąłeś z warstwami tekstowymi. U nas testerzy bugów nie wykryli. No ale wiesz lepiej, bo jesteś pro technikiem :>

Opublikowano

Wiesz też, że w teamie są inne osoby, sam NISMO się serwerem nie zajmuje. Jak będzie, się okaże... serwer na chwile obecna zapowiada się zajebiscie.

@2up

no okej, czyli usuwamy tak? Ten regulamin i tak jest na chwila obecna oklepany

Nie trzeba niczego usuwac ale możesz zmienić trochę regulamin :)

80441702658280418033.png

Opublikowano

Robimy teraz reinstalacje i niedługo powinno działać.

@up

stfu, jakoś nikt nie narzeka.

Opublikowano

Robimy teraz reinstalacje i niedługo powinno działać.

@up

stfu, jakoś nikt nie narzeka

Dwie albo 3 strony dalej macie 3 LINKI Z downloadem clienta, ktoś z uprzejmych forumowiczów wrzucił go wam na multiup,hellshare i coś tam jeszcze:)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

jak na kanale Waszej gildi będzie dużo osób, jak na innych kanałach było to też dostaniecie .

Jak już czytasz, czytaj do końca ze zrozumieniem. Nie chcę żadnego kanału VIP bo jeżeli moja gildia ma tutaj grać to wśród osób które są traktowane równo. Jeżeli już spełnimy wymagania Regulaminowe to poprosimy o kanał VIP. Nie lubię takich sytuacji jaka jest teraz.

Nigdzie nie jest napisane w regulaminie że za zasługi można dostać - inna sprawa jeżeli to były/są dotacje na utrzymanie.

No to jak już pisałem, ale napiszę kolejny raz bo widzę czytanie ze zrozumieniem nie do końca opanowane. Chodzi mi oto aby każdy z Nas był traktowany równo, a nie jedni mają troszkę lepiej. Skoro jest REGULAMIN zatwierdzony to trzymajcie się wszyscy jego : ]

Opublikowano

Jak już czytasz, czytaj do końca ze zrozumieniem. Nie chcę żadnego kanału VIP bo jeżeli moja gildia ma tutaj grać to wśród osób które są traktowane równo. Jeżeli już spełnimy wymagania Regulaminowe to poprosimy o kanał VIP. Nie lubię takich sytuacji jaka jest teraz.

Nigdzie nie jest napisane w regulaminie że za zasługi można dostać - inna sprawa jeżeli to były/są dotacje na utrzymanie.

No to jak już pisałem, ale napiszę kolejny raz bo widzę czytanie ze zrozumieniem nie do końca opanowane. Chodzi mi oto aby każdy z Nas był traktowany równo, a nie jedni mają troszkę lepiej. Skoro jest REGULAMIN zatwierdzony to trzymajcie się wszyscy jego : ]

Ale kanał vip to taki sam co zwykły tylko trochę jest wyżej położony więc nie wiem o co ci chodzi :)

Regulamin jest nie kompletny ale co poradzić :(

80441702658280418033.png

Opublikowano

Ale kanał vip to taki sam co zwykły tylko trochę jest wyżej położony więc nie wiem o co ci chodzi :)

Regulamin jest nie kompletny ale co poradzić :(

Jak do ściany. Chodzi o równe traktowanie i przestrzeganie regulaminu i nic więcej. Bo jeżeli przed startem dzieje się takie coś to boję się co będzie po starcie i na serwerze, skoro nie potrafią przestrzegać go nawet na skromnym TS'ie.

Opublikowano

Jak do ściany. Chodzi o równe traktowanie i przestrzeganie regulaminu i nic więcej. Bo jeżeli przed startem dzieje się takie coś to boję się co będzie po starcie i na serwerze, skoro nie potrafią przestrzegać go nawet na skromnym TS'ie.

Team speak to team speak, serwer to serwer. Kanały zostaja, za pare dni i tak bym je musiał zwrócić pewnie... dodałem pkt do regulaminu ale jeszcze go uzupełnie, pozdrówka

harnasiek_sygna.png

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Jeśli dla was host na multiupload jest do dupy to nwm ja clienta miałem w jakieś 10min bez żadnego problemu a wy zamiast siedzieć cicho i nie spamować bo nic wam to nie da to tylko macie do wszystkich pretensje o wszystko.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...