Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby administracja nas okłamywała?

Napisano że ŻADNEGO proboszcza w teamie nie ma, to dziwne gdyż na priv-*****2 jest zapowiedź tego serwera napisana właśnie przez proboszcza. Przydałoby się jakieś wyjaśnienie ;)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start o 18 z tego co mi wiadomo

@Edit

Czyżby administracja nas okłamywała?

Napisano że ŻADNEGO proboszcza w teamie nie ma, to dziwne gdyż na priv-*****2 jest zapowiedź tego serwera napisana właśnie przez proboszcza. Przydałoby się jakieś wyjaśnienie ;)

Czy ktos napisal, że proboszcz jest w team, czy raczej, ze strona została odkupiona?..

Opublikowano

Nismo

Ogarnij tego ts bo dzieciaki zjebane wchodzą z fearless i wyzwają kat cygan zje*any mocny w pysku. zabierz najlepiej cycowi admina ts i daj komuś innemu bo to co dziś fearless pokazało to już jest szczyt wszystkiego

Kat,mavex itp.

Macie przejebane uwierzcie mocni w gębie :)

36349609441556966469.png

Pozdrawiam

Nie płacz :) wiesz o co chodzi ? nie więc po co płaczesz ?

harnasiek powinien wylecieć z tego stanowiska - usuwa nam kanały (fearless) banuje i zabiera range Cycowi za nic .. no chyba, że zabiera mu admina za to, że zakłada kanały bo harnaśkowi dupy ruszyć się nie chce ;-) + obraża nas ojj to nie na miejscu admina TS'a jest :)

Co do serwa - czekamy całą gildią i mam nadzieję, że ze startem problemów nie będzie

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Czlowieku wyluzuj.. na chuj Ci strona przed startem? Konto zdążysz zrobić, będzie to będzie, ja już widziałem strone, teraz z tego co czytalem reinstall serwera także cierpliwosci..

Nie,nie,mówili,że o 17 będzie stronka jest 21,mam konta więc nie potrzebuje tej strony ale chodzi o to,że nie wywiązują się z swoich "obowiązków",że tak to nazwę(4h),a to duży minus w ich stronę.

Jeśli mają opóźnienia to na 100% nie zamierzanie,choć jeśli się opóźniają to mogą nie nadążyć z startem ;/

Zobaczymy... :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Nic nie wiadomo :). Kurde... Klienta mam ale konta nie mam :D

Dla tych co słabo pobiera się client.

Sciagamy program Internet Download Manager (IDM), włączamy wchodzimy w "Sciaganie>>>Opcje>>>Zaznaczamy naszą przeglądarkę>>>Akceptujemy" I sciagamy clienta, automatycznie pobierze się poprzez ten program, idzie pełnym łączem :)

skpUo.png

Opublikowano

Nie płacz :) wiesz o co chodzi ? nie więc po co płaczesz ?

harnasiek powinien wylecieć z tego stanowiska - usuwa nam kanały (fearless) banuje i zabiera range Cycowi za nic .. no chyba, że zabiera mu admina za to, że zakłada kanały bo harnaśkowi dupy ruszyć się nie chce ;-) + obraża nas ojj to nie na miejscu admina TS'a jest :)

Co do serwa - czekamy całą gildią i mam nadzieję, że ze startem problemów nie będzie

Juz z nim pisałem o tym i kanału Vip nie bedziecie miec - proste. A on miał stracic range ale dostał ostatnia szanse od Orientala z tego co mi pisal wiec... :)

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

system ulepszen broni - straszny ^^ a zwłaszcza miecze sura/woj ^,-

Nwm może wbije na kilka dni. ; >

sygnatura1w.png

Opublikowano

system ulepszen broni - straszny ^^ a zwłaszcza miecze sura/woj ^,-

Nwm może wbije na kilka dni. ; >

Nie rozumiem Cie , czemu straszny ??? Jak dla mnie zarabisty ! Nie zrobisz wszystkiego od razu na +9 trzeba będzie sie pomęczyć .

Po za tym ładnie dobrane sety broni i zbroji ;]

Ps: Dostałam info na gg , że strona będzie na pewno do północy wraz z forum :))

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Stroneczka juz niegługo będzie spokojnie serwerek wystartuje nie zawiedziemy was pysiaczki :D hehe

Pysiaczku my chcemy spamować na SB ! :D

You.

Opublikowano

No system ulepszeń woj/sura fatalny... Jestem przyzwyczajony ze śmiercio jest bo syrku itp. nie chce mi sie wszystkiego wymieniac.

@

Stronka stronką a kur* forum ?

Opublikowano

No system ulepszeń woj/sura fatalny... Jestem przyzwyczajony ze śmiercio jest bo syrku itp. nie chce mi sie wszystkiego wymieniac.

@

Stronka stronką a kur* forum ?

Piszesz jaki ten serwer jest do dupy, że administracja nie ogarnia, to kur** odpowiedz mi na pytanie. Czego Ty tu jeszcze szukasz? -.-

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...