Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kamel89 no nie dziwie się że masz spam, jak w grze ludzie się ciebie o coś pytają ważnego a ty nic :D

Tak działa, ale można było zauważyć że chyba dawno już działał tylko że ten monit jest w postaci reklamacyjnej, bo nikt na niego nie wchodził.

Opublikowano

UO działa?

1363523648-U845087.jpg

Tak działa i można grać. Włączone są mapy bez pojazdów. Na tych mapach działa damage broni PZF, RPG itp.

weeedx jaki masz nick :D?

Kamel moglbys pobanowac teraz tych powrlvli, bo jest czarno na bialym :D

Oraz ktos wie czemu serwer off?

Serwer ON...

Opublikowano

Tak działa i można grać. Włączone są mapy bez pojazdów. Na tych mapach działa damage broni PZF, RPG itp.

Serwer ON...

Sprawa do Kamel'a odblokujecie MK1S na UO na all mapach?

320551442138510845087.png
Opublikowano

11 miejsce na topce :)

Pewnie cos robia.

// Nie pisz takich postów, spam | wilczek

Już nie masz 11 miejsca w rankingu/była aktualizacja .

Opublikowano

witam chcialbym pograc na wrpsp zainstalowalem juz dziala ale jest problem nikogo nie widze ;x moze wiecie o co chodzi?

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

witam chcialbym pograc na wrpsp zainstalowalem juz dziala ale jest problem nikogo nie widze ;x moze wiecie o co chodzi?

Usuń, wypakuj jeszcze raz.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A jakie mają u ciebie pingi? Jeżeli 0 to odblokuj porty.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Może masz zablokowane porty?

Skąd masz internet i czy na rutera?

@up szybszy

Opublikowano

Jak masz router, to zrób poprawnie port forwarding :

http://www.mpcforum.pl/topic/369383-tut-jak-zrobic-poprawnie-port-forwarding/

1359748852-U507582.jpg

Jak masz kabel, to zadzwoń do operatora sieci i poproś o otwarcie wszstkich portów :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP Pobierz na nowo paczkę i najlepiej wyłącz antywirusa.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ok. pobiorę na nowo ,ale wątpie ,żeby dało to jakis efekt . A Antywirusa nie muszę wyłączac bo po prostu go nie posiadam :D

Jednak dało efekt, Wszystko juz działa.

Opublikowano

Witam , mam nadzieje ze wkoncu mi ktos pomoze! pisalem to juz nie raz , ale bede probowal az do skutku . Pare kolgow tez ma ten problem i nie wiadomo co zrobic ;/ A wiec jestem milosnikiem wrpsp ostatnimi czasy nie moge sie zalogowac , po wybraniu servera mignie tylko moj profil i odrazu (conection terminated from server) ;/ Prosze o pomoc!

Antywir, zapora wyłaczone . Like za pomoc ! :)

Opublikowano

Witam , mam nadzieje ze wkoncu mi ktos pomoze! pisalem to juz nie raz , ale bede probowal az do skutku . Pare kolgow tez ma ten problem i nie wiadomo co zrobic ;/ A wiec jestem milosnikiem wrpsp ostatnimi czasy nie moge sie zalogowac , po wybraniu servera mignie tylko moj profil i odrazu (conection terminated from server) ;/ Prosze o pomoc!

Antywir, zapora wyłaczone . Like za pomoc ! :)

Wyłącz wszystkie zbędne programy, aktywne procesy. Przeczyść komputer CCleanerem i odkurzaczem.

Ew. podłącz internet przez kabel ethernet jeżeli masz routera.

Ew. usuń folder WRPSP i wypakuj na inny dysk jeszcze raz z folderu downloads.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co powiecie panowie na błąd "emulator load failed" męcze sie już z tym od pół roku i nie wiem co zrobić.

LOL, pół roku...

Podmień stary uptader na nowy. !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne programy, aktywne procesy. Przeczyść komputer CCleanerem i odkurzaczem.

Ew. podłącz internet przez kabel ethernet jeżeli masz routera.

Ew. usuń folder WRPSP i wypakuj na inny dysk jeszcze raz z folderu downloads.

Tylko ze ja nie mam paczki wrpsp tylko mam instalke xD Dawno juz nie probowalem i prosze mi powiedziec czy jest nowy client czy dziala na starym?

Opublikowano

Tylko ze ja nie mam paczki wrpsp tylko mam instalke xD Dawno juz nie probowalem i prosze mi powiedziec czy jest nowy client czy dziala na starym?

Działa na starym.

Podmieniałeś UPTADER na nowy?

Lub pobierz od nowa:

http://wrpsp.eu/ 

(Lewy górny róg)

Opublikowano

Pomożecie ? nie ogarniam ;/

To jest to co pobieraelś?

(ze strony wrPSP.eu?)

Mój kolega z tego linku pobierał i hasła nie musiał wpisywac.

Mam lepszy pomysł napisz do "Kamel89"

On tam jest Adminem.

Jak będzie maił czas to odpisze ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...