Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arnold za dużo baletu oglądasz i Ci się w głowie kreci za bardzo się wczuwacie w trendy...Żaden medium/easy tylko hardzik z dużą ilością broni nie może tak być?CZEKAM NA START!!!

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer jest przełomową hybrydą tzn. Połączenie serwera hard z elementami easy/4fun .... :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Obserwuje ten serwer od poczatku i musze powiedzieć że jestem lekko zdezorientowany .. Niby to hard z dodatkami z 4funa i z jeden strony to coś nowego .. ale z drugiej jakoś dziwnie się z tym czuje.. Na serwerze jest dużo nowosci co napewno spowoduje dużo bugow wiec Legonista nie mow ze nic nie ma :) Bo odbugowanie plików zajmuje troszeczke szczegolnie przy tylu nowosciach .. Co do maszyny tez jakos tego nie widzie ? Ramu sporo ale lacze jakies lewe macie. Na swojej maszynie do ddosow mam 50 Gpbs przepustowosc lacza , a place za nia grosze.

Jednak i tak wejde na serwer zobaczyc jak wam to wyjdzie .. zobaczyc ile bugow zostawicie + sprawdzic te wasze zabezpieczenia na bs-a i moda ..pamietajcie ze moda sie nie da zabezpieczyc :) Zawsze znajdzie sie ktos lepszy do was...Wielu kozakow juz poleglo co niby clienty zabezpieczony ze nic nie pojdzie.. a po 2-3 dniach wychodzili ciekawe hacki..

No nic czekamy na clienta i stronke by popatrzec co nie zostalo zabezpieczone

A pytanie do ciebie zajmowale sie kiedys jakims serwerem czy jest to twoj pierwszy projekt ?

Opublikowano

Też właśnie Akiro a ludzie myślą,że jak jest więcej broni niż Bojowy i Syrek to odrazu 4Fun...Dobra nie spamie.Czekam na podanie daty startu,ściągam i pykam ^^

Opublikowano

Obserwuje ten serwer od poczatku i musze powiedzieć że jestem lekko zdezorientowany .. Niby to hard z dodatkami z 4funa i z jeden strony to coś nowego .. ale z drugiej jakoś dziwnie się z tym czuje.. Na serwerze jest dużo nowosci co napewno spowoduje dużo bugow wiec Legonista nie mow ze nic nie ma :) Bo odbugowanie plików zajmuje troszeczke szczegolnie przy tylu nowosciach .. Co do maszyny tez jakos tego nie widzie ? Ramu sporo ale lacze jakies lewe macie. Na swojej maszynie do ddosow mam 50 Gpbs przepustowosc lacza , a place za nia grosze.

Jednak i tak wejde na serwer zobaczyc jak wam to wyjdzie .. zobaczyc ile bugow zostawicie + sprawdzic te wasze zabezpieczenia na bs-a i moda ..pamietajcie ze moda sie nie da zabezpieczyc :) Zawsze znajdzie sie ktos lepszy do was...Wielu kozakow juz poleglo co niby clienty zabezpieczony ze nic nie pojdzie.. a po 2-3 dniach wychodzili ciekawe hacki..

No nic czekamy na clienta i stronke by popatrzec co nie zostalo zabezpieczone

A pytanie do ciebie zajmowale sie kiedys jakims serwerem czy jest to twoj pierwszy projekt ?

Nie jestem agresywny i nie szukam sobie wrogów , wierzyć mi nie musisz ale również znam się na pewnych kwestiach .

Jedno mnie śmieszy w Tobie kolego :)

"50 Gbps do ddosów" ;

1. Taka przepustowość pojawia się przy internecie 100 Gbps a takiego łącza w Polsce nie ma

2. Jeśli Masz dedyk 48 Gb RAM oraz łącze 10 Gbps tak jak my to płacisz za taką maszynkę około 800 zł do 1000 zł . Więc nie pisz mi, że płacisz grosze .

3. Prawdziwy Hacker nie ujawnia się nigdy i nie mówi co ma i co wykorzystuje

4. Jak widzę , gdy ktoś pisze "DDOS" przez dwa D to chcę mi się płakać, najpierw z żalu i współczucia a potem ze śmiechu .

Szczerze mam gdzieś takie opinie , moja polityka jest niezawodna, mój technik zabezpiecza a ja staram się to na każdy możliwy sposób przebić .

Jak dotąd ani razu nie udało mi się wyciągnąć plików z klienta , za kazdym razem właczania WH, MH , BS klient powodował CRASH .

A Kamer Mod ? Heh ... Itemy mamy własne , nawet biżuterię na 54 poziom którą sam przerabiałem, jest zapisana jako nowy model .

Więc nie zobaczysz absolutnie żadnego itemu , dodatkowo nie zobaczysz żadnego NPC prócz Handlarza zbroja, bronią ... A tak, zapomniałem, jeszcze Kowal który Ci się do niczego nie przyda no i oczywiście Uriela ale tutaj też jest pewien myk bo areną OX będzie boisko piłkarskie, więc życzę powodzenia .

Samoczynne wejście do jaskini lwa jest zwykle samobójcze, więc daruj sobie te komentarze .

To nie jst mój pierwszy projekt, mam sam pewien udział w wielkich projektach które trwają do dziś .

Jednak nigdy się nie ujawniałem, czekałem na swoją kolej na rynku . "My own" .

Pozdrawiam .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Ciekawy sposób na te cheaty :P , wiadomo Hacki tworzą się w zaskakującym tempie, ale jak widać mozna sobie z nimi poradzić w troszke inny sposób, może i wbijesz na moda ale co tego jak będziesz widziec tylko puste EQ i niedzialających npc ;) co do tego że to nie ejst pierwszy project Legionisty to akurat widać na pierwszy rzut oka jego podejście do serwera jest zaskakująco pozytywne. Ja zamierzam wejść na serwer i go nie zmieniać bo atrakcji starczy na dlugi okres czasu ;] Jeśli Administracja zaskoczy nas przyjemną grą bez lagów i bugów to my może powinniśmy odwdzięczyć się im liczbą graczy +1000 ? Dlatego zbierajcie Ekipy, ustawiajcie sygnaturki reklamujcie na innych forach ustawiajcie opisy na gg, każda osoba się liczy :) Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Nie jestem agresywny i nie szukam sobie wrogów , wierzyć mi nie musisz ale również znam się na pewnych kwestiach .

Jedno mnie śmieszy w Tobie kolego :)

"50 Gbps do ddosów" ;

1. Taka przepustowość pojawia się przy internecie 100 Gbps a takiego łącza w Polsce nie ma

2. Jeśli Masz dedyk 48 Gb RAM oraz łącze 10 Gbps tak jak my to płacisz za taką maszynkę około 800 zł do 1000 zł . Więc nie pisz mi, że płacisz grosze .

3. Prawdziwy Hacker nie ujawnia się nigdy i nie mówi co ma i co wykorzystuje

4. Jak widzę , gdy ktoś pisze "DDOS" przez dwa D to chcę mi się płakać, najpierw z żalu i współczucia a potem ze śmiechu .

Szczerze mam gdzieś takie opinie , moja polityka jest niezawodna, mój technik zabezpiecza a ja staram się to na każdy możliwy sposób przebić .

Jak dotąd ani razu nie udało mi się wyciągnąć plików z klienta , za kazdym razem właczania WH, MH , BS klient powodował CRASH .

A Kamer Mod ? Heh ... Itemy mamy własne , nawet biżuterię na 54 poziom którą sam przerabiałem, jest zapisana jako nowy model .

Więc nie zobaczysz absolutnie żadnego itemu , dodatkowo nie zobaczysz żadnego NPC prócz Handlarza zbroja, bronią ... A tak, zapomniałem, jeszcze Kowal który Ci się do niczego nie przyda no i oczywiście Uriela ale tutaj też jest pewien myk bo areną OX będzie boisko piłkarskie, więc życzę powodzenia .

Samoczynne wejście do jaskini lwa jest zwykle samobójcze, więc daruj sobie te komentarze .

To nie jst mój pierwszy projekt, mam sam pewien udział w wielkich projektach które trwają do dziś .

Jednak nigdy się nie ujawniałem, czekałem na swoją kolej na rynku . "My own" .

Pozdrawiam .

Chyba zle mnie zrozumiales ... nie uwazam cie jako wroga tylko napisalem to z czystej informacji.

1.Posiadam maszynke linux suse 11.6 50 Gbps przepustowosc generuje 35-45 GB Floodu.. ( nic specjalnego taka mała do testow mojej wiedzy _

2.Grosze , kazdy inaczej patrzy na kase ja na zarobkach w Angli moge sobie pozwolic na jakas maszynke do zabaw

3.Nie jestem hakierem i nic o tym nie wiem nawet nigdy nie mialem swojego serwera .. poprostu znam bardzo duzo osob w branzy Metina i zapewniam Cie ze do jutra do 15 bede wiedzial jakie miałes serwer i kim jestes :) Czy mozna tobie ufac , czy znasz sie na rzeczy jaka masz reptuacje nikt , powtarzam nikt w internecie nie jest anonimowy ( NIE STRASZE CIE ZEBYS TEGO TAK NIE ODEBRAL )

4.DDOS to atak z wielu miejsc naraz na usluge sieciowa , DoS to pojedyczny atak - )

A co do rozpakowania klienta to zaufaj mi ze sa ludzie ktorzy mozna powiedziec urodzili sie w ''PACKU'' i rozpakuja tego klienta moze nie po dniu moze nie po dwoch dniach ale wszystko jest do rozpakowania

Nie uwazam Cie jako wroga bo za duzo mam tutaj wrogow zeby szukac nastepnych wiem do czego jestem zdolny i wiem co potrafie a czego nie.

Nie chce z toba zadnej wojny tylko wymienilem swoj poglad.

Pozdrawiam Cie .

Hmm mowisz ze masz pare swoich projektów ktorymi nie chcesz sie chwalic a twoj post na forum zaprzecza temu ?

vv1c1r.jpg

Opublikowano

Ja zamierzam wejść na serwer i go nie zmieniać bo atrakcji starczy na dlugi okres czasu ;] Jeśli Administracja zaskoczy nas przyjemną grą bez lagów i bugów to my może powinniśmy odwdzięczyć się im liczbą graczy +1000 ? Dlatego zbierajcie Ekipy, ustawiajcie sygnaturki reklamujcie na innych forach ustawiajcie opisy na gg, każda osoba się liczy :) Pozdrawiam

Kurde uprzedziłeś mnie o pare minut :D Miałem pisać dokładnie to samo!! Tak czy siak pozostaje tylko czekać na start :)

Opublikowano

Dobrze, to rozpakuj sobie klienta i dosuj . Bracia Grimm też piękne baśnie pisali .

Sygnatury dla Graczy.

Dziękuję serdecznie z góry za umieszczanie je w swoich profilach na mpc forum jak i innych forach .
Pozdrawiam.

Sygnatura_xawrqhq.png

Sygnatura_xawrqhn.png

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Ale widzisz kolego w twoim pismie wyczuwam frustracje .. czemu sie tak zdenerowales ? pisalem kilkakrotnie ze nie jestem twoim wrogiem.

Opublikowano

Chyba zle mnie zrozumiales ... nie uwazam cie jako wroga tylko napisalem to z czystej informacji.

1.Posiadam maszynke linux suse 11.6 50 Gbps przepustowosc generuje 35-45 GB Floodu.. ( nic specjalnego taka mała do testow mojej wiedzy _

2.Grosze , kazdy inaczej patrzy na kase ja na zarobkach w Angli moge sobie pozwolic na jakas maszynke do zabaw

3.Nie jestem hakierem i nic o tym nie wiem nawet nigdy nie mialem swojego serwera .. poprostu znam bardzo duzo osob w branzy Metina i zapewniam Cie ze do jutra do 15 bede wiedzial jakie miałes serwer i kim jestes :) Czy mozna tobie ufac , czy znasz sie na rzeczy jaka masz reptuacje nikt , powtarzam nikt w internecie nie jest anonimowy ( NIE STRASZE CIE ZEBYS TEGO TAK NIE ODEBRAL )

4.DDOS to atak z wielu miejsc naraz na usluge sieciowa , DoS to pojedyczny atak - )

A co do rozpakowania klienta to zaufaj mi ze sa ludzie ktorzy mozna powiedziec urodzili sie w ''PACKU'' i rozpakuja tego klienta moze nie po dniu moze nie po dwoch dniach ale wszystko jest do rozpakowania

Nie uwazam Cie jako wroga bo za duzo mam tutaj wrogow zeby szukac nastepnych wiem do czego jestem zdolny i wiem co potrafie a czego nie.

Nie chce z toba zadnej wojny tylko wymienilem swoj poglad.

Pozdrawiam Cie .

Hmm mowisz ze masz pare swoich projektów ktorymi nie chcesz sie chwalic a twoj post na forum zaprzecza temu ?

vv1c1r.jpg

Czemu ten post ma zaprzeczać? Bo napisał, że jest osobą nową na rynku?

"Jednak nigdy się nie ujawniałem, czekałem na swoją kolej na rynku . "My own"" Rozumiesz to?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano
Serwer zapowiada się imponująco, aczkolwiek:
  • Zmniejszyłbym czas u biologa, ponieważ te 24h to dość dużo.Proponuję wraz ze wzrostem poziomu misji czas np. 30 min > 1h > 2h > 3h (lub coś takiego).
  • Usunąłbym 6th skill
  • Dodał licznik bonusów (najlepiej w oknie tam gdzie status, misje itd.)

Pozdrawiam <3

cooltext532827039.png

Opublikowano

Przeczytaj oba posty ponownie i sie zastanow . . .

ide juz z tego tematu bo mnie armia Legoniosty zje zywcem , do zobaczenia na serwerze

Opublikowano

Nikt Cie tu nie zje żywcem :D daj spokój każdy ma prawo do swojego zdania.Ludzie którzy Dosują byle jaki serwer są zerami i nie potrafią przyciągnąć innych na swój serwer lub ich tam zatrzymać :)

Opublikowano

6 Skilu już nie ma
Czas u biologa zmniejszony

Bonus Page dodane

Zrobiliśmy to już 2 dni temu . ;)

@Gerr - To nie moja Armia, armię będą tworzyć na serwerze ;) Po prostu logicznie myślą , sypanie regułkami nie robi na mnie wrażenia, równie dobrze mogę wziąć wikipedie , także luzujemy .

A co do mojego postu, czy robiąc wcześniej serwery muszę mieć na swój od razu kasę ? Przeznaczałem ją na coś innego .
I jestem pierwszy na rynku ze swoim serwerem a to czy dowiesz się kim jestem czy nie to nie moja sprawa .
Jestem absolutnie spokojny, tylko podchodzę do tego z humorem bo momentami czuję, że żartujesz .

PS. Obserwujcie ten post kto chce dostać nowe sygnatury, załączę w nim nowe , czekam na Grafika .

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Legionista sposób na BS nie wypali, ponieważ nawet jak nie widać itemów, bony BS może zmieniać jakby bot "widział" dany przedmiot... Wiem z innych serwerów, sprawdź to z jakimś itemem którego nie widać i sprobuj wbić np. siłe na "nie wiedzialnym" itemie. Pzdr.

Edit. Nawet jak kamermod crashuje klienta, to zostaje programowy BS, który działa wolniej, ale działa. I widzi itemy.

Opublikowano

Nie każdy zobaczy :D przynajmniej nie ja... grałem na wielu serwerach nicku nie podam i byłem w top nie chwalę się tylko chce wytłumaczyć ze bez hacków też da się grać i być wysoko w ranku jak i bardzo dobrym w pvp.Przy czym nie grać 24/7 :) Pozdro dla prawdziwych graczy.

Opublikowano

Ale nie rozumiem czemu ktoś mialby niszczyć ten serwer? Pierwszy raz widze żeby Adminsitrator udzielal sie w sposób pozytywny pod prezkami innych serwerów i nie jest to oznaką slabości, a wręcz przeciwnie :]

Gerr skoro nie jesteś jego wrogiem to czemu nadal drążysz temat próbując udowodnić niczym nie poparte puste slowa.

Widze że niektórym nie da sie w jakikolwiek sposób dogodzić, jak bardzo czlowiek by sie nie staral

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

BeHappy, czyżbyś go używał? ;P Tak czy siak może i obejdzie... Nie mówię nie chociaż nie znam tych zabezpieczeń, ogólnie też się na tym nie znam, ale - Jeśli ktoś potrafi i nawet obejdzie wątpię by taki BS rozprzestrzenił się równie szybko jak brak jakichkolwiek zabezpieczeń ^^

Zresztą... Przykład z życia - Po co w piwnicach montujemy kłódki? ( nie wiem jak u was, ale u mnie są zwyczajne kłódki) Skoro i tak znajdzie się jakiś złodziej który to obejdzie... Zostawmy nasza komórkę otwartą... A co tam :P

Co do sygn, na razie nie przypadły mi do gustu więc zostawiam tą co mam :P Nie to że są złe, ale wolę coś z większymi napisami itd. Każdy lubi co innego :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Zmieniliśmy ten wygląd LVL UP . Mam nadzieję, że do tego zastrzeżeń nie będzie .

08955421777820416738.png

31281054471708887209.jpg

I mały bonus, jeden z bossów które spotkacie u Nas .

09621069589874575521.jpg

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...